Seninle kendim arasında kalmak

Esma3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
57
8
1
39
Yoruldum senin hayatına ayak u ydurmaktan. Senin arkadaslarin, erkek kız fark etmez senin ortamın, idman çalışmaların, isin, bulunduğun cevrenden kopamaman, sahne aldigin klupler, onlarca bayan hayranin, uyku saattin, kahvaltı vaktin... ve bunlara ayak uydurmaya çalışan ben, cok yorulan tükenmeyen tukettemeye çalıştığım sevgim... verdigim taviz... umrunda olmayan, ben böyleyim diyen bencilliği her safhasında ki bir adam... kendimle onun arasında kalan... istediği zaman arayıp benim ugraslarimla bir yola çıkılan bir ilişki silsilesi... yorulan bir kadın... benci bir erkek.
. Konu tanıdık... hüsran olmuş bir ben..
Peki kızlar sizce bu acı geçer mi???

Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer.
demiş Oğuz Atay
geçer yani. çok şeyapma

Son düzenleme:
Onlatca kadın hayranı varsa demekki tanınan biri. Yani herhangi bir barda çalan herhangi birine gidipte hayran olanı görmedim. Çoğu zaman kim çalıyormuş diye bile bakmıyoruz. Bencil bir insanla yaşamak zor. İster sevgilin olsun ister annen ister kardeşin. Bencil insan zarar ziyandır çevresine başkada bişeye yaramaz.

Ünlü değildi sadece bu işi amatörce yapan genelde arkadaşları da kendi gibiydi cafe bar tarzı yerlerde işletmecilik yapan oda hayır işin sahneye çıkıyor öyle ünlü falan değil... ama bencillikle bir dünya merkeziydi...

Ünlü değildi sadece bu işi amatörce yapan genelde arkadaşları da kendi gibiydi cafe bar tarzı yerlerde işletmecilik yapan oda hayır işin sahneye çıkıyor öyle ünlü falan değil... ama bencillikle bir dünya merkeziydi...
Bence bencil olana bencil olacaksın peşinden koşar durursan sonu bir tarafları iyice kalkmış şekilde oluyor

Şöyle diyeyim ortamı oldukça fazla kadınlar iki tek icince baya yürüyorlar buna... tabi eminim buda öyle masum değildir... çok bu yakışıklı yada cokmu paralı değil sadece karizmatik coll yani küçük dağları ben yarattim havasinda bir adam... canım yanıyor

Barda hayır için mi sahneye çıkıyor:) çok yardıma muhtaç tabi bar kafe sahipleri o da haklı. Geçmini nasıl sağlıyor peki?

Bellu bir ucret alıyor tabi... hem eğlence hem arkadaş ortamı hemde maddi boyutu da var işin... sadece öyle çok aşırı zengin değil demek istedim

Anladığım kadarıyla siz başladığınızda da adam buydu, ortamı buydu.
Bencil olabilir ama size hayatı hakkında yalan söylemediyse ya kabullenin yaşantısını, ya çekin gidin. Acı elbet geçiyor. Zaman sadece.

Back
X