- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 32
- Konu Sahibi teacherr23
6 aylık ilişkim vardı. Ben atandığım sehre geldim sevgilim de okulu tatil olunca ailesinin yanına gitti. Bir süre sonra istanbulda buluştuk gezdik vs. Ama öyle şeyler oldu ki bi baktım ayrılmışız. İnanılmaz hızlı gelişti hala inanamıyorum. Hiç durmadan ağlıyorum ve ne yapacağım bilmiyorum. Sevgilim ve onun bir arkadaşı buluştuk muhabbet ediyoruz. Saçlarımı yeni kestirmiş ve boyatmıştım. Sevgilimin arkadaşi sordu fotoğrafinizi görmüştum farklıydı saçların diye evet kızıla boyattım dedim sevgilim dedi ki ben kızıl sevmiyorum neden dedik çocukla birlikte, bana farklı seyler hatirlatiyo dedi. Ikimiz de sok olduk cocuk ne saçmaliyosun falan dedi. Üzerine muhabbet ederken araba alicam ne model onerirsin falan dedim cocuga anliyormus iyi. Sevgilim dedi ki sunu al evlenince beraber kullaniriz. Orda çocuk ödedi herşeyini vs. Bileti de cocuk aldi borç olarakmis falan. Butun bunlar beni rahatsiz etti. Ben bileti aldim dondum evime yolda konustuk kavga ettik. Başlarda sakindi ama anlamiyordu demek istediklermi barismaya çalışıyor ama hata yapmadığını iddia ediyor. Hala aynı sekilde dusunuyorum kızıl sac bana o kizlari hatirlatiyo deyince sinirlerim zipladi hakaret ettim. Aptal misin falan dedim. Senden eş de olmaz baba da konuşmayi bilmiyosun ondan bundan para istiyosun vs dedim. Bir sure cabaladi barismak icin ben de hatani anlamadığın surece bi anlami yok rahat birak beni dedim. Sonra pat kesildi konuşma 5 gun konusmadik ben msj attim vur dedik öldürdün sakinlesene kadar rahat birak dedim ölümüne sal demedm falan diye msj attım. Soguk konuştu bıraz ve son olarak bana artık benimle gelecek dusunemeyecegini soyledi sebep olarak da hakaretleri ve geçmişteki aylar onceki ozaman hiç soylemedigi hatalarımı sundu. ben de sen bilirsin ben de aynı sekilde dusunuyorum dedim ve ayrildık ayrılırken seni seviyorum dedi ve cevap yazmadim. 10 gun olacak neredeyse cok kotuyum. Neden boyle yapti bu cocuk durduk yere sizce? Ve insan hem ayrılıp hem de neden seni seviyorum der ayrılırken