Sen misin selektör yapan?

Summer-girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2018
4.833
12.046
138
Akşam akşam tüm huzurum elimden alınmış gibi.

Babam otoparktayken sitenin güvenliği eve telefon ederek bir adamın araç ile ilgili babamla görüşmek istediğini söyledi. Babamın henüz yukarı çıkmadığını, onun yerine konuşabileceğimi söyledim ama adam kabul etmemiş. Babam eve geldi, ona verdim telefonu. Babam sinyalini verip tam siteye dönmek isterken bu adam aracıyla babamı sollamış birden, kazaya sebebiyet veriyormuş az kalsın. Babam da selektör yapıp korna çalmış. "Vay efendim bunu yapan sen misin? Niye kaçtın?" demiş adam babama. Kaçan yok halbuki. Sitede hangi blokta (girişi farklı) ve dairede oturduğunu da söylemiş babama ve kapatmış telefonu.

Yarın güvenliği ve yönetimi arayıp haşlamayı planlıyorum. Adam babamın aracını takip edip güvenliğe sormuştur bu kimin aracı, arayın da konuşayım diye. Güvenlik de çat diye aramıştır. Olacak iş mi bu?

Korkuyorum. Bu adam bela olur mu babamın başına? :(

aman dikkat herkeste bir mafya bozmalığı saçmalığı var
normal konuşan adamı bulamıyorsun
küçükten büğüye
hele bide sen bu versiyonları ramazanda göreceksin

Babam otoparktayken sitenin güvenliği eve telefon ederek bir adamın araç ile ilgili babamla görüşmek istediğini söyledi. Babamın henüz yukarı çıkmadığını, onun yerine konuşabileceğimi söyledim ama adam kabul etmemiş. Babam eve geldi, ona verdim telefonu. Babam sinyalini verip tam siteye dönmek isterken bu adam aracıyla babamı sollamış birden, kazaya sebebiyet veriyormuş az kalsın. Babam da selektör yapıp korna çalmış. "Vay efendim bunu yapan sen misin? Niye kaçtın?" demiş adam babama. Kaçan yok halbuki. Sitede hangi blokta (girişi farklı) ve dairede oturduğunu da söylemiş babama ve kapatmış telefonu.

Yarın güvenliği ve yönetimi arayıp haşlamayı planlıyorum. Adam babamın aracını takip edip güvenliğe sormuştur bu kimin aracı, arayın da konuşayım diye. Güvenlik de çat diye aramıştır. Olacak iş mi bu?

Korkuyorum. Bu adam bela olur mu babamın başına? :KK43:
Endişelenmekte çok haklısınız.İnsanlar okadar öfkeli ve acımasız ki hergün haberlerde neler görüyoruz.Güvenliğin bilgi vermesi çok kötü.Hakkınızı arayın.Ne hakla bilgi verir,arar.Daire sakinlerinin bilgisini veremiyoruz diyip kestirip atması gerekirdi.Kesinlikle şikayet edin.Ya da yeniden “güvenlik” eğitimi alsın.

Su trafikle.ilgili kimse sakin degil artik usenmemis gelmis oralara kadar gerizekali guvenlikde ayrica suclu kesinlikle bu sekil davranmamasi gerekirdi

Ben mi yanlış anladım

Adam da aynı sitede oturuyormuş

Güvenlik arayıp sorunu çözmek istemiş

Bir de olayı karşı taraftan dinlemek lazım

Olayda ne olmuş nasıl kornaya basılmış vs vs

Yarin hem yonetimi hem de guvenligi arayip sikayetimi dile getirecegim. Babamin gelis saatinde o arabanin civarda olup olmadigini denetlettirecegim guvenlige. Kimligini bu kadar bellu eden biri psikopatlasir mi bilmiyorum ama cok huzursuz oldum.

Erkeklerin su magandaliklarindan da gina geldi.

Trafikte bin türlü psikopat var en güzeli hiç bulaşmamak.yazın zeytinburnunda iki tane maganda hem sinyal vermeden önüme geçti hemde lastiklerime sıkmakla tehdit etti kask kameramın şarjıda yoktu kanıtlayamazdımda hiç bulaşmadan kaçtım direk.iti uğursuzu bitmiyor muhattap olmamak en iyisi

Aman bulaşmayın insanlar artık çok sinirli.Korna çaldı sellektör yaptı diye peşinize düşüyorsa sakin biri olmadığj kesin.O kadar korkuyorum ki insanlardan haklı bile olsam hakısızm diyip özür dileyecek hale geldim valla.Allah sonumuzu hayır etsin.Kimsenin birbirine tahammülü yok :KK11:

Geçen gün bisikletle giderken biri ezecekti şaşırıp kaldık baktık diye adam arabayı durdurup baktı bize eşime demedim. Kolay kolay bulasmayız da inip küfür etse esim sinirlenir diye korktum yani hic bir şey yokken sağ duyulu olmazsak kavga çıkard

Baba-kız uzak durun adam bir şey dese de olan oldu kaza olmadı diyip kapatın devir tartışma hakkını arama devri değil

Korkuyorum. Bu adam bela olur mu babamın başına? :KK43:
Kamera vardır mutlaka trafiğe bildirin. Gerekirse polise de bildirin uzaklaştırma aldirin iş büyürse

Geçenlerde ayının biri de bana küfür etti
Ani fren yaptım diye ki üstelikte dörtlülerim yanıyordu
Çokda fifi bende gıyabında anasına sövdüm pisliğin

Back
X