Sen çok özelsin buysa...

yellow angel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
154
19
298
55
Merhaba arkadaşlar

ben 45 yaşındayım..54 yaşında birisıyle arkadaşım aracılığıyla üye olduğum bir grupta tanıştım..1 aydır her dakka telefon msj görüşüyoruz
her sabah günaydın canım mesajları..telefonlar...nerdesin gidince haber ver tripleri..vs ..herşey güzel..
benimsin Allahın izniyle lafları..annesine beni anlatmış falan..annesi ben olunce sen ne yapacaksın falan demiş..
hatta..gel dükkanların başına geç ben yoruldum lafları...bu arada o Istanbul dışında oturuyor..burda bir kere dışarda görüştük..

Neyse..bana herşeyini anlatırdı..derdini hastalığını falan..1 hafta önce bir maddi sıkışıklığı oldu..dukkan oglunun ustune..ona zarar gelecek diye
üzülüyordu..benden arabayı senin ustune vereyım bana bir miktar lazım dedi..
ben vermedim..ama babama kredi çektirmekten tutun da,arkadaşlarıma kadar herkesten istedim..ama olmadı
o gunun sonunda bana mesaj attı..seni sıkıntılarıma ıstemeden ortak ettim..seni tanıdığıma mutlu oldum..ama ters zamanıma geldi..bedelini kendim ödemem lazım vs...telefon açtım..dost kalalım dedi..
ben aramadım..2 gün sonra o aradı..bana neden bunu yaptın..ne yaptım ki ..sen benim için özelsin anneme bile anlattım..ama ben sana birşey veremem dedi...(ne istediysem artık..) yada o ne vermek istediyse..
cumartesi yine günaydın canım diye mesaj attı..eve giderken moralim bozuktu..sesini duymak iyi geldi dedi..
dün cebim kapalıydı aramış ..cep niye kapalı diyor..neyse ..dün konuşurken bir ara "seni tanıdığım güne lanet olsun" dedi..ben de asıl benim için öyle dedim..güldüm..onceki gün aradım 6.30 açmadı...mesaj da atmadı..dun aradı ben açmadım..bugun ben aradımaçmadı msj attım cevapvermedi..

şimdii...bu ne ? sevdi de sıkıntılarından mı uzaklaşmaya çalışıyor benden...kafası karışık o yuzden mı lanet okudu tanıdığına..
aklım onda..ne yapmam lazım..şaşırdım..lütfen cevap verin..aramasam mı artık..ama bişeyler içimde kaldı söyleyemedim hala..o canımı sıkıyor

Sanırım biraz zamana ihtiyacınız var daha sağlıklı bi ilişki için bence bi süre telefonlarına çıkmayın hayatının durulmasını bekleyin :)

Sanırım biraz zamana ihtiyacınız var daha sağlıklı bi ilişki için bence bi süre telefonlarına çıkmayın hayatının durulmasını bekleyin :)

bu defa da beni yalnız bıraktı..o da gitti falab gibi düşünmesinden korkuyorum..dost muyuz neyız anlamadım..ben arkadaşlarımla bu kadar sık görüşmüyorum ..ve hiç bir arkdaşım bana sesin iyi geldi demedi..yani anlamıyorum ya..

bu defa da beni yalnız bıraktı..o da gitti falab gibi düşünmesinden korkuyorum..dost muyuz neyız anlamadım..ben arkadaşlarımla bu kadar sık görüşmüyorum ..ve hiç bir arkdaşım bana sesin iyi geldi demedi..yani anlamıyorum ya..

şuan zaten zor bi dönemden geçtiği için büyük bi kavgaya gidebilirsiniz belki düşünmeye ihtiyacı vardır eğer uzak duramam diyorsanız telefon beklemek en mantıklısı olabilir. aradığında yapıcı olmaya çalışın,sözlerini sineye çekin,suçlayıcı konuşmalar yapmayın kafası rahatladığında eminim sizi anlayacaktır.

Hakkınızda hayırlısı :)

şuan zaten zor bi dönemden geçtiği için büyük bi kavgaya gidebilirsiniz belki düşünmeye ihtiyacı vardır eğer uzak duramam diyorsanız telefon beklemek en mantıklısı olabilir. aradığında yapıcı olmaya çalışın,sözlerini sineye çekin,suçlayıcı konuşmalar yapmayın kafası rahatladığında eminim sizi anlayacaktır.

Hakkınızda hayırlısı :)

sevgili radyasyo..az önce mesaj attı ve aradı..iyi konuştuk.telefon sessizdeydi..uyumuştum dedi.
iyydi..yani tavsiyelerine teşekkürler..

54 yaşında bir adam hala ilişkisini annesine anlatmayı büyük bir olay gibi görüyor. Demek ki hala olmamış...
Hem de size maddi yönden beklenti içine girmesi hiç doğru değil...
Ve siz iyi ki arkadaşlarınız ya da ailenizden bulup vermemişsiniz.

İlişkinize devam edin ya da etmeyin ama..Dikkat edin lütfen...

yaşı ermiş kemale ama olgunca davranışlar sergilememiş size bence bırakın kalsın böyle yaşına uygun davranış biçimi bu değil çünkü

cumartesi akşamdan sonra pazar görümedik..bugun aradım..düzenlemeler yaptığını söyledi..ihtıyacı olduğunu eğer ben de olsa mutlaka vereceğimi bilfiğini söyledi..normal sıradan bir ses tonu ..bakıyorum.face de benim profile bile bakmamış beğen falan yok..oğlumun mezuniyet fotoları vardı ve o gunu biliyordu..ama başka birinn fotoyu beğenmiş..
hayır hala dost gibi görüyorsa böyle dostluk olmaz..ben 22 yılıık dostumu bu kadar aramıyorum..deniyor mu ne yapıyor anlamıyorum
her sabah gunaydın mesajı atardık..arkadaşım diyor kı..zor günler yaşıyor sen at..en azından yanında olduğunu bilsin..bu saate kadar anlamadıysa..
ne bukadın askıntı diye düşünmesini istemiyorum..bilmiyorum...
mantığım hayır diyor ama konuştuklarımızı düşününce..benimsin Allahın izniyle demişti..

50 yasini gecen adamlarin kafayi yediklerine inanmaya basladim. Ne olcak? Adam dengesiz. Alkol problemi var mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

selam arkadaşlar..bugun aradı..ne yapıyosun nasılsın...facede bir durum paylaşmıştım hemen sildim..onu sordu..takip etmiyormuyum sanıyorsun dedi..yazlığa gitmiştim..hiç aklına gelmedim mi dedi..illa görüşelim dedi..nasıl bıraktıysan öyleyim dedi..işlerini toplamış..neşeli konuştu biraz..

ne için aradı ne yapmak istiyor anlamadım..içim bir garip..geri mi sarıcam şimdi..?

İnsanın bir derdi oldu mu herşeye yansıyor
mükkemel ilişkisi bile olsa...bazıları ayarlayamıyor bunu...
arkadaşınız da böyle biri..fevrilik yapı meselesi..

öncelikle herkese iyi bayramlar..
bayram mesajı yanınladıktan sonra faceten mesaj attı..izmit te olanları konuştuk..yok ben işten kafamı kaldırmamışım..yok çalışanlara kuzenim diye tanıştırmışım o görüşmek istiyormuş
bir de seviyorum seni dedi..tel değişti..ver numaranı arıycam yarın dedi..hala arıyacak..
bir de face de bir grupta ortak arkadaşımız var..orada bir yorum yapmış.."aşk hayatım çok düzensiz ne yapmalıyım"
diye..

Back
X