sağol canım çok ne özetlemişsin herşeyi..ben rahim filmini 3 yıl falan önce çekilmiştim..çeken dr.filmden sonra hamile kalan cok oluyor,hamile kalırsan ara falan demişlerdi o zaman:)..etkisi yuksek olabılır dediğin gibi..benim önceden negatif bır tup denemem var ama sımdıkı dr.um tahlil ıyı olursa 3 kez asılama denıcem demistı..bende cok yansıtamıyorum eşime,kıyamıyorum ona..ama bı ortamda eğer ıcım burulduysa gulumsemem tuhaflaşıyor sankı,bunu nasıl duzeltıcem bılmıyorum????İçim nasılsa dışıma o yansıyor...........
bak bunu duymamıştım demek erkekler hızlı ha:)
gecen ay soğan kuru yaptım ben,bunun dışında bıldığın bışeyler varmı bana da yardımcı olacak?
Merhaba kızlar..yazdıklarınızı okuyunca yaşadıklarım geldi gözümün önüne..ağlamalar inlemeler..Kader kısmet..Rabbimden ümit kesilmezmiş..İmtihan dünyası..Stresi dibine kadar yaşadım bende..benim eşimde problem yoktu..Daha doğrusu ilk test yapıldığında sperm iyi ama hareketlilik yavaş deyip dr bi dünya ilaç yazmıştı.Eşim hiç birini kullanmadı.Bir buçuk yıl falan hep ben dra gittiğimden tekrar ona test yaptırmadık..Bende hormon bozukluğu vardı..Eşim çocuk sahibi olmayı .ok istiyordu..Ama sorun benden kaynaklandığından kahroluyordum..Soğan kürleri, incir yemeler, stresten uzaklaşmak için tatiller..Hamdolsun şimdi daha ii herşey..Tvekkeltü Allellah..İlk aşılamamda tuttu.10.haftadayım..Rabbim dileyen ümit eden herkese hayırla nasip etsin..Dünya dua üzerinde durur derler..Çokça dua.. Selametle..