senete kefillikden çekilmek hakkında

doga3

Bşl104.5 gnc 87,6 hdf 78
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
6.368
4.056
173
arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim sorum şu eşim bir yakınına kefil olmuş ,senede imza atmış benim maaşına icra gelince haberim oldu bayada yüklü bir miktar yeni kanuna göre eş rızası aranıyor acaba bu kefillikten benim girişimlerimle kurtulabilirmiyiz

geçmiş olsun diyecegim ilk önce benim eşimde ilk evlendiğimiz dönemlerde arkdaşına kefil olmuştu maaşına haciz geldi vallahi paşa paşa o borcu ödemişti canım moralini bozmak gibi olmasın ama benim bildiğim eşlerin rızası olmadan bankalardan kredi falan çekemiyolar olduklarıydı kefillik içinde varmı böyle birşey onu bilemeyecegim inş. bir çare bulursunuz ve atlatırsınız bu zor süreci canım.. birazcık şu eşlerde akıl olsa bu devirde babalarına bile güvenmeyeceklerini anlayacaklar ama akıl yokkiii

geçmiş olsun diyecegim ilk önce benim eşimde ilk evlendiğimiz dönemlerde arkdaşına kefil olmuştu maaşına haciz geldi vallahi paşa paşa o borcu ödemişti canım moralini bozmak gibi olmasın ama benim bildiğim eşlerin rızası olmadan bankalardan kredi falan çekemiyolar olduklarıydı kefillik içinde varmı böyle birşey onu bilemeyecegim inş. bir çare bulursunuz ve atlatırsınız bu zor süreci canım.. birazcık şu eşlerde akıl olsa bu devirde babalarına bile güvenmeyeceklerini anlayacaklar ama akıl yokkiii

eşimin maceralarından biri yanlızca buu..şükür bu yasa çıktıda..)) yaa borçluda zararnı verecem deyip duruyor ama icraat yok ..teşekkür ederim yorumun için

Neden bu erkek milleti burunlari sürtmeden akıllanmıyor :47:
İlla kazık yemeleri lazim akılanmaları için.
Kendi ailelerinede zarar verdiklerinin farkına varamıyorlar.

Canım Allah yardımcın olsun.

Neden bu erkek milleti burunlari sürtmeden akıllanmıyor :47:
İlla kazık yemeleri lazim akılanmaları için.
Kendi ailelerinede zarar verdiklerinin farkına varamıyorlar.

Canım Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim ama bu kaçıncı kazık hep başkalarının borçlarını ödeyip duruyoruz çok yoruldum artık

eşimin maceralarından biri yanlızca buu..şükür bu yasa çıktıda..)) yaa borçluda zararnı verecem deyip duruyor ama icraat yok ..teşekkür ederim yorumun için

Allah yardımcın olsun anlaşılan seninde eşinle işin çok zor hakkınızda hayırlısı olsun, inş. borçlu dediği gibi öder borcunu sizede bu zorlu süreci rahatlıkla atlatırsınız

Allah yardımcın olsun anlaşılan seninde eşinle işin çok zor hakkınızda hayırlısı olsun, inş. borçlu dediği gibi öder borcunu sizede bu zorlu süreci rahatlıkla atlatırsınız

inşallah 3 gündür telefonlarımıza çıkmıyorlar ama:14:bir aya kadar falan eline yüklü para geçecekmiş öyle demişti de güvenemiyorum işte

hukukcu arkadaşlar görüşlerinizi bekliyorum

şimdi çıkmak zorundayım

Son düzenleme:
malesef ki bu satten sonra yapabileceğiniz birşey yok. takıp kesinleşmiş ve eşinizin maaşının 1/4 üne haciz gelmiş. yapacağınız tekşey borç bittikten sonra asıl borçluya karşı icra takıbı açmak.rücuu alacağı dediğimiz şey. ancak adına kayıtlı birşeyi yoksa maaşı,aracı vs vs yoksa tahsili çok zor olur

Back
X