• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seni cok sevmistim ...evli ve sevgisiz

Ben de burada bazı konuları okuyunca bir de adamı dinlemeli diye düşünüyorum doğrusu. İlk mesajla gaza gelip kocalara saydırıyoruz ama bazen kadınlar da kendi yaptıklarını görmeyip, hep bana hep bana şeklinde bir tutuma giriyorlar sanki.
İnsanlar, genellikle duygularını yazılı hale getirirken kendileriyle yüzleşmeye başlarlar; gerçekler yazarken daha net şekillenir.

aaa bende okonuyu okurken maşallah demiştim,rabbim nazardan korusun diye yazmıştım sanırım,
Şimdi de eşine katlanamamaktan boşanmaktan bahsediyor konu sahibi üzücü !!!
Ne çabuk bitti daha 2-5 gün arası oldu bunları yazalı,
Arkadaşımız kendine bile itiraf edemediği ruhsal bir bunalım içinde olabilir. Manik depresif olabilir. Güzel olan şeyleri manik halde, kötü cümleleri depresif halde yazıyor. Allah şifasını versin.

aaa bende okonuyu okurken maşallah demiştim,rabbim nazardan korusun diye yazmıştım sanırım,
Bende bu konuyu gördüm, kullanıcı adına baktım.Acaba ben yanlış mı hatırlıyorum, üyeyi başkasıyla mı karıştırıyorum diye profiline baktığımda karıştırmadığımı anladım.En yakın zamanda uzman yardımı almalı diye düşünüyorum.

Öyle aglamak istiyorum ki... neden sevgimin degerini bilmediki öyle icim aciyorki bilmiyorum hic aldatildigima sahit olmadim ama kötü hakaretler icimi acitti ve cnm acidikca kocami sevmez oldum bana dokunmasini istemiyorum bile ne yapayim bilmiorum bi kac yil beklicem duzelmese bosanacamm..ve bunu uzatmamin nedeni 3 aylik bir kizim istemeyerek oldu supriz yumurtA gibi bir sy gibi....:KK46::KK61::KK61::KK61::KK43:
Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Sakin olun kendinizi yıpratmayın.herşey olacağina varacak.

Ben de baktım geçmiş konulara garip. Bir anne çocuğunun kaç aylık olduğunu bilmez mi. Başta 4 aylık demiş. Sonra 3.5 aylık demiş, şimdi 3 aylık oldu. Vaaayyy be gittikçe küçülenler varmış.

Ben de baktım geçmiş konulara garip. Bir anne çocuğunun kaç aylık olduğunu bilmez mi. Başta 4 aylık demiş. Sonra 3.5 aylık demiş, şimdi 3 aylık oldu. Vaaayyy be gittikçe küçülenler varmış.
Abartmayi seviyorsunuz benim kizim 3.50 aylik ben bunu birine desem bna diyo 4 aylik olmus 4 icinde 3.50 da baskasina diyorum yok 3 aylik diyo daha 4 de basmAmis ilk defa anne oluyorum ve bilmedigim icin onlara gore yazdim

Zamanla düzeleceğine inanıyorum. Sakin olun kendinizi yıpratmayın.herşey olacağina varacak.
Karma karisik duygular icindeyim kizim icin sabretmek istiyorum kocam kac gun iyi oluyor øzür diliyor sonra yine ayni yine özür ve burda haddini bilmeyenler belki de benden beter yasayanlar kendilerini gormezden gelip sorunlu deli muammelesi yapiyorlar asil kendinlerine baksinlar ...

Back
X