sen beni yanlışlıkla arayamazsın. sen kim olduğumu biliyor musun!!!

almina2

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
313
1
0
İzmir
bugün başıma gelen bir hadise ve inanılmaz sinir oldum. eğitim sektöründe çalışıyorum bir öğrenciden velisinin numarasını istedim. çocukta kağıda yazmış elime sıkıştırdı. ben de aradım x öğrencisinin velisiyle mi görüşüyorum dedim tele çıkan beyde hayır dedi bende özür dileyip kapattım. sonra bir mesaj: sen kim oluyorsunda beni yanlışlıkla arıyorsun dedi. bende sinirlendim kimsen kimsin banane dedim. sonra tekrar bir mesaj ben askeri personelim beni yanlışlıkla arayamazsın yazmış. ardından da bir mesaj adımı soyadımı kısacası bütün bilgilerimi yazmış ve beni tehtit ediyor savcılığa vermekle suçluyor. çok sinir oldum hala tehtit içerikli mesajlar yazıyor. olayı büyütmemek için cevap vermiyorum. sizce ne yapmalıyım ben. bende mi tehtitkar konuşsam şikayet ederim seni desem olay büyür mü bilemedim???

askeri personeller yanlıslıkla aranamazmıymıs ne küstah adammıs sinir oldum valla bayan buldu karsısında diye yaptıgına bak !!! bence varsa bi abiniz ya da sevgiliniz olmadı herhangi bi erkek arkadasınız aratın bu tarz msjlar atmaya devam etmesi durumunda asıl sizin şikayetçi oldugunu söylesin manyak herif ya

terbiyesiz komplexli yavsak
korkma bence askeri personel falan degil yalan soyluyor
blof akli sira sen ondan korkacaksin tehditlerine boyun eyeceksin vs.:47::47:

canım maalesef asıl sinir olduğum konu görevini farklı amaçlar için kullanması yani bütün bilgilerimi ele geçirip birde üstüne tehtit etmesi. yani birini arattrımam çözüm değil. askeri personel olduğu için farklı şeylerle suçluyor. birde önemli bir görevi varmış bu yüzden yanlış aramalarla vakti alınamazmış.

mesajlarini sakin silmeyin siz onu tehdit edin bir daha msj yazarsan yarin savciliga gidiyorum deyin

yok hiç silermiyim silmedim. bende düşünüyorum şikayet etmeyi olay büyür diye tedirginim açıkcası. şayet çirkinleşmeye devam ederse direk artık bu tür olaylar nereye şikayet ediliyorsa oraya şikayet edecem gerekçemde görevini bu denli kötüye kullanması olacak.

canım maalesef asıl sinir olduğum konu görevini farklı amaçlar için kullanması yani bütün bilgilerimi ele geçirip birde üstüne tehtit etmesi. yani birini arattrımam çözüm değil. askeri personel olduğu için farklı şeylerle suçluyor. birde önemli bir görevi varmış bu yüzden yanlış aramalarla vakti alınamazmış.

yanlış aramayla kaybettiği vakit senin bilgilerine ulaşıp msjlar atmasından daha uzun diildir herhalde !!! boş gezenin boş kalfası bence ciddi görevi olan adamın yapcagı işler değil bunlar bozma sinirini bosver

nasıl olurda bilgilerimi ele geçirir buna anlam veremiyorum adımı soyadımı ve diğer bilgilerimi nasıl olurda elindeki imkanları kötüye kullanarak böyle bir şey yapar.

yanlış aramayla kaybettiği vakit senin bilgilerine ulaşıp msjlar atmasından daha uzun diildir herhalde !!! boş gezenin boş kalfası bence ciddi görevi olan adamın yapcagı işler değil bunlar bozma sinirini bosver

öyle ama kimlik bilgilerimi nasıl biliyor??

ayyy sinir oldum yaaa ne alaka herkes yanlış numara çevirebilir acaba gsm şirketinden mi buldu isminizi...

nasıl olurda bilgilerimi ele geçirir buna anlam veremiyorum adımı soyadımı ve diğer bilgilerimi nasıl olurda elindeki imkanları kötüye kullanarak böyle bir şey yapar.

Çok rahatsız edici , talihsiz bir durum bence siz onu savcılığa şikayet etmelisiniz bu sebeplerden dolayı , özel bilgilerinizi ele geçirdiği ve sizi ima yoluyla tehdit ettiği için.

bence size bu mesajı atan kişi kesinlikle yalan söylüyor... bayan olduğunuz için gerizekalı gerizekalı konuşmuş... bence attığı mesajları kesinlikle saklayın ve şikayetçi olun...diyelim ki askeri personel o zaman işiniz daha kolay bunu yapan kişinin amirine şikayet edebilirsiniz.. çünkü askeriyede böyle olaylara sıcak bakmazlar.. askeriyede jandarma genel komutanlığında bulunan ve iistihbarat bölümünde çalışan bir uzman bile kişisel bilgilere ulaşabilir bulunduğu birimden dolayı.. sanıyorum ki bu kişi askeri personelse kesin bu konumdaki bir salaktır...ve üstlerine şikayet edeceğinize dair mesaj atarsanız korkacaktır....

