• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni istesem de unutamam diyen bir erkek başkasıyla nasıl yapar?

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
mrb kızlr,
erkek arkadaşımdan uzun bi süre önce ayrıldm ama kopamadıkk yani arada konuşuruz öle.. uzak şehirlerdeyhz zaten o yüzden ya tel.de konuşurz ya mesajlaşırız vs... aramızdaki ilişkinin ne olacağı konusunu sordum... bende birşeylern hala bitmediğinin farkında..çok kıskanç olduğu için ayrıldm ben ondan halbuki sevmediğimden değill.. bunaltmıştı artık:(( aklını kullansaydın mesajlarıma karşılık verseydn kimsenin sahip olamadığı şeylere sen sahip olacaktın şimdi falan dedi... geçiştirdim ben de tabi bende b,rşeylerin bitip bitmediğini sordu bence bitmemişim ben sende hala dedi.. evet bitmedn dedim.. ayrıldığımızdan beri de bitmemiştn aslında dedim.. bende bitti ama daha doğrusu sayende bitti dedi...seni istesem de unutamam ne kadar geçse de ama bundan sonra bizim olmamız zor dedi.. bu ne demek?? biz gerçekten bir daha olamaz mıyız??:(((((((((((( açıkçası ben yeniden olmasını istediğimi çok belli ettiğim için kendine güveni gelip bunları söyledi bana diye düşünüyorum sizce??
Lütden boşver bunu unutt demeyn kızlar.. bunu duyunca içim çok acıyo;((((

Yeniden başlasanız ne olacak?
Yine çok kıskanıp sizi bunaltmayacak mı?
Adam akıllıca davranmış,birbirinize uygun olmadığınızı belirtmiş.. Sizi sevse de sizinle mutlu olmadığını daha açık nasıl söylesin?
Bence siz de duygularınızı dışa vurmaktan kaçının yok yere ego şişirmeyin derim..

seni istesemde unutamam diyen bir erkek ardından biz olamayız diyorsa bana kalırsa onda da bir ısık var demektir erkek birlikte olmak istemedigi bir kadına seni istesemde unutamam demez....sadece size acı cektirmek istiyor cunku siz ayrılmıssınız ilk basta dedigi gibi aklını kullansaydın kimsenin sahip olamadıgı seylere sahip olacaktın size kızgın....sende bende birseyler bitmedi demissin bunu kullanıyor bana kalırsa....

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede sana kızgın ve burnunun sürtülmesini istiyor. ondan böyle davranıyor ama kendini üzmemek adına çok beklenti içine girme. oluruna bırak herşeyi. sonuçta ilişkinize bir şans daha verilebilir bence. anladığım kadarıyla arada affedimeyecek iki tarafıda çok fazla yıpratacak şeyler yok. sorun kıskançlık. tekrar beraber olmaya karar verirseniz eğer ona kıskançlığın ilişkinizi ve seni yıprattığını ve bundan vazgeçmesi gerektiğini anlatmalısın. çünkü aynı şekilde devam ederse sonuç yine ayrılık olur. sana tavsiyem biraz sabırlı ol bekle. Suçlu olan tarafın kendisi olduğunu anlasın. sen dönersen yine herşey eskiye döner bence.

Back
X