- Konu Sahibi gulmelek42
mrb kızlr,
erkek arkadaşımdan uzun bi süre önce ayrıldm ama kopamadıkk yani arada konuşuruz öle.. uzak şehirlerdeyhz zaten o yüzden ya tel.de konuşurz ya mesajlaşırız vs... aramızdaki ilişkinin ne olacağı konusunu sordum... bende birşeylern hala bitmediğinin farkında..çok kıskanç olduğu için ayrıldm ben ondan halbuki sevmediğimden değill.. bunaltmıştı artık
( aklını kullansaydın mesajlarıma karşılık verseydn kimsenin sahip olamadığı şeylere sen sahip olacaktın şimdi falan dedi... geçiştirdim ben de tabi bende b,rşeylerin bitip bitmediğini sordu bence bitmemişim ben sende hala dedi.. evet bitmedn dedim.. ayrıldığımızdan beri de bitmemiştn aslında dedim.. bende bitti ama daha doğrusu sayende bitti dedi...seni istesem de unutamam ne kadar geçse de ama bundan sonra bizim olmamız zor dedi.. bu ne demek?? biz gerçekten bir daha olamaz mıyız??
((((((((((( açıkçası ben yeniden olmasını istediğimi çok belli ettiğim için kendine güveni gelip bunları söyledi bana diye düşünüyorum sizce??
Lütden boşver bunu unutt demeyn kızlar.. bunu duyunca içim çok acıyo;((((
erkek arkadaşımdan uzun bi süre önce ayrıldm ama kopamadıkk yani arada konuşuruz öle.. uzak şehirlerdeyhz zaten o yüzden ya tel.de konuşurz ya mesajlaşırız vs... aramızdaki ilişkinin ne olacağı konusunu sordum... bende birşeylern hala bitmediğinin farkında..çok kıskanç olduğu için ayrıldm ben ondan halbuki sevmediğimden değill.. bunaltmıştı artık

Lütden boşver bunu unutt demeyn kızlar.. bunu duyunca içim çok acıyo;((((