Hanımlar selamlar..
Bu sıralar beni huzursuz eden bir durum var.
Geçen yıl ailem bir daire kiralamıştı emlakçı aracılığıyla ve 1 yıllık kontrat yapıp senet imzalamışlardı.Fakat senetlerin bir kısmını alamadık çünkü rahatsızlığım nedeniyle hastanedeydim,yalnızca anahtarın teslimini yapıp depozitoyu ve kalan senetleri ben hastaneden çıktıktan sonra alacaktım,bunu kendisine de söyledim ne zaman uygun olursanız gelip alabilirsiniz ben burdayım demişti
Ben hastaneden çıktıktan sonra ailem emlakçıyla konuştuğumda yurtdışında olduğunu söyledi.Bunun üzerinden haftalar geçti.
Ama geçenlerde ofisinin boşalmış olduğunu gördüm kendisini aradığımda döndüğünde beni arayacağını söyledi.
Fakat huzursuzum çünkü internette bütün ilanlarını kaldırmış ailem bir şey olmaz dese de benim yüzümden olmuş gibi bir his var.
Elindeki senetlerle bir şey yapabilir mi?Kendimi suçlu hissediyorum açıkçası çünkü elindeki senetler yüklü bir miktardaydı haliyle ister istemez huzursuzum çünkü televizyondan şundan bundan neler duyuyoruz.Bu konuda bir bilgisi olan var mı?Kafama takmakta haksız mıyım?