Sen kardeş de candan öte de oysa ki düşman

bibokyedim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
599
17
118
Benim bir dostum vardı ayşe diye aramız o kadar güzeldi ki kardeştik yani kızlar ne yaparsak hep beraberdik.
sevgilisi askere gittiği zaman çocuk dışarı çıkmasna arkadaşlarıyla konuşmasına yasak getirdi. ben her gün akşam üzeri işten çıktıktan sonra yanına giderdim yalnızlık çekmesın üzülmesin sıkılmasın yanında olduğumu bilsin diye. sevgilisinden izin alıp onu dışarı çıkarırdı arardı ağlardı telefon da bişey oldu sanırdım yanına giderdi (bnm evim merkeze çok uzaktır 1 buçuk km yürür otbse biner yarım saat yolculuktan sonra merkeze varırım). yanına gittiğimde ne olduğunu sorduğumda sus bi kereshka kapa çeneni derd sesimi çıkarmazdım asker yolu bekliyor huysuz sinirli diye hep alttan aldım bu yaklaşık 8-9 ay sürdü. benim sevgilimin asskerliği yaklaştı bni bi hüzün aldı ilk başlarda destek verdi fakat aynı yasaklar bana konulunca işler değişti sevdiğim çocuğu bana kötülemeye başladı umursamadım ayşe bana böyle yaptıkça emreme daha çok yakınlaştım arkadaşım kardeşim oldu ayşeylede arama mesafe koydum biraz sürekli bni kırıyordu. dün bana ağır konuştu ne zaman sevgilinle arkadaşların arasındaki farkı ayırt edersen konuşalım gereksiz falan dedi. soruyorum size hastalığında derdi olduğunda yanında hep siz oluyorsunuz her şeyine yardım ediyorsunuz maddi manevi destek oluyorsunuz karşılığı böyle oluyor naparsınız ?

Çok basit.
Arkadaşımla sevgilim arasında tercih yapar ona göre birinden biriyle görüşmeyi keserim.
Size zarar veren,sizi üzen insanlar için kafa patlatmaya değmez!
Çıkarın hayatınızdan gitsin.
Kardeşiniz değil anneniz değil!

öyle söylüyorsunuz ama çok şey paylaştık yaptıklarını sindiremyrm bir çırpıda silip atmakta gelmiyor içimden eğer siliceksem canı yansın istiyorum

Ananızın babanızın koyduğu yasakları dinlemezsiniz ama ne hikmetse askere giderken evden çıkmayacaksın, kimseyle görüşmeyeceksin diyen hastalıklı heriflerin ağzından çıkanı kanun sayarsınız.

Valla pes.

Son düzenleme:

bu drurmda ben olsam madem arkadaşımla bu kadar yakınım, ozaman ona herşeyi açık açık söyler suratına vururdum herşeyi.derdim mesela ben senin için sırf kendini yalnız hissetme diye nerlerden gelip herşeye rağmen yanında oldum,o kadar triplerini ,kaprislerini çektim,her zaman alttan aldım karşılıgı bu mu olacaktı vs derdim.ona kendisininde zamanında sevgilisinın ona aynı tepkilerini verdiğini ama benm her zaman yanında oldugumu,alttan aldığımı hatırlatırdım.bütün bunlara rağmen hala laf atıyorsa o gerçek dost değildir zaten boşverin gitsin .halden anlamayn insanla değil günlerimi saniyemi, geçirmem ben.

bunu yasak olarak değerlendirmemk lazım aslında.benm nişanlımda askerde şuan.bana her telefonda görüştüğümüzde bugünkü planın ne nerlere gideceksn ne zaman döneceksn vs soruları olmuştur.ama ben bliyorumki bu ne kıskançlık ne güvensizlikten kaynaklanıyor.sadece düşündüğü için ,başıma birşey geleceğinden korktuğu için.ki bunu zaten sürekli dile getirir.bi yere gideceğin zaman haberm olsun der. bana nolur kızma ben sadece seni düşünüyorum korkuyorum insanlardan ,yanında değilim der.hatta her akşam kapıyı kilitlediğine emin ol pencereleri kapadın değil mi vs vs birton soruyla karşılaşırım.(yalnızz yaşadığım için) .bu düşünmektir sevmektir.

ama tabi bu olayı takıntı haline getirip işin boyutunu değiştiren erkeklerde var.onlar konusunda birşey dyemiyoroum.

en iyisi açık açık konuşup bitirmek gib igeliyor bana

allahı ma şükür anneme babama karşı bir asiliğim olmadı sözlerini her zaman dinlemişimdir dinlerim. Hastalık lı herif diye nitelendirdikleriniz de bizi düşünüyor ve öyle söylüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…