Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Geç de olsa yazabildim nihayet. Geçen hafta çarşamba günü evime geldim. Aynı gün alt komşumun evine girmeye çalışan hırsızı kovalayarak günün kahramanı oldumNe yalan söyleyeyim baya stresli işmiş hırsız kovalamak. Sonrasında gelen giden, polis, komşu vs. şeklinde geçti. Sonraki günlerde evi biraz toparladım. Cumartesi misafir ağırladık. Derken hafta bitti. Bu sabahtan itibaren daha düzenli girmeyi istiyorum, Allah izin verirse..
Bu sabah itibarı ile 65.2 kg. tartıldım. Diyete başlıyorum. Bu arada davet etmem gereken misafirlerim de var, ama yapacak bir şey yok. Misafirime ikram edip kendim yemeyeceğim.
Kahvaltım:
1 kase yoğurt
1 dl. tam buğday ekmeği
Tekrar hoş geldin canım.Bayağı yoğun yaşamışın,kahraman arkadaşım.Artık başlangıç yapalım,ben 7 günlük su orucu yaptım.Artık bir şeye karar verelim bence de,Gurbetin dediği gibi....Günaydın sevgili arkadaşlarım
Geç de olsa yazabildim nihayet. Geçen hafta çarşamba günü evime geldim. Aynı gün alt komşumun evine girmeye çalışan hırsızı kovalayarak günün kahramanı oldumNe yalan söyleyeyim baya stresli işmiş hırsız kovalamak. Sonrasında gelen giden, polis, komşu vs. şeklinde geçti. Sonraki günlerde evi biraz toparladım. Cumartesi misafir ağırladık. Derken hafta bitti. Bu sabahtan itibaren daha düzenli girmeyi istiyorum, Allah izin verirse..
Bu sabah itibarı ile 65.2 kg. tartıldım. Diyete başlıyorum. Bu arada davet etmem gereken misafirlerim de var, ama yapacak bir şey yok. Misafirime ikram edip kendim yemeyeceğim.
Kahvaltım:
1 kase yoğurt
1 dl. tam buğday ekmeği
ooooooooooo masallah kahraman serapcigim , bravo sana büyük cesaret, sende benim gibi gelenin gidenin bitmiyor, hadi ben geziyorumda bitmiyor, ya sen .... yoksa caktirmadan sendemi geziyorsunözledik yaa iyiki geldin, sana coookk ihtiyacimiz oldu, yoklugunu gercekten hissettik. Hadi ama birseyler yapalim, tekrardan ortak sayfami acsak, hangi diyeti yapsak, bir seyler yapalim. canlanalim eskisi gibi ( biliyorsun organize isler müdürümüz sensin ) e hadiiii
Tekrar hoş geldin canım.Bayağı yoğun yaşamışın,kahraman arkadaşım.Artık başlangıç yapalım,ben 7 günlük su orucu yaptım.Artık bir şeye karar verelim bence de,Gurbetin dediği gibi....![]()
Tabuleyi bende yaparım,suriyeli bir arkadaşımdan öğrenmiştim.Benim tarifimde domates ve salatalıkta var.Öğle yemeği:
Doyana kadar 1 kaşık yağ ile pişmiş taze fasulye
1 çorba kasesi tabule
Tabule:
3 demet maydanoz
10 dal taze soğan
1 kahve fincanı ince bulgur
3-4 yk. dolmalık fıstık (ben ekledim)
1 limon suyu
2-3 yk. zeytinyağı
Bulgur sıcak su ile demlenecek. Fıstıklar kavrulacak. Kıyılmış maydanoz, taze soğan ve geriye kalan tüm malzeme karıştırılacak.
