• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen beni hep kıskanıyorsun, güvenmiyorsun dedi

2 günde 1 çocuğun sizi arayıp dediklerini bildiriyorsunuz sanki biz ne yapabiliriz bu durumda , hayır o iyi kalpli öyle dese de sana aşık mı dememizi istiyosun ?

Uyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim. Linç yemek değilde,bu soruyu sorma durumumu anlattim zaten,sabahtan beri haber bende izliyorum ,bana bu soruyu sordum diye neden bukadar kötü şeyler diyorsunuz. duyarlı olmak burda paylaşım yapmakla mi oluyo gerçekten. Siz meselaa evinizdesiniz ama elde telefon sürekli buraya girerken duyardan mi giriyorsunuz.

Senin yüzünden banlanmaya bile değmez

Uyandığımdan beri şoktayım.deprem haberlerine bakarken,o bahsettiğim cocuk aradi.dedim gündemim bu değil.deprem oluyo farkindamisin dedim.bana dediki,Sen beni hep kiskaniyosun güvenmiyorsun zaten.kavga ettik o anda,kırgınlıklarım anlatmaya çalıştım bana,tamam en haklı sensin diyip durdu.bana lan Bi dinle dallama dedi. Orda bitti bende.ne kadar salak olduğumu söylemeyin ben anladim. Linç yemek değilde,bu soruyu sorma durumumu anlattim zaten,sabahtan beri haber bende izliyorum ,bana bu soruyu sordum diye neden bukadar kötü şeyler diyorsunuz. duyarlı olmak burda paylaşım yapmakla mi oluyo gerçekten. Siz meselaa evinizdesiniz ama elde telefon sürekli buraya girerken duyardan mi giriyorsunuz.
Başlayacam derdinize ya. Elinden bi şey gelirse yaparsın, gelmezse de oturur oradaki kardeşini anneni evladını düşünür dua eder hissedersin. Bu hareket mesela büyük bir duyardır evet. Saygı da denir buna... Yeter artık. Biraz saygı... Çok sevdiğim şu forumda mümkünse bir süre en azından bugün deprem harici bir şey görmek okumak istemiyorum.

Back
X