bu arada azcık gotik veya emoyuz galba beratiyes yanılıyomuyum böyle emotional takılıyon L ler fln
cok acı bı olay ya tum yasanmısları ıtıp bı selamı esırgemıs yazıklar olsun
tam üstne bastıN canıM.. bu sene tip oLarak fasLa takıLamıom çnkü sefgülüm kısıoooŞeniz
bir selamı bile çok gören bir sevdiği olan birisi olarak, yarama tuz bastınız kızlar, o verilmeyen selamın acısı nasıl oturuyor kalbe,nasıl acıtıyor canı,hele de kısa bir süre önce tam herşey düzelecek gibi görünürken, tam korkak ve çekingen adımları karşılıklı atmak üzereyken, bir ay sonra rastlanan eski sevgilinin öylecee kalbinizi de beraberinde götürerek uzaklaşması....:1no2: hele dudaklarından bir zamanlar isminiz düşmezken, şimdi o dudaklardan hiç anılmıyor olmak, ve o selamın hiç gelmemesi o dudaklardan.. çeken bilir deil mi:çok üzgünüm:
eee tabi kıskanıyo demi??emo kızları güzel oluyo seninki de ondan kızıyodur boşver takıl sen genede bende şuan 17- 18 olsam emo olurdum.piercing fln takıyodum zaten o zamanlar 16 yaşımdaykene yani
İyi akşamlar..
Konu başlığında ve mesajların içerisinde standart dışı karakterler ve büyüklü küçüklü harfler kullanmak yasaktır..Başlığınızı değiştiriyorum..Siz de mesajlarınızı bu şekilde yazmayınız lütfen...
Teşekkürler..
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/212874-kk-dan-uyari-var.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?