• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen hangi ara böyle oldun ?

happylove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2015
774
304
23
Çok sinirliyim şu an.. söz konusu eski sevgilim.. ayrılalı uzun bi süre oldu ama ben ondan sonra hem artık güvenimi yitirdiğimden hem de yine kırılmaktan korktuğumdan hayatıma kimseyi almadım.. ama ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık biz ara ara konuştuk hatta buluşmak istedi ve buluştuğumuzda da barışmak istediğini söyledi bu şahıs.. ama ben yeniden bu insanla olmayacağını bildiğimden reddettim.. uzun oldu biliyorum ama ayrıntıları bilin diye yazıyorum.. asıl konu şu ki bugün benim doğum günüm ama bu insan kutlamadı şimdi ee eski sevgilin zaten kutlamak zorunda da değil dediğinizi duyar gibiyim ama biz hiç hiç konuşmayan iki eski sevgili değiliz.. dün iyi geceler mesajı attı ve biraz konuşmanın üzerine ben doğum günümü hatırlamadığını anlayarak bugün günlerden ne dedim.. ya hatırlamıyorum söyle tarzında muhabbetler etti ama ben kırıldım ve sadece doğum günüm yazdım.. gece geç saatti hadi uyuya kaldı diyelim insan sabah bi doğum günün kutlu olsun da mı diyemez hödük..ilkimdi bu insan benim ne de gereksiz değer vermişim.. uzunca bi mesaj yazıp nefretimi kusasım var ne yapsam bilemedim

Çok sinirliyim şu an.. söz konusu eski sevgilim.. ayrılalı uzun bi süre oldu ama ben ondan sonra hem artık güvenimi yitirdiğimden hem de yine kırılmaktan korktuğumdan hayatıma kimseyi almadım.. ama ayrıldıktan sonra iletişimi koparmadık biz ara ara konuştuk hatta buluşmak istedi ve buluştuğumuzda da barışmak istediğini söyledi bu şahıs.. ama ben yeniden bu insanla olmayacağını bildiğimden reddettim.. uzun oldu biliyorum ama ayrıntıları bilin diye yazıyorum.. asıl konu şu ki bugün benim doğum günüm ama bu insan kutlamadı şimdi ee eski sevgilin zaten kutlamak zorunda da değil dediğinizi duyar gibiyim ama biz hiç hiç konuşmayan iki eski sevgili değiliz.. dün iyi geceler mesajı attı ve biraz konuşmanın üzerine ben doğum günümü hatırlamadığını anlayarak bugün günlerden ne dedim.. ya hatırlamıyorum söyle tarzında muhabbetler etti ama ben kırıldım ve sadece doğum günüm yazdım.. gece geç saatti hadi uyuya kaldı diyelim insan sabah bi doğum günün kutlu olsun da mı diyemez hödük..ilkimdi bu insan benim ne de gereksiz değer vermişim.. uzunca bi mesaj yazıp nefretimi kusasım var ne yapsam bilemedim

Eski sevgilinle irtibatı bi an önce kes. Doğum günün kutlayıp kutlamaması seni bu kadar ilgilendirdiğine göre henüz eskitememişsin. Böylelikle kendine yeni bir yol çizemez ve kendini mutsuz edersin. Sonuç: eski sevgili takar koluna birini sana da arkasından tebrik etmek kalır. Seni de siler.

kadınız..beklentılerımız var..erkeklerden cok daha guclu bır ırademız var..Pekı neden göz göre göre kendimizi hatalı insanların hayatlarının içine dahil etmeye yada onların beyninde yada olmayan kalplerinde var etmeye çalışıyoruz.
Bu kişi yaptığı bu hareketiyle zaten senin tabirinle hödüklük yaptığını bilmiyor mu ki sizin içinizdeki kırgınlığınızı kusasınız var?

Eski sevgiliyle görüşme neyin nesi.
Birde seni seviyorumlar serpiştirin araya bence dostlugunuz baki kalır :KK14:
siz görüşmezsiniz uygun bulmazsınız saygı duyarım ama lütfen sizde bana saygı duyun ki sorunum görüşüp görüşmemek değil.

Görüşüyorsunuz falan da sen bu adamın umrunda değilsin. Ya da sen bugün günlerden ne? falan deyince beklenti içine girdiğini anlamıştır ve kendi egosunu tatmin etmek için inadına kutlamamıştır. Bence ikisinden biri. Adamı yarın öbür gün yeni biriyle gördüğün zaman da mı nefretini kusasın gelecek? Geçin bunları. Görüşmeye devam etmek demek eski sevgiliyi hala "eski" yapamamak demektir bence ve bunu en çok kadınlar yapar. Kadınlar unutamadıkları için, erkekler yedekte dursun diye düşündükleri için iletişime devam ederler çoğu zaman. Kendi hayatını çizmenin vakti geldi bence.

iki eski sevgili değil de. ilişkiye isim koymayarak sonuçtan kaçan iki insan gibi duruyorsunuz.
konuşmayı kesmenin yararınıza olacağını düşünüyorum çünkü ilişki olmasa bile beklentiye girmişsiniz ki bu çok normal.
neden kutlamadın şeklinde bir sitem de hem yersiz hem de karşı tarafa "senin beni önemsemen benim için hala değerli" mesajı vermiş olursunuz.
beni ilgilendirmez ama son olarak şunu söyleyeyim. eski sevgilizin hayatınızda olduğu sürece yeni birine bağlanmanız, adapte olmanız vs çok çok zor.

Kısa ve öz yazıyorum,bu tür insanlara en güzel cevap kesinlikle SESSİZLİKTİR.daha muhatap olma.

Ya bişi dicem bugün günlerden ne? Falan derken hiç çekinmediniz mi?
Yani ben empati yapıyorum da adam hatırlamıycak bende bugün benim doğum günüm diycem.
Hayatta söyleyemem yani hatırlamıyorsa önemsememiştir zaten zorla hatırlatmanın mantığı ne

Eğer barısmayı düşünmüyorsanız neden doğum gününüzü kutlasın istiyorsunuz ki anlamadım hiç mesaj filan atmayın trip olarak algılar bu sefer ve umutlanır.

karar ver ya ayrılırsın ya ayrılmazsın biz bitirdik ama arkadaşız diyorsan arkadaşın senin özel günlerini bilmek veyahut aklında tutmak zorunda değil

Ya bişi dicem bugün günlerden ne? Falan derken hiç çekinmediniz mi?
Yani ben empati yapıyorum da adam hatırlamıycak bende bugün benim doğum günüm diycem.
Hayatta söyleyemem yani hatırlamıyorsa önemsememiştir zaten zorla hatırlatmanın mantığı ne
çekinmem gereken durum vardı da ben mi kaçırdım anlamadım ? iste insanız farklı hislerimiz düsüncelerimiz var siz cekinebilirsiniz ama benden de bunu bekleyemezsiniz.

Back
X