Sen Harikasın ATV

chloes

Kafası karışık
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2009
1.155
68
363
Demet Akbağ ve Ragıp Savaş'ın daha önce Türkmax'da yayınlanan dizisi bundan sonra Atv'de yayınlanmaya başlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dmet Akbağ ve Ragıp Savaş'ın daha önce Türkmax'da yayınlanan dizisi bundan sonra Atv'de yayınlanmaya başlayacak.

lülüüüüüüüüüüüüüüüüü lüüüüüü :teytey:
izlerken bu diziyi güzel bir kanala geçse die hep aklımdan geçiriyordum sonunda oldu demek çok sevindim :lepi:gerçekten harikaaaaaaaaaaaa bir dizi tavsiye ederim

hep izlemek istiyorudum ama fırsat olmamıştı neyse artık izlerim zaten başka bişey yok kanallarda artık

Yaz dizilerinin en güzeli olacağına benziyor boshayallersmile

Atv ekranında ilk bölüm cuma günü saat 20.00 de başlıyor.:teytey:

türkmaxım olmadığı için diziden bihaberdim:1ninca:...ama güzele benziyor izlemeye değer sanırım

Atv ekranında ilk bölüm cuma günü saat 20.00 de başlıyor.:teytey:

Bende gördüğümde sevindim,
ama ardından Samanyolunun fragmanını verdiler oda cuma 20 yazıyordu -tatlicadiarzu-

hangisi doğru ki acep CADIARZU

Bir kadın bir erkek de geçse ya ulusal kanallara..

Demet Akbağ'ın da botoxları inmiş, yüzü normale dönmüş. Eyvah Eyvah filminden sonra neydi öyle yahu, kadının gözleri açılmıyordu yanaklarının pörtlekliğinden

çok eğlenceli ve oyuncu kadrosu güzel seçilmiş bir dizi olmuş. takip edeceğim bundan sonra.

dizinin yapimcisi seray sever ragip savas ve demet akbag la mahkemelik olmuslar neredeyse herkses yeni bolum sanmis dizi teklifi gelmemis hic oysaki mayis ayinda final yapip bitirmisler kanalturk te.yani cok olay oldu artik vermez atv eski diziyi kakaliyolar goz gore gore

ay su atvde dizi izlemek insani katil eder
gitti göz göe göre caanim dizi, eglenceliydi ya

Back
X