Seren Serengil İle Evlenirmisin? Show Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
eglenceye yeni bir program daha katiliyor: Seren Serengil ile Evlenir misin 17 Ocak'ta Show Tv'de basliyormus. MEDYAFARESİ’ne konuşan Seren Serengil, "Bu programları Türkiye’de ilk defa ben yaptım. Şimdi Benim yapacağım format, evliliklerin uzun sürmesini, eşlerin birbirinden beklentilerini konu alan bir program olacak.. Programımızın ismi izdivaç değil, yapacağımız iş te yapılanlarla aynı kalitede olmayacak" demis.

Ne dersiniz? Esra Erol'a rakip olabilir mi?

çok itici ve yapmacık gelir bu kadın bana,izleneceğini sanmam

Seren Serengil İle Evlenirmisin?

yok valla evlenmem,:27: tanıtımlarını gördümde ne kadar negatif, kasfetli konuşmuş, valla nasıl doğru insan ve uzun evlilik konusunda insanlara yardımcı olabilecek bilemiyorum
zaten uzun soluklu bir program yapabileceğini pek sanmıyorum

1-kerem alışığın konuşması
2- seren serengilin
konuşmasına alışamadım gitti
nasıl program sunacak bilmeiyorum
birde sanki yokmuş gibi hiç
sırada kanal D var sanırım

Seren Serengil İle Evlenirmisin?

yok valla evlenmem,:27: tanıtımlarını gördümde ne kadar negatif, kasfetli konuşmuş, valla nasıl doğru insan ve uzun evlilik konusunda insanlara yardımcı olabilecek bilemiyorum
zaten uzun soluklu bir program yapabileceğini pek sanmıyorum

bende bunu diğceğdim kelin merhemi olsa başına sürer hesabı...:27:kendi çok istikrarlı gittide süper akıl ve fikirleriyle, fazlasını elaleme dağıtıyor.programın adıda bi tuhaf ayrıca erkek olsam mesela şöyle derdim:'senle evleneceğime gider banyoda .1 çekerim'.

seren serengil ile evlenirmisin diyince bende seren koca arıyo zannettim:1::1:
başka isim bulamamışlarmı allah aşkına...
isminde meymenet yok ki programda olsun...:52::52:

programları tasvip etmesemde bu işi en iyi yapan esra erol ....denk geldikçe bakarım asla izlemem numarası yapanlardan değilim :68: seren serengil 'in tanıtımını gördüm konuşmayı beceremiyor daha ...iyi olur mu olmazmı bilmem ama komik olacağı kesin....kendinide sevmem serengilin programdan da bişi olmaz bence :1:

Vala sırf merakımdan baktım bugün tahmin ettiğim gibi ren yok ekranda. Konuşmaları zaten mıymıııyy.. Hem kendine hayrı olmamış başkasına mı olacak. Bir de konukları azarlıyor felan hiç beğenmedim fazla uzun ömürlü olmaz çok yapay, çok itici hiçbir şekilde kendi gibi değil hele kıyafetleri iğrenç ötesi farklı olacağım diye komik oluyor. Ben Esra Erol'u beğeniyorum bu konuda ama ona da az bakıyorum..

bu kadının konuşması beni deli ediyo.sanki burnunda mandal varmış gibi.zaten konuştuğuda bişiye yarasa.

göz altı torbalarınımı aldırmış napmış gözleride bi tuhaf saki kırpamıyo gibi

Tuh be, arada izliyordum ben bunu. bittigine uzuldum.

çok doğru bir karar oldu bitirilmesi kesinlikle beceremiyordu arada denk geliyordu izliyordum ama yapamıyor çok açık kendide farketmiş olucakki yoğun tempo kaldıramadım falan demiş zaten onun becereceği iş değildi o kurmalı bebek gibi konuşamıyor ,hareketler yapmacık olmuyordu iyice bi rezillik olmadan bırakmayı bildi:46:

ben fazla sürmeyeceğini tahminetmiştim zaten bir ay sürmez biter demiştim ve bitti sempatik ve neşeli değil mıy mıy konuşuyor esranın yerini kimse tutamazzzzzzz:21:

Back
X