Selam kızlar,açıkçası bu konuyu niye açtım bilmiyorum.Size akıl danışmak mı,yoksa kendimde yüzleşmek mi bilmiyorum sadece anlatıcam.Bundan 5 yıl önce biriyle tanıştım ben.Küçüktüm o zamanlar 14 yaşımda falandım belki daha küçük.Tryzemin ev sahibinin yeğeniydi bi değişikti ne bileyim kıytırık bi yaz aşkıydı.3 yıl içinde ayrılıp barışmalarımız oldu şu an da ayrıyız zatrn 1 senedir falan..Kısa kesicem çünkü yazmaya dayanamıyorum,niye bilmiyorum ama onun için o kadar şey yazdım öyle şeyler söyledim öhle fazla ağladım ki artık içim istemiyor.Tek bişey söyleyeyim ben kötü bi evlilikten doğan çocuktum adam akıllı bi aile yaşantısı ve baba sevgisi görmedim.Ama o zamanlar onda bunu görmüştüm,hem bana hem çocuğumuxa babalık yapar diye düşünmüştüm belki.Aptallık.Farklı şrhitlerde oturuyorduk,ailelerimiz kavgalıydı üstelik benden 2 yaş küçüktü!Gerçek aşk gibi gelmişti bana,ne de olsa aşk engel tanımazdı.Büyük aptallık!Sonucu tahmin edersiniz,terk edildim uzun zaman önce.Şimdi hayatımda başka biri var ve inanın ondan çok çok daha iyi biri,daha sorumluluk sahibi..Onu seviyorum ancak diğerini aklımdan atamıuorum daha doğrusu bi şekilde onla ilgili şeyler karşıma çıkıyor.ya geçen hafta scrabble oynarken tesadüfi çektiğim harflerden adını yazdım hsr yerde bi şejilde adını görüyorum ona benzeyen birilerini görüyorum.Bunun ne olduğunu bilmiyorum.Onu sevmediğimi biliyorum ama onla aramda değişik nişey var sevgi değil bu ne olduğunu çözemiyorum..Sanırım sizden yorum istiyorum,ne yapmalıyım?