- 10 Mart 2015
- 774
- 304
- 23
Çok sinirliyim şu an.. söz konusu eski sevgilim.. ayrılalı uzun bi süre oldu ama ben ondan sonra hem artık güvenimi yitirdiğimden hem de yine kırılmaktan korktuğumdan hayatıma kimseyi almadım.. ama ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık biz ara ara konuştuk hatta buluşmak istedi ve buluştuğumuzda da barışmak istediğini söyledi bu şahıs.. ama ben yeniden bu insanla olmayacağını bildiğimden reddettim.. uzun oldu biliyorum ama ayrıntıları bilin diye yazıyorum.. asıl konu şu ki bugün benim doğum günüm ama bu insan kutlamadı şimdi ee eski sevgilin zaten kutlamak zorunda da değil dediğinizi duyar gibiyim ama biz hiç hiç konuşmayan iki eski sevgili değiliz.. dün iyi geceler mesajı attı ve biraz konuşmanın üzerine ben doğum günümü hatırlamadığını anlayarak bugün günlerden ne dedim.. ya hatırlamıyorum söyle tarzında muhabbetler etti ama ben kırıldım ve sadece doğum günüm yazdım.. gece geç saatti hadi uyuya kaldı diyelim insan sabah bi doğum günün kutlu olsun da mı diyemez hödük..ilkimdi bu insan benim ne de gereksiz değer vermişim.. uzunca bi mesaj yazıp nefretimi kusasım var ne yapsam bilemedim