merhaba arkadaşlar kısmet olursa şubatta bebeğim geliyor ancak yatak odam küçük olduğu için sepet beşik ya da resimdeki mini park yatağı almak istiyorum hem hafif olsun hemde yer kaplamasın diye ancak sepet besiği ne kadar süre kullanabilirim bilmiyorum bebek hareketlenince zor mu olur yoksa bu park yatak daha mı iyi olur bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorm özellikle sepet beşik kullanan arkadaşlar kaç ay kullandınız bebek hareketlenince kullanabildiniz mi
Evet sepet besikiler benimde çok hoşuma gidiyor cibinlikli olunca ayrı bi hava katıyor ama alipta 3 4 ay kullanacakSam boşuna beni en az 1 yaşına kadar idare etmesi lazım sepet beşik kullanan arkadaşlar yokmu
merhaba arkadaşlar kısmet olursa şubatta bebeğim geliyor ancak yatak odam küçük olduğu için sepet beşik ya da resimdeki mini park yatağı almak istiyorum hem hafif olsun hemde yer kaplamasın diye ancak sepet besiği ne kadar süre kullanabilirim bilmiyorum bebek hareketlenince zor mu olur yoksa bu park yatak daha mı iyi olur bilemedim tavsiyelerinizi bekliyorm özellikle sepet beşik kullanan arkadaşlar kaç ay kullandınız bebek hareketlenince kullanabildiniz mi Eki Görüntüle 1357307
Ay bende sepet beşik almayi çok istiyorum ilk cocugumda alamadım komple bebek odası almıştım ama o sepet çok içimde kaldı kısmet olursa bu ikincide alacam
ben de sepet beşik almayı düşünüyordum ama bebek 6-7 ay lık olduğunda yani bi yerlere tutunup kalkabilecek duruma geldiğinde sepet beşikten düşme olasığı çok fazla.kullanım ömrü az olduğu için park yatakta karar kıldım
ben de sepet beşik almayı düşünüyordum ama bebek 6-7 ay lık olduğunda yani bi yerlere tutunup kalkabilecek duruma geldiğinde sepet beşikten düşme olasığı çok fazla.kullanım ömrü az olduğu için park yatakta karar kıldım
80 derken 80 TL mi nerde Ben en ucuz 250TL gördüm. Park yataklarda aynı aşağı yukarı ben karar veremiyorum sanırım. Karyola alacağım Ama 80 liraya sepet varsa ondanda alırım bitane
80 derken 80 TL mi nerde Ben en ucuz 250TL gördüm. Park yataklarda aynı aşağı yukarı ben karar veremiyorum sanırım. Karyola alacağım Ama 80 liraya sepet varsa ondanda alırım bitane