- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
33 aylık oğlumla oyun parkına gittik.orada 33 aylık oğlum aşağı yukarı aynı yaşlarda bir kız çocuğa sarıldı.bizim oğlanın altı bezli ve hala konuşamıyor.sabah uyanınca ağlar mesela.kadın kızına dedi ki eğer biri seni iterse sen de onu it. Hanfendi benim oğlum çocuğunuzu itmedi ona sarıldı ve sizin kuzınızdan küçük ve sizin kızınıza küçükleri koruyun demeniz gerekirken benim oğlum üzerinsen nasıl örnek veriyorsunuz.yanımdaki arkadaşıma da ne manyaklar var ya dedim.hakikaten manyaklık hakaret değil geröek anlamlıydı.33 aylık altı bezli bebek kızına sarılırsa it demesi benim kızıma kimse sarılamaz demesi ki altı bezli bizim oğlanın ve benim çocuğumu eğitememiş olmamı söylemesi manyaklıktan başka bişi değil.çocuğumu eğitiyorum diyor ama benim çocuğum üzerinden böylw konuşamazsın dedim.siz olsanız ne yapardınız doğru davranış neydi.sussaydım ve cevap vermeseydim diyorum ama ne biliyim böyle bir insanın seviyesine düştüm ben.oysa sinirlerime yenilmemeye söz vermiştim nasıl böyle bir tartışmaya girfim bilmiyorum.yorumlarınız?