• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Seviyorum cumlesi sorunsalı

Hahahahhh. Ben sevgilime her gün seni sevmiyorum diyorum. O bunun seni seviyorum demek olduğunu biliyor.

Sen bunu bilecek kadar tanımıyorsun belkide sevgilini..
Sevdiğini biliyorum yoksa devam edemezdim ama öyle dalga geçmesi hoşuma gitmiyo ben eglenmiyorum sirf o egleniyo diye yapmasi da hoş bulmuyorum beni kiriyor

Ama çocuk zaten söylüyormuş, söylemeyen bir adam değil ki. Devamlı devamlı "beni seviyor musun" lafı bayar beni mesela. "Sevmesem yanında ne işim var" diye terslerim çok üstüme gelirse, en azından konu sahibinin sevgilisi terslemiyor :KK48:
Çok doğru soylediniz. İlişki konusunda hic tecrübeli değilim ve olgun davranamiyorum neden böyle oluyor bilmiyorum

Bilemicek bisey yok ki. O sana sorsun. Böyle çaresizce beni sevsin diye bekleyen sevgili imajı yaratma
Hayat toz pembe değil. Her zamanda seni seviyorum denmez. Zaten lafia sevecekse sevmesin.

Ayrıca lakayit biri de değil sevgilin. Seninle uğraşmayı seni kızdırmayi seviyor. Senin ilgilenmen hoşuna gidio, benimki de kiskanilmayi sever mesela ve beni çok kızdırır bazen, bunda kotu bisey yok.

Sözcüklere anlam yükleme. Öyle bi baksın sana, saygı göstersin, birey olsun senin yanında, kimseye ezdirmesin, ahlaklı ve durust olsun, varsın ayda 1 desin ne olacak ki ? Sevilmek bi ihtiyaçtır ama her sevgi sözcüğüne inanmak doğru mu ? Kalbinden sevsin mühim olan bu.

gereksiz bir konuya takılmayın bu kadar.sevmese niye sizin yanınızda olsun ki.erkekler bizler gibi aman kız kırılmasın üzülmesin diye düşünmez sevmediği zaman hiç düşünmeden ayrılır.

Herkese iyi aksamlar . Büyük bir dert değil ama canımı sıkan bir durum var. Erkek arkadasim beni çok sinirlendiriyor. Beni neden sinirlendiriyorsun dediğimde ise seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor diyor ayrica dalga geçmeye saka yapmaya bayiliyor . Kendi içinden geldiğinde sevdiğini söyler ama bazen bunu duymak istediğim zamanlar oluyor o da bunun farkinda olmadigi için beni seviyor musun değil mi filan diyorum o ise yok sevmiyorum deyip kahkaha atiyor acayip sinir oluyorum sevdiğini biliyorum ama boyle saka yapmasi hoşuma gitmiyor. Her seferinde de kirildigimi biliyor bana verdiği cevap "Seviyorum seni ve seni sevdiğimi biliyorsun bunu anlatmam yada farklı farklı şekillerde tarif etmem nasıl bi tatmin duygunu oluşturacak ki" filan diyo . Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda . sanirim onun kadar olgun değilim ve çocukça davraniyorum ama kendime engel olamiyorum sürekli beni sevdiğini soylesin filan istiyorum niye boyleyim bilmiyorum şimdiden yorumlariniz için teşekkürler

Canım fazla ilgi göstermen hoşuna gidiyor havalanmış biraz sanki artık havalarda uçuyor resmen egosunu tatmin ettiğin aşikar .Ayrıca senden de yaşca olgun olabilir ama senin davranışların çocukçs davrandığın anlamına gelmiyor sevgini fazla belli etme . kıskandığını çok merak ettiğini ya da çok yakışıklı buldugunu çok fazla gözüne sokmamaya çalış derim ona da olgunsun ben çocuk gibi davranıyorum deme bununla övünür daha da fazla yapar. bence sizde dikkatini çekin bu defa o yaklaştıgında da siz mesafenizi koyun sıradan bir cümle söyleyin derim her şey onun seçtigi gibi ya da o zaman olmasın biraz daha zor olun karakter olarak yani gizemli olmak da denebilir

