Seni cok seviyorum ama senden soğudum dedi bana sizce böyle birşey olabilir mi

Slbng

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2014
40
1
6
35
Ankara
Uc ay once biten iliskimize benim cabalarimla bi ay once yeniden basladik bana beni cok sevdigini kayetmek istemedigini ama bana karsi heyecaninin bittigini sogudugunu soyledi zaman istedi benden suan konusuyoruz ama bana soguk

ya ne kadar çok sevsende arkasından koşup yalvaran sen olmaaa Aşkın için çabalayıp bir şeyleri düzeltmeye çalışman elbette çok güzel ama bunu yaparkende küçük duruma düşme çünkü erkekler en ufak zaafı bile koz olarak kullanabilecek yapıya sahipler

Uc ay once biten iliskimize benim cabalarimla bi ay once yeniden basladik bana beni cok sevdigini kayetmek istemedigini ama bana karsi heyecaninin bittigini sogudugunu soyledi zaman istedi benden suan konusuyoruz ama bana soguk

Bunun asil nedeni ne peki surekli tartisiyormuydunuz vs vs.

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Başkası olduğunu düşünmuyorum iki gun once dogum gunuydu alsama kadar yanindaydim ben telefonu ortada duruypr saklamiyor ornegin

Benim gereksiz yere kiskancliklarim ve surekli kavgalarimizdan dolayi bitti

gereksiz olduğunu biliyosun madem neden kıskanıyosun be canım. çocuk soğumuştur bu hareketlerinden dolayı doğrudur. hem sevip hem soğuyabilir insan. fazla sıkma. değiştiğini de gözüne soka soka göstermeye çalışma. zamanla kendisi anlasın.umarım düzelir ilişkiniz...

Onu kaybedince anladim bazi seyleri malesef simdi cabaliyorum ama soguduysa benden tekrar olcagini dusunmuyorum

bencede büyük ihtimalle başkası var canım da
ne gerek var kendini böyle üzmeye ezdirmeye
seni sevmeyeni istemeyeni sen neden istecekmişsinki ?

bırak peşini bence seni hak eden ondan daha çok sevecek değer verecek bırakmayacak birisi elbette çıkacak karşına değmeyecek biri için uğraşma bence canım

Zaman istemiş madem zamana bırak sende her şey olacağına varır

Ah be canim iste gereksiz seyler yuzunden iliskiler bu hale geliyor zamana birak ve tekrarlanmayacagibi bu sure icerisinde gormesini sagla eger hala umudun varsa

Ah be canim iste gereksiz seyler yuzunden iliskiler bu hale geliyor zamana birak ve tekrarlanmayacagibi bu sure icerisinde gormesini sagla eger hala umudun varsa

Zaman istemiş ver o zamanı bence... sen sürekli pişman olduğunu gösterirsen, farkında olmadan onunda totosunu kaldırmış olabilirsin.

Herif neler dems neler yapms.sen hala caba sarfediosn..ya nie bu alttan alma merakinz bu gurursuzlugunuz nie...soudum dems..hala ne duruyosn ayril yanj.ben olsam bana bunlari soyliyen adam bir dakka daha dayanmam.

Senin yaşadığının nerdeyse aynısını yaşadım bende. Yeni yeni akıllanıyorum. Hata yaptın veya yapmadın, sen çabalamış ve durumu düzeltebildiğin kadar düzeltmişsn. Sürekli seni sevsin diye uğraşırsan senden iyice uzaklaşır. Artık yeniden bir ilişkiniz olduğunu ve ikinizin de aynı değerde olduğunu bil. Sana nasıl davranıyorsa ona öyle davran. Senin gibi rahatsız olursa bu durumdan düzelecektir, olmuyorsa da için rahat olsun, sen elinden geleni yaptın..

benım basımdada var böle biri suan ilskiye hazır degılım ama senide kaybetmek ıstemıyorum seviyorum diyen tiplerden ama bir gram inanmıyorum artık erkek milletine..ama çok seven insan soğumaz abuk subuk şeylerden çok sevmenin sözlük anlamı normal anlamından biraz farklı zamanında birini çok sevmiş biri olarak söylüyorum kaçan kovalanır uzaklaşmaya çalış sogukkanlı ol sogudun demek peki o zaman ilişkiye devam etmemizin bi anlamı yok gibisinden yol yap onu kaybetme korkun oldugunu asla bellı etme yoksa her zaman elimin altında hissini verirsin.

seviyordur canim.. bende ayni boyleyim suan seviyorum ayrilmak.istemiyorum ama.heyecanim.bitti.sogudum onun hareketlerinden dolayi.. suan uzerine gitme normal davran bide kndine guven belki duzelir birisi yoktur. bnde duzelmesini bekliyorum mesela ..

seviyordur canim.. bende ayni boyleyim suan seviyorum ayrilmak.istemiyorum ama.heyecanim.bitti.sogudum onun hareketlerinden dolayi.. suan uzerine gitme normal davran bide kndine guven belki duzelir birisi yoktur. bnde duzelmesini bekliyorum mesela ..

bende erkek arkadaşımı çok seviyorum ama nedense çok sıkıldım ilişkimizden neden böyle oldu bilmiyorum bi de arkadaş olarak görüştüğüm bi çocuk var çok tatlı biri şu anda onda heyecan arıyorum resmen napıcam bilmiyorum nereye kadar gider böyle erkek arkadaşım çok sadık ve çok iyi biri yani hiç haketmiyor onu bu duruma sokmamı sizin durumunuz nasıl acaba hangi hareketinden soğudunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…