Senin oğlun benim kızıma sarılamaz tartışması

Sanki yan yanayken çok mutlusunuz sevgi pıtırcığınız değil mi? Hiç etkilenmiyor çocuk sizden. Ben size anlatamıyorum,iyi günler.
anladım sizi haklısınız da...ama şu an ben kendime güvenmiyorum ayrı yaşamak.onra çocuk var.dün dişim ağrıyor dedi ve arabayla 45 dskiks yol gittik.otobüsle üç vesait.iki buçuku saat sürer.sadece dişim ağrıyo dedi.oysa dişi mi çıkıyormuş neymiş.daha geçen ay dolgu yaptırmaya gittik.aralık başı d vitamini için doktora gidecek.sürekli izin alamam.bu ay kaç kere izin aldım.biraz da baba götürecek.ki şu an çocuk hasta değil.hasta olsa düşünemiyorum.bakacak adam lazım vs vs...burası istanbul gibi değil.toplu taşıma çok da gelişmemiş.araba kullanmayı bilmiyorum.ve daha bir sürü şey var...diyelim boşandık rezilleri oynayacağım.şu an nispeten huzurum yerinde...offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aynı şeyleri ben de söylerdim yerinizde olsam hatta hak ettiğimi söylerdim vs vs.bu işler boşanma işleri arkanda kimse yoksa zor problem demek.benim kimsem yok...ahhh be bir anlaşılabilsem...
 
anladım sizi haklısınız da...ama şu an ben kendime güvenmiyorum ayrı yaşamak.onra çocuk var.dün dişim ağrıyor dedi ve arabayla 45 dskiks yol gittik.otobüsle üç vesait.iki buçuku saat sürer.sadece dişim ağrıyo dedi.oysa dişi mi çıkıyormuş neymiş.daha geçen ay dolgu yaptırmaya gittik.aralık başı d vitamini için doktora gidecek.sürekli izin alamam.bu ay kaç kere izin aldım.biraz da baba götürecek.ki şu an çocuk hasta değil.hasta olsa düşünemiyorum.bakacak adam lazım vs vs...burası istanbul gibi değil.toplu taşıma çok da gelişmemiş.araba kullanmayı bilmiyorum.ve daha bir sürü şey var...diyelim boşandık rezilleri oynayacağım.şu an nispeten huzurum yerinde...offffffffffffffffffffffffffffffffffffff
aynı şeyleri ben de söylerdim yerinizde olsam hatta hak ettiğimi söylerdim vs vs.bu işler boşanma işleri arkanda kimse yoksa zor problem demek.benim kimsem yok...ahhh be bir anlaşılabilsem...
Bende size diyorum ki.
Aldatılan,şiddet gören 2 çocuğuyla birlikte arkasında kimse olmadan kaçıp kurtulan kadınlar.
Başka şehire yerleşip 2 yaşındaki bebesiyle iplik temizleyen,tekstil atölyesinde çalışan kadınlar var.
Ve bunları yapmakta onlara göre kolay değildi,onlarında arkasında kimse yoktu,kocaları sarhoştu belki de çalışmayan işi gücü olmayan bir adamlardı.
E sizin işiniz var,birikiminiz var,kocanızın iyi bir işi var.
Boşanana kadar ehliyet alabilirsiniz,birikiminize birikim katabilirsiniz.
Eşyalı eve geçip birde bakıcı tutabilirsiniz.
Bunlar sizin maaşınızla yapılabilecek şeyler. Darp raporu alsaydınız arabanın yarısını ve adamın donuna kadar alabilirdiniz,yüksek bir maaşta cabası.
Eee sorun ne?
İlaç istemiyorsunuz,hastaneye yatmak istemiyorsunuz,e konuşarakta ilerlemiyor hiçbirşeyiniz.
Eşiniz sizi ezik gibi görüp eziyor,sizi paranız için yanınızda tutuyor,birikiminizi istiyor,şiddet psikolojik şiddet aranızda en en en üst seviyede.
Böyle karaktersiz tiynetsiz adamla psşkolojik sorunları olan anneyle güzel güzel mi büyüyecek sanıyorsunuz? Tek başına yaşama tutunmaya çalışmak bakıcıyla büyümek kötü bir aile hayatında büyümekten kat kat daha iyi.
Size ileride olacakları söyleyeyim mi? Çocuğunuzda sizin gibi olacak,üzülecek,kendine güvensiz olacak?
Siz anlamıyor sanıyorsunuz ama en çok çocuklar anlıyor bu durumları,ileride onda nasıl yaralar açtığınızın farkında olacaksınız ama çok geç olacak.
Allah aşkına ileride çocuğunuzun "annem benimle birlikte hayata tutunmuş,o çok güçlü bir kadın" mı demesini istiyorsunuz yoksa "benim annem güçlü bir kadın değildi benim için babama sabretti." demesini mi istiyorsunuz. 1. Durumda sizi yüceltecek,gözünde çok güçlü bir kadın olacaksınız,sosyal fobinizi bile bitirebilir hale gelecek.
Siz sadece bugünlük düşünüyorsunuz ilerisi aklınızda yok,şuanlık rahatım tamam huzurluyum diyorsunuz,öyleyse siz bilirsiniz.
Bir de babanıza hak veriyorum,diğer konularınıza baktım da hep gidip gelmişsiniz,adam sizin için nerelerden gelmiş siz hala kocanızı seçmişsiniz,e haliyle adam tabiki sizi istemez.
 