cok haklisin canim , ayri ayri sayfalara ayni seyleri yazmayalim yeni temiz bir sayfa belki bizi dahada motive eder. Karatay dietine gelince sevgi ablayla bizde ayni eyi düsünmüstük. Ama senin dediginde dogru, ekmegi yersek sadece kahvaltida yiyelim ,öglen ve aksam yemeyelim. Ara ögünde yapmayalim bence insani sürekli yemeye alistiriyor. birde kartada baklagillerde serbest ya oda cok güzel, mesela ben bu aksam bir tabak nohut yemegi yanindada bir kase ev yogurdu yedim. gayette doyuyor insan, baklagiller daha fazla tok tutuyor. Ayrica yumurtayi, peniri, hele zeytini cok severim. Bu diyet tam benlik evet evet hemen sayfa acalim ve baslayalim. Ben yarin sabah bir arkadasa kahvaltiya gidecegim ama orda sorun yok , peynir , zeytin , yumurta mutlaka olur kahvaltida , bende onlardan yerim. öglen, gene bir tabak nohut ve yogurt , aksamada bir tabak kabak sote yogurtlu yemeyi düsünüyorum.Ben de sizleri özledim kızlarOkudum Sevgicim, kendini daha iyi hissediyor musun? Kilo kaybın oldu mu? Ayrıca tebrik ederim, ben yapamazdım
Gurbetçim ben de sizlerin eksikliğini hissediyorum. Eylül geldi, Allah izin verirse bütün kış birlikteyiz... Bana misafir gelmesi için benim gezmem gerekmiyor canımAllah eksikliğini göstermesin. Eşim de çok sever misafiri. Duyar ki şehir dışından tanıdıklar İstanbul' a gelmiş, mutlaka davet eder.Buradakiler de gelmezler gelmezler sonra 15-20 kişi oluveririz bir anda... Şimdi duydum bir arkadaşımız Yalova' ya gelmiş. Onları davet edeceğiz. Bu ara üniversite kayıtları da başladı, İstanbul kazanan çocuklarımızı da çağıracağız ki evi öğrensinler, istediklerinde gelebilsinler. İşimiz çok yani
![]()
Yeni topik açalım, çünkü 3 ayrı günlüğe tekrarlayan şeyleri yazıp laf yetiştirmeye çalışıyoruz. Ben kendi adıma 5 saatte bir yemek yiyebileceğim bir yöntem oluşturmak istiyorum. En azından 7 günün 5 günü bu şekilde geçmeli. Karatay çok iyi bir yöntem, ancak ekmek yemediğimiz için B vitamini alımını destekleyecek buğday ya da bulguru menüde doğru yere oturtmak şart. Şimdilik sabah 1-2 dl. tam buğday ekmeği yeyip diğer öğünleri ekmeksiz devam etmeye çalışacağım. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hangi diyeti uygulayacağınızı düşündünüz mü?
Tabuleyi bende yaparım,suriyeli bir arkadaşımdan öğrenmiştim.Benim tarifimde domates ve salatalıkta var.
Bende karatayı düşünüyorum,fakat metebolizma hızım şifa orucu yüzünden düştü.1 hafta çoköğünle hızlandırmak itiyorum,ya da başka fikrin var mı?Aslında 5 kg kadar vermiştim,fakat yemeye başlayınca haliyle 2kg hemen fark oldu.Şu anda 3 kg vermiş görünüyorum,kendimi de daha dinç hissediyorum.Dalida hala bağlanamamış....Bugün mesaj atmış Gurbete ,sana ve Blackeea'ya elamı var.
![]()
cok haklisin canim , ayri ayri sayfalara ayni seyleri yazmayalim yeni temiz bir sayfa belki bizi dahada motive eder. Karatay dietine gelince sevgi ablayla bizde ayni eyi düsünmüstük. Ama senin dediginde dogru, ekmegi yersek sadece kahvaltida yiyelim ,öglen ve aksam yemeyelim. Ara ögünde yapmayalim bence insani sürekli yemeye alistiriyor. birde kartada baklagillerde serbest ya oda cok güzel, mesela ben bu aksam bir tabak nohut yemegi yanindada bir kase ev yogurdu yedim. gayette doyuyor insan, baklagiller daha fazla tok tutuyor. Ayrica yumurtayi, peniri, hele zeytini cok severim. Bu diyet tam benlik evet evet hemen sayfa acalim ve baslayalim. Ben yarin sabah bir arkadasa kahvaltiya gidecegim ama orda sorun yok , peynir , zeytin , yumurta mutlaka olur kahvaltida , bende onlardan yerim. öglen, gene bir tabak nohut ve yogurt , aksamada bir tabak kabak sote yogurtlu yemeyi düsünüyorum.![]()
Yeni topik açalım, çünkü 3 ayrı günlüğe tekrarlayan şeyleri yazıp laf yetiştirmeye çalışıyoruz. Ben kendi adıma 5 saatte bir yemek yiyebileceğim bir yöntem oluşturmak istiyorum. En azından 7 günün 5 günü bu şekilde geçmeli. Karatay çok iyi bir yöntem, ancak ekmek yemediğimiz için B vitamini alımını destekleyecek buğday ya da bulguru menüde doğru yere oturtmak şart. Şimdilik sabah 1-2 dl. tam buğday ekmeği yeyip diğer öğünleri ekmeksiz devam etmeye çalışacağım. Sizler ne düşünüyorsunuz? Hangi diyeti uygulayacağınızı düşündünüz mü?