Efloral Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 157 52 48 21 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Efloral #1 Merhaba arkadaşlar, Pendik Yüzyıl Hastanesi Serap Simavlı'da tüp bebek tedavisi gören var mıdır? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar, Pendik Yüzyıl Hastanesi Serap Simavlı'da tüp bebek tedavisi gören var mıdır? Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Teşekkürler
C Cingene Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 21 2 1 39 17 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Efloral #2 Evet, iki kez opu birkez iki embriyo transferi oldum. Malesef tutmadi.
Efloral Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 157 52 48 19 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Efloral #3 Cingene .!.: Evet, iki kez opu birkez iki embriyo transferi oldum. Malesef tutmadi. Genişletmek için tıkla... sebep belirtiliyor mu bunla ilgili. Kaçıncı gün embriyosuydu
Cingene .!.: Evet, iki kez opu birkez iki embriyo transferi oldum. Malesef tutmadi. Genişletmek için tıkla... sebep belirtiliyor mu bunla ilgili. Kaçıncı gün embriyosuydu
C Cingene Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 21 2 1 39 20 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Efloral #4 Efloral .!.: sebep belirtiliyor mu bunla ilgili. Kaçıncı gün embriyosuydu Genişletmek için tıkla... 3 uncu gun. Yutdisindan geldigimden dolayi stresden kaynakli oldugunu soylediler.Transferden sonra da dondurulacak kalitede 0 embriyom vardi
Efloral .!.: sebep belirtiliyor mu bunla ilgili. Kaçıncı gün embriyosuydu Genişletmek için tıkla... 3 uncu gun. Yutdisindan geldigimden dolayi stresden kaynakli oldugunu soylediler.Transferden sonra da dondurulacak kalitede 0 embriyom vardi
Efloral Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ekim 2019 157 52 48 21 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Efloral #5 Cingene .!.: 3 uncu gun. Yutdisindan geldigimden dolayi stresden kaynakli oldugunu soylediler.Transferden sonra da dondurulacak kalitede 0 embriyom vardi Genişletmek için tıkla... Stresten okadar etkileyeceğini sanmıyorum ki. Sperm sorunu yoksa yumurta kalitesidir o da öyle hemen değişecek bişey değil diye biliyorum. Şimdi sıradaki süreç ne önerdiler peki. Allah yardımcımız olsun hepimizin
Cingene .!.: 3 uncu gun. Yutdisindan geldigimden dolayi stresden kaynakli oldugunu soylediler.Transferden sonra da dondurulacak kalitede 0 embriyom vardi Genişletmek için tıkla... Stresten okadar etkileyeceğini sanmıyorum ki. Sperm sorunu yoksa yumurta kalitesidir o da öyle hemen değişecek bişey değil diye biliyorum. Şimdi sıradaki süreç ne önerdiler peki. Allah yardımcımız olsun hepimizin
D Dilek1934 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Nisan 2015 846 730 103 37 26 Şubat 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Efloral #6 Serap hanimdan hastalari bu kadar memnunken burda hakkinda dogru durust yorum yapilmamasi sasirtti beni sahsen
Serap hanimdan hastalari bu kadar memnunken burda hakkinda dogru durust yorum yapilmamasi sasirtti beni sahsen