seni hiç aldatmadım..?

tubitak

-Her şey Güzel Olacak-
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
836
341
73
eşimle son 1 aydır güzel günler gecirdik , yakındığım bir çok huyunu törpüledi. bana ilgisi arttı sevgili gibi olmaya başladık adeta, dün gece taksime gittik canlı muzik dinleriz falan diye saat 10 gbı çıktık müzik alkol biraz çakırkeyif modundayken bir kaç bardak daha içtik çok sık içen çift değiliz ayda yılda bir tabiri caizse.. eşim durmadı içti içti benden fazla.. neyse taksimde elele yürürken kahkaha eşliğinde birden durdu yüzüme baktı ve seni hiç aldatmadım dedi. o kadar kötü oldum ki ne yapacağımı şaşırdım neyın nesıydı şimdi bu ?ağlamaya başladım bu halde araba kullanamazdık girdik bir kahve içtik konuştuk nıye boyle yaptın zehır ettın geceyı dedım hala senı aldatmadım dedı kızlar ben unutmaya çalışırken nıye böyle birsey söyledi... daha ıyı yapmadı beni aklınd ne vardı ki ?? aldatmak illaki yatağa girmek mi? o yola niyet etmişti benim kocam konuyu kapattık süründürdüm affettım ınandım ona fakat niye durup duruken böyle birşey bilinçaltında ne var bu adamın? yoksa vicdan azabımı? şuan işteyiz hiç konuşmadık mesaj fln atıyor cev ap vermıyorum:KK42:

böyle bi konu yaşandıysa aranızda belki o gelmiştir aklına.
hemen kötü düşünme. seni üzdüğü için üzülmüştür falan. yoksa seni aldatmadım demez de daha farklı şeyler söyler. özür falan dilerdi saçma sapan.

böyle bi konu yaşandıysa aranızda belki o gelmiştir aklına.
hemen kötü düşünme. seni üzdüğü için üzülmüştür falan. yoksa seni aldatmadım demez de daha farklı şeyler söyler. özür falan dilerdi saçma sapan.

canım bilmiyorum ınş öyledir. aklıma vicdanımı rahat etmıyor gbı sorular geldı bırden neblym

Bence kafana takma maya çalı
Ne kadar düşünürsen o kadar aklına gelir
Su soruya cevap ver. Eşinle devam etmek istiyor musun?
Cevabın Hayır sa bu işi des araştır.
Ama evetse desme bu saatten sonra..
Konu kapanmış
Tekrar ısıtıp açmanın alemi yok .
Eşine o yüzden kızdım
Ama bence kapat sende .
Son bir açıklama al ve desme artık unut gitsin.....

Belliki seni çok seviyor. İçincede duygusala bağlamış biraz.... Seni aldatmadım.. nasıl aldatırım gibisinden yinelemiş. Yani bu bir varsayım. Sonuçta içki şişede durduğu gibi durmuyor.

İnsan içince doğruları söylüyor.
Geçmişte bişey yaşadıysanız o da pişman olmuşsa çok dertlenmiş demekki

Aldatmadi gercekten belki adam nerden biliyorsun aldattigini ki.icinden geldi söyledi belki.

canım bilmiyorum ınş öyledir. aklıma vicdanımı rahat etmıyor gbı sorular geldı bırden neblym
bence çok kafana takma mutluluğun tadını çıkar eğerki öyle bişey varsa Rabbim büyük karşına açık seçik çıkar zaten.

Erkeğe göre aldatmak illa ki cinsel ilişki ile oluyor maalesef . Bir erkeğe aşık olsanız ama eli elinize değmese aldatmadan saymazlar .Kadın ise erkek başkasına aşık olduğu zaman yaralanır en çok ,

demekkı bılınc altında bıseyler varkı soylemıs yoksa ınsan durduk yere dermı böyle bence mantıksız geldı arastırmalısın

Birlikte güzel vakit geçiriyorsunuz , elele yürüyüp kahkaha atıyorsunuz, sevgililer gibi eğleniyorsunuz ve eşiniz sizi aldatmadığını söylüyor... Belli ki eşiniz sizi o kadar düşünüyor ki size haksızlık yaptığını düşünmekten bir an bile vazgeçmemiş.

Madem affettim diyorsun, unutmaya çalışmaktan başka çaren yok.
Eşinin vicdan yaptığını düşünüyorum. İnşallah senin kıymetini anlamıştır.

içince duyguları kabarmıştır..
bu kadar takılacak bişey değil..
kötü bişey söylememiş...

Sarhos insan dogruyu soyler
Belli ki aklinda hala seni uzdugu gunler var. Peki sen neden cevap vermiyorsun ki simdi?

Back
X