seneye 5 mayıs gelir mi ? geçer mi aylar kızlarrrr :(

bibokyedim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
599
17
118
22 şubatta bindirdim otbsüne veda ettim 5 mayısta gldi 11 mayısta yine gönderdimm o olmayınca hayatın tadı tuzu yok çok özlüyorum sadece akşam bir kaç dakika duyuyrum sesini konuşamıyoruz bilee çok özlüyorum emremi çok işin kötü yanı ailesi kuzenine devamlı aranız da bişeymi var diyorr bende emreye bağırıp çağırıyorum ne yapmalıyımm :(((

22 şubatta bindirdim otbsüne veda ettim 5 mayısta gldi 11 mayısta yine gönderdimm o olmayınca hayatın tadı tuzu yok çok özlüyorum sadece akşam bir kaç dakika duyuyrum sesini konuşamıyoruz bilee çok özlüyorum emremi çok işin kötü yanı ailesi kuzenine devamlı aranız da bişeymi var diyorr bende emreye bağırıp çağırıyorum ne yapmalıyımm :(((

Kuzenle aranızda bir şey varsa Emre'nin suçu nedir?
Neden bağırıyorsunuz ki?

benim değil emrenin ailesi emrenin kuzeni kız kuzeni 2 si arasında bişey oldğunu düşünyor sürekli

off emre benim sevgilim askerde kuzeni ümmühani bnmde arkadasım onun sayesnde tanıştık çıkmaya başladık 1 sene oldu.
kızın ailesi ile emrenin ailesi bunların arasında birşey olduğunu düşünüyor duygusal anlamda

off emre benim sevgilim askerde kuzeni ümmühani bnmde arkadasım onun sayesnde tanıştık çıkmaya başladık 1 sene oldu.
kızın ailesi ile emrenin ailesi bunların arasında birşey olduğunu düşünüyor duygusal anlamda[/QU

sen kaç yaşındasın

kuzen seninle emrenin çıktığını bilmiyor mu

çocukla madem sen çıkıyosun ciddi bir durumsa oğlan neden ailesine bahsetmiyor boş hayallere girmesin kimse durup dururken :34:

19 yaşındayım kız biliyor
aile öle düşünyor hepsi biliyor bni sadece tanşmadık askerden sonra olsun dedik yengeleri var zatn bi dşman basına

Çok kötü bir anlatım olmuş ama geçiyor zaman öyle veya böyle geçiyor.
Emre seni sevdikten sonra kim ne derse desin boş ..

:(( emre uzak duruyor sürekli askerdeykn faln aramadı hiç bura geldğinde grüşmemek için bahane uydurdu kuzeninin ailesine benimleydi hep uzak drmak istyrum dyordu 1 hafta byunca benimleydi akşam ailesiyleydi emre sevmyr bnmyzmden annesigili aramaz oldu çok üzülüyorum bu duruma

destekleyici bir yorumda bulunmak isterdim ama hicbirsey anlamadim...
yinede Allah kavustursun...

Konunun içeriğinden birşey anlamadım başlığa cevap vereyim

Evet geçer ben geçens ene mayısta askere yolladım sevdiğimi şimdi bir sene doldu.Geçti gitti bitti

çok kötü bir anlatım yaptım farkındayım kusura bakmayın :( inşallah tez geçer de gelir aileside emreye ümani ümani demez

Back
X