seni seviyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedanur50
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

sedanur50

Ziyaretçi
arkadaşlar internet ortamının verdiği rahatlıkla ilk defa duygularımı paylaşacağım.
ben 12. sınıf lise öğrencisiyim. sınıfımın inek, kravatı sonuna kadar çekik, yaz kış okulun hırkasını giyen biriyim. bizim sınıfta benim tam zıttım bir çocuk var ve ben nasıl oldu anlayamadan ondan hoşlanmaya başladım. fakat çok fazla utangaç biri olduğum için ondan sürekli uzak duruyorum zaten gözlerine hiç bakamıyorum. çocukta bana hiç bakmıyor ama bana saygı gösteriyo hatta sınavlarda hocam seda önüme otursun diye espriler yapıyor. bir kere bi olay olmuştu gülmüştüm ve bana bende seni ağırbaşlı biri sanıyodum demişti.böylece benim hakkında ağırbaşlı düşündüğünüde öğrenmiştim. bir keresindede zeka küpü demişti. ben birşey söylediğim zaman sanki öğretmen söylemiş gibi ciddiye alıyor beni dinliyor. ölçülü davranıyor evet hoşuma gidiyor ama bana sadece bunları hissetmesi beni çok üzüyor hergün okulda onu görüyorum ben sırama oturup hiç onunla konuşmuyorum ama sürekli onu düşünüyorum. bana bakması çok imkansız, zaten çokta güzel birisi değilim ama ne bileyim çok garip duygular içerisindeyim. sizden fikirlerinizi daha doğtusu tesellilerinizi bekliyorum. çünkü bunu hiç kimseyle paylaşamadım ve birilerinin bana yardımcı olmasına o kadar ihtiyacım varki. şimdiden teşekkürler...senağlama

Profilinde önlisans yazıyo ama.. :uhm: Neyse neden kendine hiç güvenmiyosun ki canım herkes serseri tipli olcak diye bişey yok okulda serseri gibi giyinenlerin eline ne geçmiş? Hem zıt kutuplar birbirini çekermiş kaydirigubbakcemile3 O sana espri yapınca sende ona yap şakalş falan böylelikle aranızdaki muhabbet de ilerlemiş olur yerimseniben

yorumun için teşekkür ederim ally. profilimdeki önlisans meselesine gelince siteye kuzenim bizde üye oldu ve kullanıcı adına benim ve kendi ismini yazdı. fakat siteye o günden sonra girmedi ben hep kullandım o yüden profilimde onun bilgileri var büyük ihtimalle şifreyi bile unutmuştur...sırnaşık şey

bişey değil canım:) ee var mı bi gelişme :smiley-cool:

ah ah aşk işte.
ama sana bişi diim mi orta okulda yanı bende senin gibiydim.
beğendiğim çocukta aynı seninki gibiydi.
beni hep kopya çekmek için kullandı sonra da okul bitti yolda görsem selam vermiyorum.
he şimdi diyorum ki ulan salak kafam sen bunu mu sevdin

seni anlıyorum cnm bana da buna benzer bişi olmuştu
sanırım herkese de oluyomuş sırnaşık şey
çocuk çalışkanım diye ilgileniyodu benle
ben de bana ilgi gösteriyo diye hoşlanmaya başlamıştım ondan
bi keresinde giydigim etegin bana yakıştıgını sölemişti ben de hemen havalara girdim
halbuki ölesine bi iltifattı
yani o çocuktan sana hayır gelmez cnm platonik kalır bence a.s
_sel_ aynı senin gibi düşünüyrm şimdi bu muydu tipsizzzzzzzz hihoyyyt

Canım benim... okul aşkı işte kızların dediği gibi herkesin başına gelen olaylar benimde başıma gelmişti... kaydirigubbakcemile2
Kendini çok fazla kaptırma, utangaç biriyim diyorsun kolay kolay açılamazsın daha fazla kaptırıp üzülme. ama yinede inş. güzel şeyler olur canım... :1hug:

yorumlarınız için gerçekten teşekkür ederim. sanırım ben bana karşı saygılı ve nazik davranmasından etkilendim çünkü bizim sınıftaki hiç bir kıza böyle davranmıyor. kendimi ona kaptırmış değilim ama onu hergün okulda gördüğüm için onu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. hani bir söz varya gözden ırak olan gönüldende ırak olurmuş sanırım okul bitince artık bende onu gönlümde ve aklımda bitirmiş olucam.

Bişey değil.... Ama sana saygı duyması çok güzel bişey... Okul bitince unutabilirsin tabi ama belkide unutmana gerek kalmaz...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…