Seninki iyi dayanmış benimki beni boşardı

Umut hep var

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2017
522
556
103
40
Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,

Bisey diyim mi bu seni asagilamaya calismis ama dupe duz kiskanclik hic merk etme:KK54: kendi agziyla soylems kendi esi okadar hanzoymus ki bu durumda onu birakirmis.. ama seninkine icten ice imrendigi icin sanslisin diyor.. bosverr sen esinle keyfine bak.. banada 4 yil vajinusmus kaldigimi duyan bikac kisi benmki bosardi cok sabirliymis esin helal olsun diyolar.. valla benm hosuma gidiyor. Nekadr dogru bir insan sectigimi bir kere daha anlaiyorm:super:

Çocuk çok güzel bir şey Allah isteyen herkese versin inşallah. Ama başkasını böyle vurmak çok iğrenç. Başka bir meziyeti yok galiba bu şahsın ki böyle abidik gubidik konuşmuş. Bu kadar aklievvel çok insan var ne yazık ki. Evlilik illa ki çocuk için yapılmaz. Allah'ın hediyesi çocuk ne yapabildiği için artı bir özelliği olur insanın ne de olmuyor diye eksikliği. Siz bunlara bakmayın böyle münasebetsiz konuşanları hayatınızdan uzaklastirin diyin ki dikkat et kocan ütüyü kötü yaparsan da bosayabilir. Aman mükemmel eş ol biz her şekilde mutluyuz. Sözlerim yanlış anlaşılmasın tabi ki bunların hiçbiri kadının görevi değil ama bazısını kendi silahıyla vurmak lazım.

ilk iş o densiz ,çocuk doğurmayı marifet sanan,kendi dünyanın ilk ve tek çocuğunu doğurmuş gibi davranan kadından uzaklaş, muhatap olma onunla;cahil insanlar böyle moralini bozarlar işte insanın.Hayatta her şey olması gerektiği zaman olur zaten boş insanlara aldırma
Zaten ayda yılda bir gördüğüm bi densiz,ayak üstü bana laf soktu canım acımadı desem yalan olur,teşekkür ederim yorumunuz için

O zaman o bayanın esinin gozunde hic bir degeri yok. Cocugu olmadigi zaman esi onu bosayacaksa bunu o dert edinsin o üzülsün.

Canım ya tam da söylediğin gibi patavatsızın biri iste. O hanimin suan cocugu varsa ölmeyeceğinin, bir hastalık sonucu rahmini kaybetmeyeceginin bir garantisi var mi? O zaman kendisi bosanacak mıymış?

Bisey diyim mi bu seni asagilamaya calismis ama dupe duz kiskanclik hic merk etme:KK54: kendi agziyla soylems kendi esi okadar hanzoymus ki bu durumda onu birakirmis.. ama seninkine icten ice imrendigi icin sanslisin diyor.. bosverr sen esinle keyfine bak.. banada 4 yil vajinusmus kaldigimi duyan bikac kisi benmki bosardi cok sabirliymis esin helal olsun diyolar.. valla benm hosuma gidiyor. Nekadr dogru bir insan sectigimi bir kere daha anlaiyorm:super:
Aynen ben seninki seni çocuk doğurmak için almış olmalıki böyle bi durumda seni boşarmış dedim...Ama nerde dıymamazlıktan geldi

O zaman o bayanın esinin gozunde hic bir degeri yok. Cocugu olmadigi zaman esi onu bosayacaksa bunu o dert edinsin o üzülsün.

Canım ya tam da söylediğin gibi patavatsızın biri iste. O hanimin suan cocugu varsa ölmeyeceğinin, bir hastalık sonucu rahmini kaybetmeyeceginin bir garantisi var mi? O zaman kendisi bosanacak mıymış?

Aynen canım hayatta neyin garantisi varki,onu hesap edemeyecek kadar değişik bi tip

O mal ile tekrar görüsmeyin. "Senin kocan senin salakligini iyi cekiyor ama" deseydiniz keske. Benim görümcem tam 8 sene anne olmayi denedi. Bi kac düsük yapti. Psikolojik olarak cok yipratici bir sürec der hep. Su anda nur topu gibi bir oglu var. Neyin ne zaman olacagi hic belli olmaz. Ama öyle salaklari hayatimizdan uzak tutmak lazim

Evet sevgili Hanımlar tamda başıkta yazdığım gibi oldu...Patavatsızın biri çocuğumun olmamasından dolayı,bana ettiği cümle...Kendi kocası olsaymış boşarmış,benimki sabırlıymış,iyi dayanmışa getirdi lafı....Neden bi kadın hemcinsinin canını yakmak ister,söyledide başı göğemi erdi....Biz küçük dünyamızda mutluyken neyin dayatması bu,elimde olmadan moralim bozuldu ,enerjim yerlerde,ha bide ben üst üste tüp bebek yapmalıymışım yoksa olmazmış...Ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyormusun diye sorduğumda ,bön bön suratıma bakıyor....İçimden yeter artık diye bağırasım geldi,zaten kendi durumumdan dolayı eşimin baba olmamasına bu kadar içerlenirken,niye bize ayrılalım fikir dayatılıyor,çok doldum paylaşmak istedim şimdiden okuyup cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum....Öyle paylaşmak istedim...,
K
Bu dunyada kimsenin garantisi yok kalp kirmaya hic gerek yok birkac sene sonra bi bakmissiniz baska sebebten bosayivermis kocacigi kendini

Kim bu sivrizekalı
Nerden biliyor bu kadar özelinizi
Anlatmayın kimseye ne tedaviyi ne sizinle ilgili olduğunu
Canım bana eşime kalsa bu konuyla ilgili hiçbirşeyi paylaşma taraftarı değiliz,zaten ben ile ilgili birşey olduğunuda anlatmadık direk konuya bu şekil daldı ne diyeceğimi şaşırdım,çok üzgünüm

Back
X