Canım fazla ilgi göstermen hoşuna gidiyor havalanmış biraz sanki artık havalarda uçuyor resmen egosunu tatmin ettiğin aşikar .Ayrıca senden de yaşca olgun olabilir ama senin davranışların çocukçs davrandığın anlamına gelmiyor sevgini fazla belli etme . kıskandığını çok merak ettiğini ya da çok yakışıklı buldugunu çok fazla gözüne sokmamaya çalış derim ona da olgunsun ben çocuk gibi davranıyorum deme bununla övünür daha da fazla yapar. bence sizde dikkatini çekin bu defa o yaklaştıgında da siz mesafenizi koyun sıradan bir cümle söyleyin derim her şey onun seçtigi gibi ya da o zaman olmasın biraz daha zor olun karakter olarak yani gizemli olmak da denebilir
Tesekkur ederim deneyecegim :-/

Bilemicek bisey yok ki. O sana sorsun. Böyle çaresizce beni sevsin diye bekleyen sevgili imajı yaratma
Hayat toz pembe değil. Her zamanda seni seviyorum denmez. Zaten lafia sevecekse sevmesin.

Ayrıca lakayit biri de değil sevgilin. Seninle uğraşmayı seni kızdırmayi seviyor. Senin ilgilenmen hoşuna gidio, benimki de kiskanilmayi sever mesela ve beni çok kızdırır bazen, bunda kotu bisey yok.

Sözcüklere anlam yükleme. Öyle bi baksın sana, saygı göstersin, birey olsun senin yanında, kimseye ezdirmesin, ahlaklı ve durust olsun, varsın ayda 1 desin ne olacak ki ? Sevilmek bi ihtiyaçtır ama her sevgi sözcüğüne inanmak doğru mu ? Kalbinden sevsin mühim olan bu.

Çok tesekkur ederim sonuna kadar haklisiniz. Sizinle dertlesmek iyi geldi. Çok sağolun...

Tesekkur ederim deneyecegim :-/

mesela yapıcı eleştir biraz kilo al ya da şu sana yakışmamış vs de ben şöyle erkekler den hoşlanırım şu şarkıcıyı ço begeniyorum de bayan da erkek de olsa söyle rahat ol yani o da bu rahatlıktan eminim senin yerine rahatsız olucaktır umarım işe yarar :KK9:

Benım erkek arkadaşım da bazen söylemez.Bende sorarım ''Beni seviyor musun?'' diye..Bu soru bana çok saçma geliyor sevmediğimi düşünüyor olamazsın zaten Diye veryansın ediyor. Erkeklere saçma gelebiliyor.O yüzden kendince komik olduğunu düşünüyordur.Benimki Hatta abarttığında bana güvenmiyor musun senı sevdiğime sürekli sorgular haldesin diye.. Bir kere cevap verdim yetti.. '' Şu an yemek yedik Karnımız doydu; Az sonra acıkacaksın biraz önce karnım toktu demezsin değil mi!! Sevgide böyle birşey arada gönlümün açlığının yatıştırılmasına, doymasına ihtiyacı var!''

Benım erkek arkadaşım da bazen söylemez.Bende sorarım ''Beni seviyor musun?'' diye..Bu soru bana çok saçma geliyor sevmediğimi düşünüyor olamazsın zaten Diye veryansın ediyor. Erkeklere saçma gelebiliyor.O yüzden kendince komik olduğunu düşünüyordur.Benimki Hatta abarttığında bana güvenmiyor musun senı sevdiğime sürekli sorgular haldesin diye.. Bir kere cevap verdim yetti.. '' Şu an yemek yedik Karnımız doydu; Az sonra acıkacaksın biraz önce karnım toktu demezsin değil mi!! Sevgide böyle birşey arada gönlümün açlığının yatıştırılmasına, doymasına ihtiyacı var!''
Çok iyi bir ornek verdinizz kesinlikle katiliyorum

Back
X