Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakın hanımefendi sizi tanımıyorum etmiyorum ancka siz beni tanıyormuş gibi ahkam kesmişsiniz. Evcil hayvan örneği hayvanların frontal korteksiyle insanın farkına vurgu için verilmişti ama anlayamadınız sanırımHah aferin. Biraz hayvan sevgisi daha aşılayın kendinize aşılayın ki hayvan örneği vermemeye özen gösterin. Umarım hayvan emin ellerdedir. Çayımı yudumluyorum.
..dedi iyilik melegi makalesinde.Bakın hanımefendi sizi tanımıyorum etmiyorum ancka siz beni tanıyormuş gibi ahkam kesmişsiniz. Evcil hayvan örneği hayvanların frontal korteksiyle insanın farkına vurgu için verilmişti ama anlayamadınız sanırım
Bugüne kadar sokakta muhtaç/hasta hiçbir hayvanı tedavi ettirmeden bırakmadım. Öğrenciyken otobüs tepelerinde yaralı güvercin taşıdım. Yavru köpeklere iş çıkışı - köpekten çocuklukta ısırıldığım için korkmama rağmen- yemekhanede arta kalan yemekleri taşıdım. Bu kış hamile halimle sitenin bahçesinde kışın kıyametin karın ortasında bahçede gördükçe beslediğim kediyi aradım. Kedimin göz tansiyonundan gözü alındığında Elizabeth takmak istemediği için 2 hafta boyunca kardeşimle dönüşümlü olarak gece gündüz başında uykusuz bekledik sırf göz dikişlerini kaşımasın kendine zarar vermesin diye. Param yokken bile bi şekilde denkleştirip en iyi mamayı yedirdim. Size daha birçok örnek sayabilirim. O yüzden beni tanımadan hayvan emin ellerdedir diye ahkam kesemezsiniz. Şu saldırgan halinize bi aynada bakın da sorun kendinize 'çocuklardan nefret edecek kadar ne yaşadım bana ne yaşattılar?'
Size daha fazla cevap vermeyeceğim o yüzden bu mesaja cevap verirken bütün nefretiniz kusup stres atabilirsiniz muhtemelen nefretten besleniyorsunuz size iyi gelir![]()
Aman yarabbi geçmiş olsun :/ yani hic mi insan içinde nasi davranacagini öğretmemisler yabani gibi o nedir öyle. Anasi babasi yaninda olmayan çocuk az mazlum durur mutasyona ugramis gibiler ha. Kimse dövün demiyor otur cocugum deyip oturtcaksin evet bunda bisey yok sonra boyle dur durak bilmezler iste. Ne ayıbı biliolar ne yasağı baskasinin evinde kibar olmak bile ogretilmemis ilginc ya. Toplu tasimada kurallar var diyeceksin ben böyle çocukları sadece turkiyede görüyorum gercekten avrupadaki cocuklarin canı yok mu azcik metroda sesleri ciksa annesi babasi uyarir hemen ssst diye sorry der etrafa. Bizimkilere bak bi de car car uste laf yetistiriolar yok birey yok bilmem ne. Ben çok uslu bi cocuktum asla kimseyi rahatsiz ettigimi taskinlik yaptigimi hatirlamiorum hatta kos oyna az cocuk gibi davran falan derdi babam. Bilmiyorum ya ipin ucu coktan kacmis kimseye laf da anlatilmio duzgunce soylese de gene bu yeni nesil anneler üste çıkacak bi b.k bulur çıkarır gene dinlemez.O kadar dogru ki.. o kadar ki.
Babam gecen berbere gitmis, berberde kosan bir cocuk görüyor soruyor. Berberin ogluymus. Annesi kemoterapi görüyormus kansermis. Tabii bakıcılara durum yok. “Hanım hastanede cocuk bende” diyor. Babamda cocugu aldıgı gibi eve getiriyor benim hanım halleder sen isini yap diye. Cocuk bir haftadır bizde.
Bu 1 hafta bana zindan oldu. Yazık annesi yok basında diyip vicdan mastürbasyonu yapıyorum ama yok olmuyor öyle gıcık cocuk. Evde degil ormanda beslenmelik, hayvanat bahcesine atacan bunu. Ciyak ciyak susmuyo bagırıyo, emir veriyor ne annesi bakabilmis ne babası ne bakıcıları. Zaten evde kedim var çok stresli bi kedi degil ama bu bebeden iyice stres oldu.
Zaten coluga cocuga tahammülüm yok, bebe yapmak baslı basına cehalet isi. Bu cahil ana babanın sigortalarıda cocuklar oldu.
Çocuğu toplum yetiştirire örnek işte.Bı kadının çocuğu yere çöp atmıştı kadın da hiç ses etmedi çop benim ayağıma yuvarlandi ben de çöpü onlara doğru tekmeyle savurdum. Kadın farketmemis gibi yaptı ben de kadına ağzıma geleni söyledim. "Böyle mi çocuk yetistiriyosunuz" diye bağırdım valla çocuğun bence hiç bı sucu yoktu ana baba öğretmemis. Konunuzla alakası yok belki ama aklıma geldi. Çocuğuma biri seni döverim dese gel ben seni doveyim derim.
Valla kirolara karşı humanistligi bırakalı çok oldu.Çocuğu toplum yetiştirire örnek işte.
Çocuk annenden yere çöp atmayı öğrendi, dışarıdakinden problemleri bağırarak çözmeyi(!) öğrendi.
Tabii o bağırışma esnasında önce bi ezildi, çünkü annesine bağırıldı.
Ondan sonra bu çocuklar çok şey.