Septoplasti deneyimi olanlar.Lütfen paylaşımlarınızı bekliyorum.

teşhis bana önceden konmuştu ben de lise bitsin diye bekledim ve aynı ameliyatı 8 gün önce oldum dün alçılarım çıktı ve burnum dümdüz olmuş ama ben estetik de istedim tabi o yüzden kavis filan da var hafif :D şu an inanlmaz mutluyum ama doktorum sayesinde tabiki. alçı çıkar çıkmaz burnunu seven çok nadir insan vardır..
yanlız doktorum bile itiraf etti, aa valla dümdüz yapmışım normalde bi tarafında eğrilik kalırdı hep bu sefer baya özendim de güzel olmuş dedi :lepi:
bence doktor önemli yani onu araştır, benim ameliyatım da inanılmaz rahat geçti çok hassas olmama rağmen hiç ağrım olmadı ve nefes alma problemim de geçti gibi..

not: ameliyata 7.30da başladılar ve ben 8.30da evdeydim hihoyyyt

cnmmm aynı dertten müzdaribiz...bende ekim başında olcam ameliyattt..tabi kemik egriligimi düzeltmişken estetikte istiyorumm..bakalımmmm heycanlıyım ve korkuyorummm...umarımmm ameliyattan sonraki burnumda sorunlar çıkmas bidaha kalbim dayanmaz aynı şeylere bida..burun ucu düşmesinden ve yüzüme şeklinin yakışmamasından endişeliyim..umarım bu korkularımmmm boşa olur ve mutluu olrummm bende herkeste mutlu olsun yeni burunlarıyla inş:)

teşhis bana önceden konmuştu ben de lise bitsin diye bekledim ve aynı ameliyatı 8 gün önce oldum dün alçılarım çıktı ve burnum dümdüz olmuş ama ben estetik de istedim tabi o yüzden kavis filan da var hafif :D şu an inanlmaz mutluyum ama doktorum sayesinde tabiki. alçı çıkar çıkmaz burnunu seven çok nadir insan vardır..
yanlız doktorum bile itiraf etti, aa valla dümdüz yapmışım normalde bi tarafında eğrilik kalırdı hep bu sefer baya özendim de güzel olmuş dedi :lepi:
bence doktor önemli yani onu araştır, benim ameliyatım da inanılmaz rahat geçti çok hassas olmama rağmen hiç ağrım olmadı ve nefes alma problemim de geçti gibi..

not: ameliyata 7.30da başladılar ve ben 8.30da evdeydim hihoyyyt

gecmis olsun ve burunu begendine sevindim...:)

ama ben su ameliyat saatine takildim...yani senin ameliyat en fazla bir saat mi sürdü?...

8.30 da evde olduguna göre yarım saat sürmesi lazım, nerden baksan girdin cıktın yattın kalktın arabaya bindin gittin cıktın falan filan en az 30 dk sürmüstür heralde ankara gibi bir yerde evin cok yakınsa tabii :)

8.30 da evde olduguna göre yarım saat sürmesi lazım, nerden baksan girdin cıktın yattın kalktın arabaya bindin gittin cıktın falan filan en az 30 dk sürmüstür heralde ankara gibi bir yerde evin cok yakınsa tabii :)

evet haklisin 30 dakka...:P yalniz ben 30 dakkada yapilan bir burunu merak ediyorum...üstelik deviasyon...:S

evet 45 dakka sürdü ameliyatım. tunalıdan dikmene de 15 dakka da geldim :P
bandajlarım 3 gün sonra çıkıcak, o zaman isteyenlere gönderirim resmimi ama önemli olan nefes alabilmemdi ve şu anda bile alabiliyorum tam olmasa da. ameliyatım genel anestezi değildi o yüzden hemen kalktım gönderdiler beni. :)

evet 45 dakka sürdü ameliyatım. tunalıdan dikmene de 15 dakka da geldim :P
bandajlarım 3 gün sonra çıkıcak, o zaman isteyenlere gönderirim resmimi ama önemli olan nefes alabilmemdi ve şu anda bile alabiliyorum tam olmasa da. ameliyatım genel anestezi değildi o yüzden hemen kalktım gönderdiler beni. :)

benim ikinci ameliyati hatirlatti bu bana canim...uyandimda saate baktimda ameliyat oldummu olmadimmi bilmiordum cünkü nerdeyse en fazla bir bucuk saat gecmis ameliyata girdikten sonra...ücüncü bir ameliyat gerektigi icin sonuc belli...
insallah sonuc iyidir canim...sadece okadar az sürmesine sasirdim...nede olsa deviasyon vardi...nefes almanada cok sevindim...bende senelerce nefes alamiodum ve ameliyattan sonra nefes alabildigime cok sasirmistim...:P alismak gerekio...:D

valla umarım bantların altından da güzel çıkar :D
neden 3. ameliyat gerekti yaa bak korktum şimdi

korkman icin söylemedim canim...
benim ilk ameliyattan sonra burun sis oldugu halde hala berbat bi egrilik vardi...sonra ikinci yapildi ve sis oldugu zaman gercekten cok güzel duruodu...ama sisler indikce gercek burun ortaya cikinca hicte öyle olmadigi anlasildi...ameliyati yapan doktor fazla ugrasmadi malesef...yani bir saat süren bir burun ameliyatiydi belkide okadar bile degil...tabi beceriksizliginde bir etkisi vardir...benim ücüncü ameliyat 4 bucuk saat falan sürdü...burnun kötü olmasi gerekmior canim ameliyat az sürdü diye...ama nebilim iste cok az geldi bana...:) yani ben sadece düsüncemi söylemek istedim...insallah istedigin gibi bir burun olmustur...zemuszemus

yok canım haklısın bana da az geldi doktor ben tüm ameliyatlarımı maximum 1 saatte bitirirm deyince :D
vallahi bakalım zor işler bunlar ya umarım güzel olur! :)

Bende de küçükken aldığım bir darbe sonucu burun eğriliği var, hem septoplasti hem rinoplasti olmak istiyorum, İstanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor var mı acaba?

evet haklisin 30 dakka...:P yalniz ben 30 dakkada yapilan bir burunu merak ediyorum...üstelik deviasyon...:S

evet arkadaşlar deviason ameliyatı lokal anestezi ile yapıldığı için benimde 30 dakika sürmüştü ancak,ama ben tampon vardı diye 1 gece hastanede yattım

Back
X