seramik mi? döküm mü?

bilgexx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
530
16
48
Düzce
bayanlar sizce döküm tencere seti mi almalıyım seramikmi? hangisini tavsiye edersiniz.
$6697_SHF4560BADENKREM.400X400.webp $51150015_tn30_0.webp

kırmızı olan emsanın döküm seti, beyaz olansa schaferin seramik seti.. yorumlarınızı bekliyorum

dökümde yemeği lezzetli yapıyor diyorlar, güveç gibi. o biraz aklımı karıştırdı canım

annemede aldık seramik tencere.. çok memnunuz ben sağlık açısından bakıyorum.. dökümün içide teflon olmuyor mu peki

dökümün sağlık açısından kötü bir yanı yok, çizilmez diye biliyorum. ikiside sağlıklı ürünler. döküm ağır oluyor seramiğe göre. fiyatları aynı zaten. bilemedim..

dökümün sağlık açısından kötü bir yanı yok, çizilmez diye biliyorum. ikiside sağlıklı ürünler. döküm ağır oluyor seramiğe göre. fiyatları aynı zaten. bilemedim..

hmmm... içinde kalmasın hepsindende al ortaya karışık yapıver :=)

canım dökümler çok ağır olduğu için günlük kullanmaya seramik daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

eğer dökümde de aklın kalacaksa bi pilav tenceresi yada çorba tenceresini deneme amaçlı al bana göre yeterli de olur bu

benim moneta döküm tavam var, yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir çizilme yok. bana sorarsan iki seçeneği de alma. seramik henüz yeni ve ne olduğu belli değil; teflonlar da ilk çıktığında çok güzel lanse edilmişti. bu iki seçenek de döküm ve seramik konusunda ilerlemiş markalar değil. seramik ve döküm diye bir şey çıktı, e biz de yapalım bari diyen firmalar - bana göre. alacaksan hecha moneta gibi markalar alsan daha iyi. bunlar yıllardır bunun üretimini yapan markalar.
ayrıca dökümün çok ağır olduğunu düşünmüyorum.
ben deneme amaçlı seramik bir parça da alacağım inşallah. siz de takım almak zorunda değilsiniz. parça işi alıp deneyip görmeniz yararınıza. ona göre set halinde alırsınız. zaten büyük görev çeliklere düşüyor. bir pilav tenceresini bir de yumurta tavasını seramik veya döküm alsanız yeter.

arkadaşlar merhaba ;
1 ay önce SÜREL Döküm Tencere ve Tavalarından 1'er adet aldım , kesinlikle döküm ürünler sağlıktır , bulaşık makinasında yıkanabiliyor ayrıca yağlama falan yapmanızada gerek kalmıyor , eşim çocuklarım ve misafirlerim yaptığım yemekleri daha çok beğenmeye başladılar :) ayrıca piyasada satılan Granit ve Seramik ürünler alüminyum üstüne renklendirilmiş teflon kaplamadır , mantıken düşünelim bunlar gerçek seramik ve granitse metal sürdüğümüz zaman çizilmemesi gerekir ve sizlere tavsiyem çizilerek alttan metal görünen ürünleri sakın kullanmayın , tecrübemi kullanarak SÜREL döküm ürünleri aldım kesinlikle tavsiye ederim , sağlıcakla kalın...

Back
X