kendiniz için olmuyorsanız çocuğunuz için tedavi olun.. gerçekten düşünceleriniz çok tuhaf, öğretmene de rüşvet amaçlı çanta almıştınız ama buradan gelen yorumlarla vazgeçtiniz. bunun zaten kötü bir düşünce olduğunu kendiniz bilmelisiniz, siz olayı normal sanıp buradan gelen yorumlarla ciddiyeti farkettiniz.
 
Gerçekten anneler uçmuş ben geçen konu açtım çocuğum 2.5 yasinda canayakın diye her çocukla oynamak istiyo ama karşı taraftaki çocuklar itekliyo sevmiyorum diye tepki veriyorlar.yok o yaşta bilmem ne sendromdaymış çocuklar zaten hırçın olurlarmış yok bilmem sizin çocuğunuz mıç mıç bi yapıdaymış.cocuguma anormalmis gibi yorum yazdılar.ben cok-da memnunum ve çocukları o hale getirende anneleri yok kimseye yanaşmayan çocuk cool oluyomuş ya bu çocuk ne cool ne bişey adı üstünde daha çocuk onlar çocukları rahat bırakın bi yok söyle olsun böyle olsun diye
sizin konunuzu biliyorum. ben sizi yanlış bulanlardanım. benim oğlum kimi gün kendi gider sarılır kimi gün biri sarılınca uzaklaşır istemediğini belli eder. bazen birine iyi birine soğuk davranır. ve bunları ben öğretmiyorum. oda kendi seçimlerini yapıyor. her çocuğun mizacı farklıdır. ikiz tanıdıklarımın bile biri sarılırken biri soğuktur eee aynı anne baba yetiştiriyor. sizin bebeğinizde o çocuklarda anormal değiller.
gelelim konu sahibine benim oğluma bir bebek sarılırsa rahatsız olmam. biri oğlumu itirse de sende onu it demem ama oğlumu ordan uzaklaştırırım helede büyük bir çocuksa ve annesinden bir hamle beklerim devam ederse annesini uyarırım. benim oğlumda yaparsa yapmamasını söylerim düşeceğini ağlayacağını vs vs. yetişkin birinin başka birine manyak demesii de gerçekten çok çocukça ilk okulda mısınız siz. ayrıca kadın sarılmasından da rahatsız olabilir. belki kolay hasta oluyor. belki allerjik bünyesi var. belki çocuğu sarılmaktan hoşlanmıyor. veya tercihi öyle ve uyarabilir. kadın sapık değil yani.
 
olay anında sizin çocuğunuz üzerinden canlı örnek vermesi belki biraz kabaca olmuş ancak devir çok bozuldu.ağaç da yaşken eğilir.çocuklarımızın başına çok kötü şeyler geliyor.ne doğru ne yanlış bir temas bunu çocukların öğrenmesi lazım.kadın da kızına ona yabancıların dokunmasının sarılmasının yanlış yasak olduğunu öğretiyor belli ki.bence siz de çocuğunuza ona buna sarılmamayı öğretin.ortalık çok kötü.kimin niyeti kötü belli değil.her ne kadar çocuk da olsa bebek de olsa tanımadığın insana sarılıp öpmemelisin, ya da onlar sana bunu yapmamalı.benim de çocuğumu kimse öpemez ya da kimse sarılamaz.bunun çocuğumun aşırı özel bi çocuk olmasıyla alakası yok.devir çok kötü.
 
O kadar cok..
33 aylik alti bezli oglum
33 aylik alti bezli oglummm..yazmissiniz ki valla sinir oldum elimde olmadan.

Kusurabakmayin:KK66:

Neyse konuya gececek olursak ,
Diger kadin , sizin 33 aylik alti bezli oglunuzun sapik oldugunu ve bu yuzden sarildiginizi dusunmemistir emin olun

Sadece kendi kizi rahatsiz oldu diye dusunerek .it onu.demistir ki tabii bu da yanlis .

Ama dedigim gibi cocugu rahatsiz olmasin diye tepki vermistir oyle.

Iyi yonden bakarak boyle yorumladim ben. Ama kadin hatali tabii
 
Back
X