• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

senden vazgeçmek :'(

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
Aşkım sen hayatımda tanıdığım en muhteşem insansın.
Sevgilerin en yücesisin
Ama nolur beni affet
senden vazgeçmek zorundayım
cünkü sende biliyorsun,
Artık hasret boyutunu aştı ve artık ikimizede acı vermeye başladı,
ne çok hayallerimiz vardı birlikte kurduğumuz
Onları gerçekleştirmeden gidiyorum işte:çok üzgünüm:
inan bende böyle ayrılmak istemezdim
Aşkımızı doyasıya yaşamak isterdim senle, ömrümün sonuna kadar
ama olmuyor iştee olmuyorr aşkım:çok üzgünüm:
nolur ağlama aşkım:çok üzgünüm:
seni hep sevdim, ve seveceğim senağlama
Hoşçakal bitaneeemmmmsenağlamasenağlama
***Angel***

canım çok iyi anlamadım ben ama beklediğin kişi gelmeyecekmi hiç,
tek sorununuz uzak olmaksa sabrederseniz bi yol bulunur...
ağlama öyle bak bozuşuruz :))) :teselli:

anlamaman normal canım, dün sinirimle, ağlaya ağlaya yazdığım bişey bu ...
Bizde tek sorun aradaki mesafe. O işinden dolayı gelemiyor aylardan beri görmüyoruz birbirimizi. bende onun yanına gidemiyorum tek başıma. özlem çeke çeke inan o kadar bunaldımki artık. Ooffff bende bilmiyorum, bi yanım ayrıl :a015:diyor, bi yanımda hayır diyor. Zaten ona henüz anlatmadım hiç bişey, ayrılmak istememle ilgili:çok üzgünüm:. ama her an bi delilik yapabilirim sanırım...

canım iyi düşün..çünkü ne yanımızda adamlar görüyoruz..varlığını hissettiremedikten sonra ne önemi varki? haklısın yanında olmadan olmuyor..hissetmeden kokusunu olmuyor...ama onsuz da mutlu olamazsnki bitanem bnu snde bliosn..aynı acıyı bnde yaşadm seni anlayablıorm...ama mesafeler yuzunden karşndaknı kybetmeye değmiyo..aynı şehirden birini seewersin,ama adam olmaz..ne anlamı warki o zaman

bende aynı durumdayım çokda seviyorum ben istanbuldayım o uzakta buraya gelmedı bana gel dedı hep bense gıdemedım msnde acınca goruyoruum sılmıyo acaba neden dıyorum??*

bence de iyi düşün canım ... benim sevgilim de bir süre uzaktaydı ... buraya geldiğinde daha farklı oldu herşey ama o uzaktayken sanki herşey daha fazlaydı... evet özlem de fazlaydı ama güzeldi... gerçekten güzeldi.. hatta bazen keşke uzakta olsaydın ; o zaman daha mutluydum derdim içimden...

hoş şimdi olabildiğince uzak benden ama ...

ayrılık sonrası acılar da zor güzelim ... 4 ayda ancak kendime gelebildim... iyi düşün bence...

ayrılık zor ama uzaktan da zor ya.. sen de haklısın ne deyim.. bi süreliğine falansa bekle derim ben, yok yıllarca böle olur diosan da sen bilirsin tatlım.. nası mutluysan öle yaşa;)

Aşkım sen hayatımda tanıdığım en muhteşem insansın.
Sevgilerin en yücesisin
Ama nolur beni affet
senden vazgeçmek zorundayım
cünkü sende biliyorsun,
Artık hasret boyutunu aştı ve artık ikimizede acı vermeye başladı,
ne çok hayallerimiz vardı birlikte kurduğumuz
Onları gerçekleştirmeden gidiyorum işte:çok üzgünüm:
inan bende böyle ayrılmak istemezdim
Aşkımızı doyasıya yaşamak isterdim senle, ömrümün sonuna kadar
ama olmuyor iştee olmuyorr aşkım:çok üzgünüm:
nolur ağlama aşkım:çok üzgünüm:
seni hep sevdim, ve seveceğim senağlama
Hoşçakal bitaneeemmmmsenağlamasenağlama
***Angel***
ne oldu tatlım benimsenağlama

bende aynı durumdayım çokda seviyorum ben istanbuldayım o uzakta buraya gelmedı bana gel dedı hep bense gıdemedım msnde acınca goruyoruum sılmıyo acaba neden dıyorum??*

senağlamaahhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım arada karşılıklı sevgi varsa emin ol yollar birleşir.
ahh keşke tek derdim uzak olması olsaydı, keşke.
biliyorum özlüyosun, yanında olsun istiyosun ama yanında uzak olacağına uzakta olsun, birbirinizi özleyin, bütün enerjinizi kilometrelere kızmaya verin daha iyi...
inşallah, kavuşursunuz, eğer sevginizle üstesinden gelirseniz eminim allah bunu mükafatlandırır, sizi kavuşturur...:Saruboceq:

canım arada karşılıklı sevgi varsa emin ol yollar birleşir.
ahh keşke tek derdim uzak olması olsaydı, keşke.
biliyorum özlüyosun, yanında olsun istiyosun ama yanında uzak olacağına uzakta olsun, birbirinizi özleyin, bütün enerjinizi kilometrelere kızmaya verin daha iyi...
inşallah, kavuşursunuz, eğer sevginizle üstesinden gelirseniz eminim allah bunu mükafatlandırır, sizi kavuşturur...:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:utangac:

fikirlerinizi paylaştığınız için teker teker herkese teşekkürlera.s.. Çok düşündüm taşındım. Ve sırf şehirler ayırıyor diye, onunla ayrılmamın ne kadar saçma olduğunu anladım. 24 yaşındayım şu yaşıma kadar aşkım kadar iyi bir kişi çıkmadı karşıma, onu kaybetmeyi göze alamadım. Ve aşkıma hiç bişey hissetirmeden bu sonrunu sizinle paylaşarak çözdüğüm için çok mutluyum gerçekten. seviyorum sizi :enbuyukkk:

fikirlerinizi paylaştığınız için teker teker herkese teşekkürlera.s.. Çok düşündüm taşındım. Ve sırf şehirler ayırıyor diye, onunla ayrılmamın ne kadar saçma olduğunu anladım. 24 yaşındayım şu yaşıma kadar aşkım kadar iyi bir kişi çıkmadı karşıma, onu kaybetmeyi göze alamadım. Ve aşkıma hiç bişey hissetirmeden bu sonrunu sizinle paylaşarak çözdüğüm için çok mutluyum gerçekten. seviyorum sizi :enbuyukkk:

minellllllllllllllllllllllllllllllll aşk:teytey:a.s.:nazar:

minellllllllllllllllllllllllllllllll aşk:teytey:a.s.:nazar:
ahhh aşk aahhhh a.s.:asigim:
Aşk, yerine göre yol olur yürünür, yerine göre iman olur uyulur. bazen ateş olup yakar, bazen deniz olup boğar. sultan olur ülke yönetir, şarap olur sarhoş eder. at olup koşar, kuş olup uçar. hazine olur viran gönüllerde saklanır, kimya olur hakir topraklan altına dönüştürür. sır olur saklanır, gonca olur açılır. gül bahçesi olur kokusuyla âşıkları mest eder, güneş olur âşıklarının ümit meyvelerini olgunlaştırır. aşk olunca gönüller birleşir, aşk olunca kıyamet koparcasma hareketlilik olur. aşk olunca şimşekler çakar, rahmetler yağar. âlemler kıyama kalkarsa aşktandır. hastaların şifa bulması aşktandır. aşk ile döner gökler, aşk ile durur kâinat. aşk, mecnun'dan leyla'ya bir feryat, mansur'dan dara bir sır, gözden kalbe bir yoldur.aşk her şeydir, her şey de aşktır.:utangac:
***Alıntıdır***

ahhh aşk aahhhh a.s.:asigim:
Aşk, yerine göre yol olur yürünür, yerine göre iman olur uyulur. bazen ateş olup yakar, bazen deniz olup boğar. sultan olur ülke yönetir, şarap olur sarhoş eder. at olup koşar, kuş olup uçar. hazine olur viran gönüllerde saklanır, kimya olur hakir topraklan altına dönüştürür. sır olur saklanır, gonca olur açılır. gül bahçesi olur kokusuyla âşıkları mest eder, güneş olur âşıklarının ümit meyvelerini olgunlaştırır. aşk olunca gönüller birleşir, aşk olunca kıyamet koparcasma hareketlilik olur. aşk olunca şimşekler çakar, rahmetler yağar. âlemler kıyama kalkarsa aşktandır. hastaların şifa bulması aşktandır. aşk ile döner gökler, aşk ile durur kâinat. aşk, mecnun'dan leyla'ya bir feryat, mansur'dan dara bir sır, gözden kalbe bir yoldur.aşk her şeydir, her şey de aşktır.:utangac:
***Alıntıdır***

sırnaşık şey:asigim::1hug:aşk aşk aşk ne aşkmış yavvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:lepi:

Back
X