Sen yazmayınca hayatında biri var sandım diyen eski sevgili ?

ferferde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2020
21
11
3
Uzun ve ciddi bir ilişkiydi kendisi bitirmek istedi. Gayet mutlu, istekli ve kararlı bir şekilde bir daha asla olmaz diyerek gitti. Ben başta peşinden koştum bıraktıktan sonra vazgeçtim. Bir kaç ay oldu ayrılalı kendisi iletişime geçmeye başladı bayramımı filan kutladı. En son konuşmamızda unutabildin mi? Hisselerin geçti mi? Hayatında biri mi var? Dedi. Ben ona yazmayınca hayatımda biri var sanmış. Ben olumsuz cevaplar verdim gayet mutlu olduğumu hissettirdim. Sizce amacı nedir bu kişinin? Yani neden bunları merak eder ?

Bilmem ki amacı nedir... Küresel ısınmayla birlikte delinen ozon tabakasından dolayı kullandığı deodorant ve parfümlerden mütevellit vicdan azabı çekmiş olabilir ve atmosfer size de ait olduğu için bu pişmanlığını size yakınlaşarak bi nebze olsun atlatmaya çalışıyordur. Amacı bu olabilir.

Son düzenleme:
kızlar ilk etapta daha uzgunken zamanla atlatıp normal hayata dönüyorlar, erkekler ise ilk etapta çok mutlu havalarında fakat onlarda zamanla ayrılık durumu oturuyor.
muhtemelen birkaç ay sonra kendisi depresif duruma geçti ve senin nasıl olduğunu bilmek, seni yoklamak istemiş.
belki başka biri vardı sana hissettirmedi, onla olmadı yada kafasında kurdugu gibi olmadı herşey yalnız da olsa. Devam etmek için de yazmış olabilir. bir süre sonra da aynı sonla bitecektir, tekrar deneme derim.

Back
X