- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
dün akşamdan beri ağlayarak dua ediyorum. Allah'ım sevdiğimi benden alma diye. dün akşam sevgilim ve 5 arkadası kaveye gidiyorlardı kii 2 gün önce abisini askere uğurladık. kaveye giderken 20 30 tane kişi hepsi 15 16 yaşında ve hepsi o. çocukları bi arada toplanmışlar gaz çekiyorlar ot içiyorlar hepsi pislik insanlar. onlar şakalasırken sevgilime vurmuslar. sevgilimde yavaş lan demiş. neyse arkadn laf etmişler. aradan bi kaç saat geçti gelmişler kahveden sevgilimi çağırmıslar sevgilimin arkadaşları yanında diye bişey yapmamıslar. o pislik insanların arkadaşı bi kaç gün önce durduk yere birisini öldürdü.. sevgilimi tek yakalarlarsa öldürürler. babasına anlattı babası demiş ki yarın onların yanından geç arkanda ben olcam bişey yaparlarsa bak bakalım nasıl gebertiyorum hepsini. zaten sevgilm yanında bıcak taşıyacak en azından kendnı savunsun. arkadaşıda polis. sanki bişey olacakmış gibi nasıl mesajlar atıyor. aslında sevgilim onların yanına gidip dalacaktı ama ya ona bişey olupta ben naparım onsuz diye düşünerek gitmedi. en son olarak bana şu mesajı attı.
"aşk bak korkma eğer bana bişey olursa sadece bu olay için demiyorum normalde de olabilir. mutlu ol tamam mı çünkü bn seni mutlu gördükçe rahatlarım hiç bi şekilde kimseye kanma aynı olduğun gibi namusunla oku düzgün bi işin olsun seni çok seviyorum."
çok korkuyorum o pislikler bişey yapar diye. dün akşamdan sabaha kadr ağlayarak dua ediyorum. en çok korktuğum şey başıma gelmesin. ben hep her gece dua ederdim Allah'ım sevgilimi benden alma diye. bildiğiniz diken üstündeyim. ona bişey olursa ben ölürüm. hayatımın anlamı olmaz. onaa bişey olmasın :'( Dualarınıza ihtiyacım var :'(
"aşk bak korkma eğer bana bişey olursa sadece bu olay için demiyorum normalde de olabilir. mutlu ol tamam mı çünkü bn seni mutlu gördükçe rahatlarım hiç bi şekilde kimseye kanma aynı olduğun gibi namusunla oku düzgün bi işin olsun seni çok seviyorum."
çok korkuyorum o pislikler bişey yapar diye. dün akşamdan sabaha kadr ağlayarak dua ediyorum. en çok korktuğum şey başıma gelmesin. ben hep her gece dua ederdim Allah'ım sevgilimi benden alma diye. bildiğiniz diken üstündeyim. ona bişey olursa ben ölürüm. hayatımın anlamı olmaz. onaa bişey olmasın :'( Dualarınıza ihtiyacım var :'(