Serdar Ortaç'ın tedavisi devam ederken koyduğu resimler tepki topluyor

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
MS hastalığına yakalanan Serdar Ortaç sosyal medya hesabından, 'Son tedavi' notuyla hayranlarını üzen bir fotoğraf paylaştı...
Son günlerde sık sık hastalığı hakkında sosyal medyadan açıklama yapan Ortaç, ‘Son tedavi’ notuyla yeni bir fotoğraf paylaştı.
Hastalık sürecinde hakkında yapılan ağır yorumları da Twitter sayfasından paylaşan Ortaç’a, sanatçı arkadaşı Arto uyarıda bulundu.
Arto, Ortaç'a ‘Bu tip resimleri koymak, iğrenç tweetleri RT Yapmak sana yakışmıyor ve açıkçası hastalık durumunu iyi yönettiğini düşünmüyorum’ dedi (kaynak:haberturk).

Son düzenleme:
MS hastalığıyla boğuşan Serdar Ortaç, dün 8 saat hastanedeydi. İsyan eden Ortaç, 'Vücudumda 50 litre sıvı ilaç var, yeter' dedi!
Kendisine konulan MS teşhisiyle sıkıntılı günler geçiren Serdar Ortaç, gördüğü yoğun tedavi programı nedeniyle neredeyse depresyona girdi.

Hastane odasında çektirdiği fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak sıkıntılı sürecini hayranlarına ilan eden ünlü popçu, dün yine tüm gününü hastanede geçirdi. Sabah saat 09.00'da tedavi gördüğü hastaneye giden Serdar Ortaç, burada 8 saat boyunca kontrol altında tutuldu.
Kan değerleri ölçülen ve kortizon verilen ünlü popçu, "Vücudumda 50 litre sıvı ilaç var yeter artık" diye isyan etti. En büyük desteğini İrlandalı eşi Chloe Loughnan'dan alan Ortaç, bir yandan da yıllar önce MS hastası olmasına rağmen askere alınmasına tepki gösterdi.
Bu arada sahneye çıkıp çıkmayacağı merak konusu olan ünlü popçu, 12 Temmuz'da Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi adlı otelde konser vereceğini açıkladı.

Ardından 16 Temmuz'da özel bir kanalda Ferhat Göçer'in sunduğu programa konuk olarak katılacak olan Ortaç, Cuma günü ise eşiyle tatil için Çeşme'nin yolunu tutacağını açıkladı. (sabah)

Son düzenleme:
rahat yaşamaya alışmışlar en ufak bir sıkıntıda hemen isyan bayrağını çekiyorlar. senelerce hastalık çekenler ne yapsın biraz sabır serdar aaa

ALLAH sabir ve acil sifalar versin.
Agir bi hastalik sürecinden gecmeyen anlayamaz,
bende cok isyan ettim, günaha girdim, ama o hastane odasinda insan aklini kaybediyor bi zaman sonra.
Umarim en kisa zamanda toparlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…