Senelerce, aylarca, hamile kalamayanların teselli topiği

arkadaşlar bende pcoluyum bende çocuk sahibi olmak için uğraştım.6 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. şimdide dördüzlere gebeyim daha çok yeni 7 hafta bitmek üzere.bunları niçin mi yazdım

asla olmadı diye isyan etmeyin sorgulamayın.Rabbimin mutlaka bir hesabı vardır. biz kul olarak sabırsısız ve sürekli neden niçinler içinde boğuluyoruz.

oysa işin içi hiçte öyle değil. ilk gebeliğim ikizdi teki karnımda öldü.diğeride 30 haftalık doğdu.neler yaşadım ne sıkıntılar çektim anlatamam.
şimdiki sınavım ise hepsini herşeyi arattı.içimde atan dört can ama ben sevinemiyorum.doktorlar 2 tanesini sonlandırmalıyız diyor. yıllarca istiyorsun uğraşıyorsun sonra kendi ellerinle... bunun düşüncesi bile ne kadar acı tarif edemem.şimdi dua ediyorum Allah ım sen verdin sen al diye dua ediyorum.ağlamaktan harap oldum.

OLMADI DİYE SIZLANDIĞIN DUAYA GÜN GELİR OLMADI DİYE ŞÜKREDERSİN...................

arkadaşlar bende pcoluyum bende çocuk sahibi olmak için uğraştım.6 yaşına yeni girmiş bir oğlum var. şimdide dördüzlere gebeyim daha çok yeni 7 hafta bitmek üzere.bunları niçin mi yazdım

asla olmadı diye isyan etmeyin sorgulamayın.Rabbimin mutlaka bir hesabı vardır. biz kul olarak sabırsısız ve sürekli neden niçinler içinde boğuluyoruz.

oysa işin içi hiçte öyle değil. ilk gebeliğim ikizdi teki karnımda öldü.diğeride 30 haftalık doğdu.neler yaşadım ne sıkıntılar çektim anlatamam.
şimdiki sınavım ise hepsini herşeyi arattı.içimde atan dört can ama ben sevinemiyorum.doktorlar 2 tanesini sonlandırmalıyız diyor. yıllarca istiyorsun uğraşıyorsun sonra kendi ellerinle... bunun düşüncesi bile ne kadar acı tarif edemem.şimdi dua ediyorum Allah ım sen verdin sen al diye dua ediyorum.ağlamaktan harap oldum.

OLMADI DİYE SIZLANDIĞIN DUAYA GÜN GELİR OLMADI DİYE ŞÜKREDERSİN...................

gerçekten çok üzüldüm hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlım .......
gerçekten yaşadıklrın zor tarif edilemez ve yaşamayan bilemez ..... inşallah hakkında hayırlısı olur bebklerini kucağına alırsın canımmm ağlama desemde boş biliyorum ama harap ederek bebişlerine zara veriyorsun yapma lütfennn

hayat acımasız hayat zor dünyaya geldik geldiğimiz günden bu yanada sorunlarımız başladı bu dünyadan gidene kadar da devam edecek ........ önemli olan bunla baş edebilmemiz bunun üstesinden gelebilmek arkadaşlar ........ bunu başaracağım yeneceğim diyip yenmek önemli olan ....... gayret edip hedeferimize ulaşmak için çabalamamız lazım elimizden geleni yapmamız lazım ve eğer birşeyler yoluna girmiyorsa hala Allahın bir bildiği var diyip birşeyleri biraz oluruna bırakmamız lazım onun için biraz sabır biraz metanet ......... herkese şifalar diliyorum çok yazdım genee

Back
X