sen ne anlarsın derse..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar kocanız yada sevgiliniz her konuda muhabbet yada cinsellik yada aklınıza gelebilecek herşeyde ama bir şeyde sen ne anlarsın derse tepkiniz ne olurdu mesela bi konuda size birinin kız arkadaşını anlatıyor sizde nevarki bende yapıyorum onu diyosunuz oda sen ne anlarsın diyo mesela tepkiniz ne olur.

Arkadaşlar kocanız yada sevgiliniz her konuda muhabbet yada cinsellik yada aklınıza gelebilecek herşeyde ama bir şeyde sen ne anlarsın derse tepkiniz ne olurdu mesela bi konuda size birinin kız arkadaşını anlatıyor sizde nevarki bende yapıyorum onu diyosunuz oda sen ne anlarsın diyo mesela tepkiniz ne olur.

Allahım çok üzülüyorum...
Neden erkekler laflarının nereye gittiğini bilmeden konuşurlar ki?:kızgın:
Yazık değil mi eşine,sevdiği kadına?benneyaptımki
Eşimden bu tarz bir söz duymadım ama bu mesajı okuyunca çok üzüldüm..:sm_confused:

beni anlamadm biraz açık yazsaydın.ben sinirlenirim ama sen ne anlarsın derse.o zamn sorma derim bnde.uzatmam ama küsmem.küsüyo gibi yaparım bi kaç dakika şakkıdı

kötü bişey yaaa
insanın gururu incinir.
peki sen ne diyorsun.sen ne anlarsın dediğinde

beni anlamadm biraz açık yazsaydın.ben sinirlenirim ama sen ne anlarsın derse.o zamn sorma derim bnde.uzatmam ama küsmem.küsüyo gibi yaparım bi kaç dakika şakkıdı

ya daha açık nasıl yazabilirim ki bilemedim :) kıyaslar gibi sanki başkasıyla seni sen ne anlarsın millet şöyle felan demek ister gibi

Genelde onların söylediği bir şeyi saçma bulduğumuzda bu yada buna benzer şeyler kullanabiliyorlar galiba...
Ben olsam sen bunu söyleyebildiğine göre senden daha çok şey anladığım kesin derdim sanırım..
Sonrada küserdim:dilcikar:

bi arkadaşımın sevgilisi diline dolamış habire adam sen ne anlarsın dio kıza bende sinir oldum bi insan bunu diyecekse yani o insan hiçbişeyden anlamıyosa neden onla beraber olurki bu adam sizinde başınıza gelse böyle abuk biri ne yapardınız onu merak ettim ben şahsen kocam söylese bana ozaman git anlayanını bul derim heraldefisfisfis

Herhangi bir konuda erkeğin tersine tersine gidince hemen kıyaslama yaparlar.Böyle bir şey yaşarsam hiç umursamam.Bildiğimi okurum.Amacı zaten kışkırtıp,istediğini yaptırmaktır.Siz onu etrafınızdaki başka bir erkekle kıyaslayın da görsün nasıl oluyormuş kıyaslamak...Kötü Kazen

seni baska bır kısının kız arkadasıyla karsılastırması bıle cok yanlıs ki dahası,soyledıgı soz cok agır olmus,erkek arkadasımsa hayatımdan sılerdım,esımseki bunu soyleyecek biri benim eşim olamaz onunlada evlılıgımı yeniden gozden gecırırdım

eski sevgilim aynen bu lafı dedi ilkinde 3 numaralı bakışımı attım ikincisindeyse bi arkadaş ortamında dedi bende anlayanı bul ozaman diyip o ortamdan hemen çantamı alıp uzaklaştım sonramı nemi oldu 1 yıl boyunca bulamadı demekki anlayanıki beni aradı durdu ama ayakkabı numaramı çoktan göstermiştim kendisine :)

ben heralde "sen ne anlarsan bende onu anlarım" derdimm,,,ammaa çokk kırılırdımm yaa düşünmek bilee kötüüü

bu söyledğin çok acı...her yöne çekilebilir bir kelime...sen ne anlarsın?hakikaten çok üzücü...eşim bana asla böyle kelimeler kullanmaz...kullanırsa da onun hakkında sanırım farklı şeyler düşünürüm...

