Serdar oğuz hakkında bana yardım edin

ecem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
55
0
36
Ankara
arkadaşlar ben SERDAR OĞUZ hakkında tanıyan veya gidenlerden bilgi almam lazım çok acilllll beni bilgilendirirseniz sevinirim LÜTFENN yada başka dr iyi olan varsa bana yardım lütfen ben çok zor durumdayım bıktım artık dr aramaktan adam gibi bir insana denk gelmek istiyorum bende bebek ahibi olmak istiyorum ne olur yardım edin

Son düzenleme:
arkadaşlar ben SERDAR OĞUZ hakkında tanıyan veya gidenlerden bilgi almam lazım çok acilllll beni bilgilendirirseniz sevinirim LÜTFENN yada başka dr iyi olan varsa bana yardım lütfen ben çok zor durumdayım bıktım artık dr aramaktan adam gibi bir insana denk gelmek istiyorum bende bebek ahibi olmak istiyorum ne olur yardım edin

canım ben sredar oguz isimini duydum hatta ilk denememi o yapacaktı son anda vazgeçtim pişman olmadım gerçi ama bakalım ikincisi onda olabilir
ş öyle deyim canım eczacı bir tanıdık prof lara sordu yanımda onlarda en iyisi serdar oguz dedile biraz paracı dediler sen ne durumdsasın peki sizdeki sorun nedir ilk denemem mi bende ankaradyım ilk denememi hş de yaptırdım çok güzel ilgil merkez ama devletle antlaşması yok 5 milyar civarı tutuyor ilaçlarla serdar oguz 1 sene öncesinde 2 milyar civarı diyorlardı şimdi ne kadar acaba muayene ve sonrası

canım ben sredar oguz isimini duydum hatta ilk denememi o yapacaktı son anda vazgeçtim pişman olmadım gerçi ama bakalım ikincisi onda olabilir
ş öyle deyim canım eczacı bir tanıdık prof lara sordu yanımda onlarda en iyisi serdar oguz dedile biraz paracı dediler sen ne durumdsasın peki sizdeki sorun nedir ilk denemem mi bende ankaradyım ilk denememi hş de yaptırdım çok güzel ilgil merkez ama devletle antlaşması yok 5 milyar civarı tutuyor ilaçlarla serdar oguz 1 sene öncesinde 2 milyar civarı diyorlardı şimdi ne kadar acaba muayene ve sonrası

canım sgl ama artık bıktım dr araştırmaktan benim 2.aşılama olacak ama birtürlü adam gibi dr bulamadım nereye gideceğimi bilmiyorum benim ve eşimin hiçbir sorunumuz yok maddi açıdanda eşim devlet memuru anla işte ankaradayım bende yardım edin bana dr bulmamda

canım sgl ama artık bıktım dr araştırmaktan benim 2.aşılama olacak ama birtürlü adam gibi dr bulamadım nereye gideceğimi bilmiyorum benim ve eşimin hiçbir sorunumuz yok maddi açıdanda eşim devlet memuru anla işte ankaradayım bende yardım edin bana dr bulmamda

canım hiçbir sorunun yoksa sana tek bir isim verecegim ben maddi imkansızlıktan gidemiyorum ama gidecegim iki tercih yap başka hiçbir yeri arama bende yoruldum artık dr aramıyorum buldum

1- hş klınik hakan şatıroglu istersen sana yardımcı olabilrim
2- ankara başkent üni. prof : hulusi zeyneloglu hangisinde karar verrisen bilgi verirrim sana

ben hş de yaptırmıştım ama bende eşimde sorun çok olmadı ama süper merkez ilgi alaka

bende ilk tüp bebeğimi hş klinikte yaptırdım ama benim de tutmadı :( ama merkezden memnundum. çok ilgililer. ve düzenli bir yer. sadece bir hemşiresini beğenmedim. biraz ukala gibi geldi bana

Arkadaşlar,
Benim bir arkadaşım kendsisinden çok memnun kaldı. Ben de Dr. Serdar Oğuz'a gitmeye başladım. Fakat, hala şüphelerim var.
Daha önce gittiğim doktorların teşhislerine yanlış dedi, demek ki iyi hekimler değilmiş dedi (ki o doktorlar Ankara'da çok ünlü). İyi bir doktor genelde bu lafları etmez. Kendi meslektaşını savunur. Bir de, çok fazla tahlil istedi gibi geldi. Ayrıca, sıcakkanlı falan değil, çok yapmacık biri bence.
Dediğim gibi bir arkadaşım çok memnun ama ben şüpheliyim, yeni doktor aramaya devam...

internetteki Serdar Oğuz hastaları hep sezeryan olmuş. Serdar Oğuz un normal doğumunu tecrübe edenler yardım lütfen !!! yorumlarınıza ihtiyacım var..

Back
X