ayyy sinir oldum yaaa ne alaka herkes yanlış numara çevirebilir acaba gsm şirketinden mi buldu isminizi...

gsm şirketinden bulsa bile sadece adımı soyadımı felan bulabilir adam kimliğimi sunuyor önüme yani gsm den alabilincek bilgiler dışında bilgiler de var.

bırakın askeri personeli başbakanı hatta cumhur başkanı bile yanlışlıkla aranabilir, adı üstünde yanlışlık zira, size önerim durumu izah eden bir mesaj atın şöyle ki 'sizi işim gereği bir öğrencimden aldığım numarada oluşan bir hata ile yanlışlıkla aradım, durumu izah ettim lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın aksi halde yarın c. başsavcılıına hakkınızda telefonla tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulunacağım, bir yanlış arama ile benim kişisel bilgilerime nasıl ulaştığınızı, beni hangi hakla tehdit edebildiğinizi savcı beye anlatırsınız sizi daha zor duruma sokar ve emin olun daha çok zaman kaybedersiniz o nedenle lütfen uzatmayıp uzlaşalım diyin, ilgili askeri personel hala devam edecek olursada iki satırla bulunduğunuz yer savcılık kalemine bir dilekçe verin, iki satır ifadenizi alıp gerekeni yaparlar, sorun büyütmemek olsa adam zaten tamam diyip büyütmezdi belli ki ilgili arkadaşın zaten büyütesi var, kendinizi yanlız hissetmeyin arkanızda yasal haklarınız var...kulllanın ve güçlü olun derim ben..

bence size bu mesajı atan kişi kesinlikle yalan söylüyor... bayan olduğunuz için gerizekalı gerizekalı konuşmuş... bence attığı mesajları kesinlikle saklayın ve şikayetçi olun...diyelim ki askeri personel o zaman işiniz daha kolay bunu yapan kişinin amirine şikayet edebilirsiniz.. çünkü askeriyede böyle olaylara sıcak bakmazlar.. askeriyede jandarma genel komutanlığında bulunan ve iistihbarat bölümünde çalışan bir uzman bile kişisel bilgilere ulaşabilir bulunduğu birimden dolayı.. sanıyorum ki bu kişi askeri personelse kesin bu konumdaki bir salaktır...ve üstlerine şikayet edeceğinize dair mesaj atarsanız korkacaktır....

kim olduğunu bir bilsem veya nerde çalışıyor vs bu bilgiler yok ki elimde kimi kime şikayet edeceğim.

gsm şirketinden bulsa bile sadece adımı soyadımı felan bulabilir adam kimliğimi sunuyor önüme yani gsm den alabilincek bilgiler dışında bilgiler de var.

o zaman aşağıda yazılan şekilde yapın çünkü bu çok büyük bir suç eğer adam manyak değilse geri adım atar manyaksa zaten icabına bakarlar...

bırakın askeri personeli başbakanı hatta cumhur başkanı bile yanlışlıkla aranabilir, adı üstünde yanlışlık zira, size önerim durumu izah eden bir mesaj atın şöyle ki 'sizi işim gereği bir öğrencimden aldığım numarada oluşan bir hata ile yanlışlıkla aradım, durumu izah ettim lütfen beni rahatsız etmeyi bırakın aksi halde yarın c. başsavcılıına hakkınızda telefonla tehdit ve hakaretten suç duyurusunda bulunacağım, bir yanlış arama ile benim kişisel bilgilerime nasıl ulaştığınızı, beni hangi hakla tehdit edebildiğinizi savcı beye anlatırsınız sizi daha zor duruma sokar ve emin olun daha çok zaman kaybedersiniz o nedenle lütfen uzatmayıp uzlaşalım diyin, ilgili askeri personel hala devam edecek olursada iki satırla bulunduğunuz yer savcılık kalemine bir dilekçe verin, iki satır ifadenizi alıp gerekeni yaparlar, sorun büyütmemek olsa adam zaten tamam diyip büyütmezdi belli ki ilgili arkadaşın zaten büyütesi var, kendinizi yanlız hissetmeyin arkanızda yasal haklarınız var...kulllanın ve güçlü olun derim ben..

yanlışlıkla aradığımı izah ettim açıkladım tek tek. savcılığa gideceğimi de söyledim. ne dese beğenirsiniz. ben askerim kimse bana bir şey yapamaz benim arkam sağlam. hey Allah ım ya şu başıma gelene bak..

hastamıymış bu adam? demek ki biri yolda yanlışlıkla çarpsa falan bu adama çekip silahını vuracak :53:

kim olduğunu bir bilsem veya nerde çalışıyor vs bu bilgiler yok ki elimde kimi kime şikayet edeceğim.

telefonun kime ait olduğunu öğrenebilirseniz belki oradan birşeylere ulaşabilrsiniz.. yada önceki mesajımda dediğim gibi askeri personel olduğunu varsayarak onu üstlerine şikayet edeceğinizi yada savcılığa şikayet edeceğinizi mesaj olarak atabilirsiniz...

Back
X