serdar öztürk !

jivaluna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2010
294
0
66
İzmir
serdar öztürke burun ucu estetiği olacam kızlar serdar öztürk hakkında bilgi sahibi olanlar dogru bi karar mı sizce çok korkuyorum :18:

ankarada gatadaydı aynı doktordan mı bahsediyoruz acaba?
ablamın bi operasyonunu yapmıştı ama burun estetiği değil. gerçi serdar öztürk ün kendi burnu da estetik. biz iyi bir doktor olduğunu düşünüyoruz hiç bir problem yaşamadı ablam gayet memnun.

ankarada gatadaydı aynı doktordan mı bahsediyoruz acaba?
ablamın bi operasyonunu yapmıştı ama burun estetiği değil. gerçi serdar öztürk ün kendi burnu da estetik. biz iyi bir doktor olduğunu düşünüyoruz hiç bir problem yaşamadı ablam gayet memnun.

evt cnm gatada kendı burnunun estetık oldugunu bılmıyodum :34: cvp verdgın ıcın sagol cnm ama bana burun estetıgı olanlar ve fotografları lazım..

Serdar beyin iyi bir doktor olduğunu biliyorum evet burnu benimde dikkatimi çekmişti:)) ama burun estetiği konusunda bilgim yok.

Serdar beyin iyi bir doktor olduğunu biliyorum evet burnu benimde dikkatimi çekmişti:)) ama burun estetiği konusunda bilgim yok.

bana daha yakından görmek nasıp olmadı amelıyat gunu verecek ankaraya o zaman gelecm ınslhh ama hala burun estetıgı olan bırı cıkmadı

hastanede degıl kendı yerınde galıba cunku burunucu estetıgı lokalle olacağı için hemde hastaneyle kendı yerı arasında baya fıat farkı var o yuzden ben kendı yerını sectım

Gata da mı? Ben gata da İsmail Şahin e ameliyat olacağım ama hakkında pek bilgim yok:18:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X