Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir haftalık geline boşatacam seni ,babasının evine götürün bunu diye kendini parçalayan kaynanaya napılır?
Gelin samimi değilmiş mahsusdan konuşuyomuş annecim annecim diyomuş içinden demiyomuş. Asıl sebep oğluna çok düşkün oğlunun hastası bir hafta eve gitmeyince oğlu krize girdi.
Gelin samimi değilmiş mahsusdan konuşuyomuş annecim annecim diyomuş içinden demiyomuş. Asıl sebep oğluna çok düşkün oğlunun hastası oğlu bir hafta evinde yatmayınca krize girdi.
Ben nişanlıyken eski kayınvalidemle tartışmıştık bana demişti ki; "10 tane de cocuğun olsa boşatacam seni", ve boşandık :) gerçi onun yüzünden değil dangalak oğlu yüzünden![]()
Eşim diyoki ne dediğini bilmiyo kıskandı diyo. Bi haftadır ağlıyomuş. İnanın yanında kıskandıracak hiçbi hareket yapmadım. Özellikle elini bile tutmuyorm. Göze gelmeyelm diye. Ama görmeniz lazımdı böyle bi çıldırma yok. Git diyo bana babasının evine götürün bunu diyo. Kayınpederim falan gidince dediki iyi değil bugun idare edin dedi. Herşeye bağırıyo. Görümcemle birbirine girdiler. En son anlaşıldı sebebi. Bana boşatacam seni git diye bağırdı dışarda. Bende gitmiyorum da boşanmıyorum da dedim. Kendim istersem giderim ancak dedim. Eşimde annesinden için alın bunu burdan uzaklaştırın diyo. Ne dedini bilmiyo falan diyo.Sonra çıktık geldik. Bugunde eşim diyoki annem ağlıyodur şimdi. Gidelim yarın diyo. Çocuk oyunu mu bu dedim. Napcam ben o eve gitmem bida hayatta. Kocam çok sıkıştırırsa napcam ben.
Bugüne kadar elini bile tutmamışsın, bundan sonra gelsin öpücükler, iltifatlar, sarılmalar... Gitmeyi falan da düşünme resmen kıskançlık krizine girmiş, kendini rezil etmiş. Sıkıştırırsa da sıkıştırsın, nasıl başlarsanız öyle gider. Bundan sonra her bozgunculuk yaptığında adım atmak zorunda olan siz olursunuz.