anladım sizi haklısınız da...ama şu an ben kendime güvenmiyorum ayrı yaşamak.onra çocuk var.dün dişim ağrıyor dedi ve arabayla 45 dskiks yol gittik.otobüsle üç vesait.iki buçuku saat sürer.sadece dişim ağrıyo dedi.oysa dişi mi çıkıyormuş neymiş.daha geçen ay dolgu yaptırmaya gittik.aralık başı d vitamini için doktora gidecek.sürekli izin alamam.bu ay kaç kere izin aldım.biraz da baba götürecek.ki şu an çocuk hasta değil.hasta olsa düşünemiyorum.bakacak adam lazım vs vs...burası istanbul gibi değil.toplu taşıma çok da gelişmemiş.araba kullanmayı bilmiyorum.ve daha bir sürü şey var...diyelim boşandık rezilleri oynayacağım.şu an nispeten huzurum yerinde...offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aynı şeyleri ben de söylerdim yerinizde olsam hatta hak ettiğimi söylerdim vs vs.bu işler boşanma işleri arkanda kimse yoksa zor problem demek.benim kimsem yok...ahhh be bir anlaşılabilsem...
Bende size diyorum ki.
Aldatılan,şiddet gören 2 çocuğuyla birlikte arkasında kimse olmadan kaçıp kurtulan kadınlar.
Başka şehire yerleşip 2 yaşındaki bebesiyle iplik temizleyen,tekstil atölyesinde çalışan kadınlar var.
Ve bunları yapmakta onlara göre kolay değildi,onlarında arkasında kimse yoktu,kocaları sarhoştu belki de çalışmayan işi gücü olmayan bir adamlardı.
E sizin işiniz var,birikiminiz var,kocanızın iyi bir işi var.
Boşanana kadar ehliyet alabilirsiniz,birikiminize birikim katabilirsiniz.
Eşyalı eve geçip birde bakıcı tutabilirsiniz.
Bunlar sizin maaşınızla yapılabilecek şeyler. Darp raporu alsaydınız arabanın yarısını ve adamın donuna kadar alabilirdiniz,yüksek bir maaşta cabası.
Eee sorun ne?
İlaç istemiyorsunuz,hastaneye yatmak istemiyorsunuz,e konuşarakta ilerlemiyor hiçbirşeyiniz.
Eşiniz sizi ezik gibi görüp eziyor,sizi paranız için yanınızda tutuyor,birikiminizi istiyor,şiddet psikolojik şiddet aranızda en en en üst seviyede.
Böyle karaktersiz tiynetsiz adamla psşkolojik sorunları olan anneyle güzel güzel mi büyüyecek sanıyorsunuz? Tek başına yaşama tutunmaya çalışmak bakıcıyla büyümek kötü bir aile hayatında büyümekten kat kat daha iyi.
Size ileride olacakları söyleyeyim mi? Çocuğunuzda sizin gibi olacak,üzülecek,kendine güvensiz olacak?
Siz anlamıyor sanıyorsunuz ama en çok çocuklar anlıyor bu durumları,ileride onda nasıl yaralar açtığınızın farkında olacaksınız ama çok geç olacak.
Allah aşkına ileride çocuğunuzun "annem benimle birlikte hayata tutunmuş,o çok güçlü bir kadın" mı demesini istiyorsunuz yoksa "benim annem güçlü bir kadın değildi benim için babama sabretti." demesini mi istiyorsunuz. 1. Durumda sizi yüceltecek,gözünde çok güçlü bir kadın olacaksınız,sosyal fobinizi bile bitirebilir hale gelecek.
Siz sadece bugünlük düşünüyorsunuz ilerisi aklınızda yok,şuanlık rahatım tamam huzurluyum diyorsunuz,öyleyse siz bilirsiniz.
Bir de babanıza hak veriyorum,diğer konularınıza baktım da hep gidip gelmişsiniz,adam sizin için nerelerden gelmiş siz hala kocanızı seçmişsiniz,e haliyle adam tabiki sizi istemez.