Seni boşatacam diye kriz geçiren kayana

feys

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
62
0
16
Ankara
Bir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?

Gelin samimi değilmiş mahsusdan konuşuyomuş annecim annecim diyomuş içinden demiyomuş. Asıl sebep oğluna çok düşkün oğlunun hastası oğlu bir hafta evinde yatmayınca krize girdi.

Son düzenleme:
Gelin samimi değilmiş mahsusdan konuşuyomuş annecim annecim diyomuş içinden demiyomuş. Asıl sebep oğluna çok düşkün oğlunun hastası bir hafta eve gitmeyince oğlu krize girdi.

iyide sen yine annecim diyormussun. daha ne istiyor. yıllarca kaynanaya anne diyemeyenler bile var...1 haftalık gelin sin. hemen nasıl yağlı bağlı olmanı bekliyorki. çekingen olabilirsin. onun yaptıgı anneliğe yakışıyormu

Valla bende 1.5 yıllık gelinim bırak annecimi anne bile demedim demem de bana yaşattıklarından sonra salla gitsin oğluna çok düşkünse evlendirmeseymiş anlam veremiyorum bu ruh hastası erkek annelerine

nasıl yani ya ona ne ki o ne karışıyo boşatıcam seni diyebiliyo 10 senelik geline bile öyle şey söylenmez yani. he he de geç ya takma kafana eşinle mutlu olduktan birbirinizi sevdikten sonra hiç kimse bişey yapamaz bu onun annesi bile olsa

Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden :D

Gelin samimi değilmiş mahsusdan konuşuyomuş annecim annecim diyomuş içinden demiyomuş. Asıl sebep oğluna çok düşkün oğlunun hastası oğlu bir hafta evinde yatmayınca krize girdi.

Bu nasıl bir bencillik yahu kafayı yemiş herhalde hiç evlendirmeseymiş o zaman oğlunu...
Gelin de iyi niyetli davranmasın o zaman madem samimi bulmuyo ...
Peki oğlu ne diyor bu duruma ?:20:

Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden :D

hahahahah benimkide demişti bana ama yemezlerrrrr aldım oğlunuda çıktım başka eve...

Daha önce de söyledim. Böyle tipler oğullarının göbek bağını kestirmesin. Ömür boyu yapışık yaşasınlar. Bari eşleri olacak kadınların başını yakmasınlar.

Yerinizde olsam (Buna karşıyım ama artık yapacak birşey yok.) zamanla itinayla oğlu annesinden uzaklaştırılır. Kaynana olacak dengesize el mi yaman bey mi yaman gösterilir. Allah yardımcınız olsun.

aaaaaaaaaaaaaaa kaynanaya bak tam kaynanaymış ne bekliyomuş yani gelinsin insanlar birbirlerine 1 2 yılda zor alışıyo ne yapmanı istiyomuş ki sen yine annecim de diyomuşsun sakın yüz verme eşin ne diyo bu duruma senin yüzünemi söyledi bu lafları şok oldum kadına bak... :47::41:

Ben asıl eşinizin tepkisini merak ettim.

Eşim diyoki ne dediğini bilmiyo kıskandı diyo. Bi haftadır ağlıyomuş. İnanın yanında kıskandıracak hiçbi hareket yapmadım. Özellikle elini bile tutmuyorm. Göze gelmeyelm diye. Ama görmeniz lazımdı böyle bi çıldırma yok. Git diyo bana babasının evine götürün bunu diyo. Kayınpederim falan gidince dediki iyi değil bugun idare edin dedi. Herşeye bağırıyo. Görümcemle birbirine girdiler. En son anlaşıldı sebebi. Bana boşatacam seni git diye bağırdı dışarda. Bende gitmiyorum da boşanmıyorum da dedim. Kendim istersem giderim ancak dedim. Eşimde annesinden için alın bunu burdan uzaklaştırın diyo. Ne dedini bilmiyo falan diyo.Sonra çıktık geldik. Bugunde eşim diyoki annem ağlıyodur şimdi. Gidelim yarın diyo. Çocuk oyunu mu bu dedim. Napcam ben o eve gitmem bida hayatta. Kocam çok sıkıştırırsa napcam ben.

Eşim diyoki ne dediğini bilmiyo kıskandı diyo. Bi haftadır ağlıyomuş. İnanın yanında kıskandıracak hiçbi hareket yapmadım. Özellikle elini bile tutmuyorm. Göze gelmeyelm diye. Ama görmeniz lazımdı böyle bi çıldırma yok. Git diyo bana babasının evine götürün bunu diyo. Kayınpederim falan gidince dediki iyi değil bugun idare edin dedi. Herşeye bağırıyo. Görümcemle birbirine girdiler. En son anlaşıldı sebebi. Bana boşatacam seni git diye bağırdı dışarda. Bende gitmiyorum da boşanmıyorum da dedim. Kendim istersem giderim ancak dedim. Eşimde annesinden için alın bunu burdan uzaklaştırın diyo. Ne dedini bilmiyo falan diyo.Sonra çıktık geldik. Bugunde eşim diyoki annem ağlıyodur şimdi. Gidelim yarın diyo. Çocuk oyunu mu bu dedim. Napcam ben o eve gitmem bida hayatta. Kocam çok sıkıştırırsa napcam ben.

Bugüne kadar elini bile tutmamışsın, bundan sonra gelsin öpücükler, iltifatlar, sarılmalar... Gitmeyi falan da düşünme resmen kıskançlık krizine girmiş, kendini rezil etmiş. Sıkıştırırsa da sıkıştırsın, nasıl başlarsanız öyle gider. Bundan sonra her bozgunculuk yaptığında adım atmak zorunda olan siz olursunuz.

Hayır bide beni şoka sokan şey ortada bağrıyo. Bari arkamdan desin oğluna boşa bunu diye. Böyle bi cehalet yok ya.

Bugüne kadar elini bile tutmamışsın, bundan sonra gelsin öpücükler, iltifatlar, sarılmalar... Gitmeyi falan da düşünme resmen kıskançlık krizine girmiş, kendini rezil etmiş. Sıkıştırırsa da sıkıştırsın, nasıl başlarsanız öyle gider. Bundan sonra her bozgunculuk yaptığında adım atmak zorunda olan siz olursunuz.

Evet bende oyle dedim eşime. Şimdi gidersek yine yapar yine yapar dedim. Herkes bi düşünsün anlasın naptığını zaman gerekiyo dedim. Çok ısrar ederse sen git dicem.

Nişanlıyken nasıldı size karşı tutumu ? Valla anladığım kadarıyla eşinizde biraz anneci..
Neticede eşinizin annesi duymazdan gelin fazlada samimi olmayın bari:19:

İşiniz zor şimdiden Allah yardımcınız olsun

aaa kadına bakya sen anlattıkça ben şok oluyorumm resmen krizlere girmiş sakın ama sakın gitme bencede koskoca kadın yaptığını anlasın bi önce ne bu her krize girdiğinde sana böyle mi konuşacak şimdi yani oldu mu yaptığı seni iice kendinden soğuttu
arkadasıım sakın taviz verme anlasın hatasını... yaşından başından da utanmıyo eşin çok ısrar ederse etsin kendini gönder :36::36:

Back
X