“Senin erkek seçecek halin mi var?” Diyen erkek😂

Böylelerinin yokluktan avcunun içi aşınmıştır, tam kasa estetikli videoları izleye izleye.. Ama baksan kusur arar, yüze çarpıp eksik yanını tamamlamaya çalışır 😂
30 lu yaşlarda bir kadın bırak erkek seçmeyi, aletin boyunu bile seçecek kadar seçicidir😎🤣 Çünkü herşeyin en iyisini hakediyoruz biz. 🤫

Sanki Firdevs Yöreoglu konuuştu 🌸😻

31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya
Seçme şansın olmadığı için ona kalmışsın diye kendi ezikliğini dışa vurmuş bence.
Seçme şansı olsa beni mi seçerdi cümlesi var bunun alt metninde bence.
Ayrıca nitelikli gerizekalıymış boşver, gülmeye devam.

Arkadaşlar şu an hem sinirliyim hem sinirden gülüyorum🤷🏻‍♀️

Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.

başlıkta en son benimle flört eden adamın beyanını görüyorsunuz.

Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?

size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.

Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim😂
Ya banlanır mıyım bilmem ama hass***sin ordan!
Kendi yetersizliğinin, işlevsizliğinin ezikliğini çiçek gibi kadınlardan çıkarmaya çalışan kadın düşmanı bir ezik. Senin o 31 yaşındaki kadının ayakkabısının topuğuna yapışan b*k kadar değerin var mı acaba şu dünyada 😒

Çok doğru. 29 yaşımda tam olarak kendimi buldum diyebilirim, özellikle de bahsettiğiniz tarz, stil bunların oturması tam bu yaşıma tekabül etti.

Benimle ilgilenen benden 3-4 yaş küçük erkekler de oldu. Bitiren hep ben oldum. İçlerinden birine bitirirken yaş konusunu söylemiştim mesela, benim için problem değil sen niye takılıyosun demişti.

Böyle örnekler var, bu arkadaş gibi, bunun dişi versiyonları da var. Bu olay patlama noktaısna getirdi beni😂
Eşim benden 3 yaş küçük. Dipçik gibi valla 😂 Bence çıtır tercih edin, pişman olmazsınız :KK8: :KK8:

31 yaşındayım, evliyim ama evli olmasaydım seçilmez seçerdim, çevremde hep otuzlarında kadınlar var hepimiz de taş gibiyiz valla. Özgüvensiz şeye bak sen. Hiç moral bozmayın, ona göre fazla güzeldiniz ve fotoğraflarında shop vardı muhtemelen. Siz görünce şok yaşamayın diye önden sizi kırmaya çalışmış salak.

Arkadaşlar şu an hem sinirliyim hem sinirden gülüyorum🤷🏻‍♀️

Aslında istediğim herşeyi elde ettim. Okulumda başarılıydım, iyi bir işim var, çalışkanım ama gelin görün ki aşk konusunda kocaman bir sıfırım.

başlıkta en son benimle flört eden adamın beyanını görüyorsunuz.

Aslında herşey normal başlamıştı (internet üzerinden) ama bir süre sonra ; fotolarında shop var mı, ki shop fln yapmam yani, Bacakların boyuna göre baya uzun vs derken gözüne çarpan kusurlarımı söylemeye basladı, ben de şakayla karışık onun kusurlarını söyledim ve olay çığırından çıktı. 31 yaşındaki bir kız kalkıp erkek seçecek değil ya gibi bir şey saçmaladı. Dış görünüşten ziyade karakter olarak sınıfta kaldığını söyleyip engelledim salağı. Ama nasıl canımı sıktı. Neden erkekler bize son kullanma tarihimiz varmış gibi muamelede bulunabileceklerini düşünüyorlar?

size gelip biraz içimi dökmek istedim. Ben, arkadaşlarım hepimiz beğenilen, sevilen kızlarız ve içimize sinmediğinden reddettik hep ama gelin görün ki bir süre sonra ne olursa olsun insan böyle saçma sapan şeyler duymak durumunda kalıyor.

Şimdi pişman oldum, keşke daha fazla acı gerçekleri yüzüne çarpıp engelleseydim😂
Olsun gene yaz. Sms olarak gonder

Back
X