ben o lafı duyunca doğru söylüyorsun bişeyden anlasaydım senin gibi bir odunla evlenmezdim, yeni aklım başıma geliyor derim. sengözlerimebaksanab çok kırıcı bir söz terbiyesizlik başka bişey değil

vayy sivri kendi aklınca seni begenmiyor sen ne anlarsın diyor o zaman anlamadığını düşünüyorsa niye seninle. Gitsin kendine anlayan bulsun.. Böyle bir laf duymadım duysamda cevabım iyi olur sindiremez ölece oturur.. Bu tip lafların altında kalma bu da kendince bir hakarettir

ben bu kelimeleri ilk gençlik yıllarımda babamdan duydum anneme ve bana karşı (ama asla erkek krdeşime söylenmedi) yıkıcı etkisi çok büyük eşimse asla böyle şeyler söylemez zaten söylese duramam bir dakika

ya bi gün benim erkek arkadaşım dedi ki
bilmem kimin sevgilisi çok güzel yemek yapıyor:oklava:
bende öyle mii o zaman git onla takıl diyip hışımla ayrılmıştım yanından
yetişti ama ben çok kızdım kıyaslamasına
her ne kadar kıyaslamadım sadece söyledim vs.. cümleleri kursada cümlesi öyle bitecekti ben fırsat vermedim:dilcikar:
küstüm konuşmadım günlerce burnundan getirdim hiçte üzülmedim ne üzülcem be!
oda bu sayade benim cadı tarafımı keşfetmiş oldu:mymeka:

ben o lafı duyunca doğru söylüyorsun bişeyden anlasaydım senin gibi bir odunla evlenmezdim, yeni aklım başıma geliyor derim. sengözlerimebaksanab çok kırıcı bir söz terbiyesizlik başka bişey değil

:roflol::roflol:
odun kelimesi çok hoşuma gitti gerçektende biz kadınlar hep ince düşünürüz genelde şunu söylersem kırılırmı acaba die ama erkekler patavatsız oluyorlar işte en iyisi patavatsızlık deilmi onlar düşünmüyorlar kırılırmı ben bunu söyledim ama laf nereye gitti vs.vs gıcık bunlar ayol dün bu konuyu açtıktan sonra gece eşime sordum sen bana böyle bişi neden söylermisin söylesende neden söylersin die felan cevaba şok oldum hani ben asla söylemem felan demesini beklerken ooo anlamadığın okadar çok şey varki hangi birini sayayım dedi fıttık oldum gece ayrı yattım valla sabah böğürüyodu hastayım ölüyrummm die geberr dedim içimden :roflol:

:roflol::roflol:
odun kelimesi çok hoşuma gitti gerçektende biz kadınlar hep ince düşünürüz genelde şunu söylersem kırılırmı acaba die ama erkekler patavatsız oluyorlar işte en iyisi patavatsızlık deilmi onlar düşünmüyorlar kırılırmı ben bunu söyledim ama laf nereye gitti vs.vs gıcık bunlar ayol dün bu konuyu açtıktan sonra gece eşime sordum sen bana böyle bişi neden söylermisin söylesende neden söylersin die felan cevaba şok oldum hani ben asla söylemem felan demesini beklerken ooo anlamadığın okadar çok şey varki hangi birini sayayım dedi fıttık oldum gece ayrı yattım valla sabah böğürüyodu hastayım ölüyrummm die geberr dedim içimden :roflol:

:roflol::roflol: aynen öyle valla bizim düşündüğümüzün çeyreği kadar düşünseler bunlar olmaz ama nerdeeeee işlerine gelmeyince mermer gibi oluyorlar valla

Back
X