Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?

Canınızı sıkmayın, etrafta bunun gibi daha pek çok manyak göreceksiniz büyütürken. Olabildiğince tanıdığınız bildiğiniz insanların çocuklarıyla muhattap olsun. Kadını da bir daha görürseniz çocuğunuzu onlar cüzzamlıymış gibi bir hışım çekiverin ;)

Bence de manyaklık. Çocukların akıllarına öyle şeyler sokuyoruz ki sonra büyüyünce vay efendim neden vahşi vay efendim neden saldırgan. Ben bazı annelerin kafalarına çekiçle vurmak istiyorum bazen şöyle uzaktan uzaktan tak diye ses gelecek kafanın. Saçmalıyorlar çünkü .

Canınızı sıkmayın, etrafta bunun gibi daha pek çok manyak göreceksiniz büyütürken. Olabildiğince tanıdığınız bildiğiniz insanların çocuklarıyla muhattap olsun. Kadını da bir daha görürseniz çocuğunuzu onlar cüzzamlıymış gibi bir hışım çekiverin :KK66:
İlk kez gördüm avm nin oyun ktında.kızım red balonu tut.kızım blue balonu tut aferin kızıma.sonra kıza boncuklarla saymayı öğretiyor.o arada oldu.sanki anne değil de dadı falandı o.benim oğlum sapık değil dedim.çok kırıldım.

33 aylık çocuğun bezli olmasıyla konunun ilgisini anlayamadım pek ?
Demek istitorum o daha çocuk bile değil.sarılmanın kötü anlama gelebileceğini bilemez.kadının düşünce tarzında düşünemez ve sakınışması gereken biri değil.bebek bildiğimiz bebek

Kızım 28 aylık bulduğu bütün oğlan kız çocuklara sarılıp öpüyor kardeş çok tatlı anne diyor.. beyinsize denk gelmişsin. İnsan sevmemeyi öğretiyor. Ahlaklı olmayı öğretse yetecek aslında

Itme ornegini vermesi konusunda haklisiniz
Ama bende coxuguma baska bir cocugun sarilmasindan rahatsiz olurdum tabi boyle bir durumda tepki vermezdim sonucta minik kuzucuk sevgi dolu bir eylem gerceklestirmis ama kibarca ve karsimdakini uzmeden coxugumu uzaklastirirdim

Demek istitorum o daha çocuk bile değil.sarılmanın kötü anlama gelebileceğini bilemez.kadının düşünce tarzında düşünemez ve sakınışması gereken biri değil.bebek bildiğimiz bebek

Sürekli bezli diye vurgu yapmışsın da ondan sorma gereği duydum yani küçük tabi ki 33 ay dediğin nedir ki

Kadının tepkisi çok yersiz olmuş ama belki ittiğini düşünmüş olabilir,ya da çocuğu sarilmaktan hoşlanmıyor olabilir ve sende ona manyak diyerek onun ayarına inmiş oluyorsun

Belki de o itti sanmıştır

Söylediği hatalı ama sizin manyak vs demeniz de çirkin

Oğlum sarılınmasından da hoşlanmazdı

O zaman ağlardı vs vs

O nedenle sizin çocuğunuzun iyi niyetli olması diğer çocuğun rahatsız olmasını engellemez
İtmedi sarıldı. İkisi farklı.çocuk rahatsız olduysa iter buna kızamam ama yetişkinlerin bir bebek için it onu demesi hele de benim çocuğuma derse o an çok sinirlebirim.bence kadının düşünce tarzı manyakça değil sapıkça.onu yanlış kullandım.benim çoxuğuma kimse dokunamaz diye bağırdı.sarılan da benim altı bezli 33 aylık oğlan.

İtmedi sarıldı. İkisi farklı.çocuk rahatsız olduysa iter buna kızamam ama yetişkinlerin bir bebek için it onu demesi hele de benim çocuğuma derse o an çok sinirlebirim.bence kadının düşünce tarzı manyakça değil sapıkça.onu yanlış kullandım.benim çoxuğuma kimse dokunamaz diye bağırdı.sarılan da benim altı bezli 33 aylık oğlan.

Sarıldı da o itti sanmıştır

Açıkçası sarılmasını da istemeyebilir hasta vs olabilir

Olay sapıklık vs değil

Var öyle yapışıp öpen çocuklar şahsen ben uzaktan bakarken bile tüylerim diken diken oluyor

Karşıdakinin tarzı çirkin çözüm uzaklaşıp muhatap olmamak

Back
X