Senelerdir aynı rüyayı görmem...

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Gunaydin kk kadinlari :KK49:
Senelerdir ayni ruyayi goruyorum bu sabahta ayni ruyaya uyaninca artik bunu paylasmak istedim.
Bi akrabamizin oglu, o kadar yakiniz ki kucuklugumden beri. Oz Kuzenimden bile daha yakin bir abidir benim icin. Benden yasca 5-6 yas buyuk ve hep abilik yapmistir bana, birlikte buyuduk diyebilirim.
Ama ben senelerdir yilda 1 kez falan, bu insanla evlendigimi/sevgili oldugumu/flort ettigimi/nisanlandigimi vs gorup duruyorum.
Ve karsilastigimizda yuzune bakamaz oldum sanki biliyormus gibi utaniyorum acikcasi. Bunun nedeni ne olabilir,ozellikle psikoloji ile ilgilenenler..Bu ruyadan nasil kurtulabilirim? Bilinc altimdan nasil aticam artik onu gordugumde domates olmak istemiyorum:KK23:

Senelerdir ayni ruyayi goruyorum bu sabahta ayni ruyaya uyaninca artik bunu paylasmak istedim.
Bi akrabamizin oglu, o kadar yakiniz ki kucuklugumden beri. Oz Kuzenimden bile daha yakin bir abidir benim icin. Benden yasca 5-6 yas buyuk ve hep abilik yapmistir bana, birlikte buyuduk diyebilirim.
Ama ben senelerdir yilda 1 kez falan, bu insanla evlendigimi/sevgili oldugumu/flort ettigimi/nisanlandigimi vs gorup duruyorum.
Ve karsilastigimizda yuzune bakamaz oldum sanki biliyormus gibi utaniyorum acikcasi. Bunun nedeni ne olabilir,ozellikle psikoloji ile ilgilenenler..Bu ruyadan nasil kurtulabilirim? Bilinc altimdan nasil aticam artik onu gordugumde domates olmak istemiyorum:KK23:

Bende 10 yila yakin bi ilkokul arkadasimla evlendigimi gordum ama yilda bi jac kez mutlaka gorurdun hep kabus gibiydi ilkokukdan sonrada hic gormedim psikolojimde bisey oldugunuda sanmiyorum ama yillarca gordum bu ruyalari

En sonunda kesin ben bununla evlemicem diye dusunuyirdum ki meger evlenmis nasil mutlu oldum anlatamam

Hani genelde bu tarz ruyalarda bilincalti olayi soz konusu ama bu insanla bilincalrima islwyecek gicbirsey yasamadim

Bide ilkokuldan sonra hic gormedigim insan

Rüyalar fena ya. Birkaç kez olmayacak insanları aklıma sokmuşluğu oldu. Yani rüyada o kadar gerçekmiş gibi hissettirdi ki bir kere, sonra adama kısa süreliğine ilgi duydum bir kere. :D
Ama bunun nedeni bilinç altı bence. Yani direkt o kişiyle alakalı olmayabilir, o kişinin sizde kodlandığı farklı farklı kavramlar, durumlar olabilir. Mesela güveni simgeliyordur, siz bunun yansımasını flört olarak görüyor olabilirsiniz?

Rüyalar fena ya. Birkaç kez olmayacak insanları aklıma sokmuşluğu oldu. Yani rüyada o kadar gerçekmiş gibi hissettirdi ki bir kere, sonra adama kısa süreliğine ilgi duydum bir kere. :KK70:
Ama bunun nedeni bilinç altı bence. Yani direkt o kişiyle alakalı olmayabilir, o kişinin sizde kodlandığı farklı farklı kavramlar, durumlar olabilir. Mesela güveni simgeliyordur, siz bunun yansımasını flört olarak görüyor olabilirsiniz?

Cok mantikli gercekten. Cok guvenirim kendisine. Saygi duyarim. Bunlar olabilir evet

Ben de o kadar gercekmis gibi hissediyorum ki anlatamam!!

Bende 10 yila yakin bi ilkokul arkadasimla evlendigimi gordum ama yilda bi jac kez mutlaka gorurdun hep kabus gibiydi ilkokukdan sonrada hic gormedim psikolojimde bisey oldugunuda sanmiyorum ama yillarca gordum bu ruyalari

En sonunda kesin ben bununla evlemicem diye dusunuyirdum ki meger evlenmis nasil mutlu oldum anlatamam

Hani genelde bu tarz ruyalarda bilincalti olayi soz konusu ama bu insanla bilincalrima islwyecek gicbirsey yasamadim

Bide ilkokuldan sonra hic gormedigim insan

Beni guldurdunuz allah da sizi guldursun :KK70:
Evlendi diye sevinmek..
Tesekkur ederim yorum yaptiginiz icin

Cok mantikli gercekten. Cok guvenirim kendisine. Saygi duyarim. Bunlar olabilir evet

Ben de o kadar gercekmis gibi hissediyorum ki anlatamam!!
Yani hayatımızın bazı dönemlerinde güvensizlik hissettiğimiz, kötü olduğumuz zamanlarda savunma mekanizması bu durumu bastırmak amaçlı güvendiğimiz şahısları bilinç altında gündeme getiriyor olabilir.
Yani hepsi bir ihtimal, insan zihni çok karmaşık bir mekanizma. Belki de hiçbir nedeni yokken sırf gıcıklığına gözünüze gözünüze sokuyordur. :D
Ya da genetik manada ideal eşinizdir. :D Tamam bu şakaydı.

Belki o seni beğeniyor olabilir onun sana karşı ilgisi vardır.
Onun seni çok düşünmesi de senin rüyalarıni etkiler.
Ben yaşadığım için biliyorum yanii ruyalarimiz sadece bizim bilincaltimizdan oluşmaz.

benimde var böyle bi kaç tane sürekli gördüğüm rüyalar. nedenini çok merak ediyorum. insan dinlenmek için uyur, ama ben rüya görmekten dinlenemiyorum beynim yorgun :kızgın:

Back
X