Serenay'ın Diyet Günlüğü

fatasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
787
23
118
Diğer
Merhaba:71:
belki kendimi kontrol altına alabilirim , istikrarlı olabilirim düşüncesiyle ,benimde bir günlüğüm olmasını istedim.

boyum 1,63 , kilom bugün itibariyle 72 , hedefim 53 (HAZİRANIN 6 SINA KADAR İNŞALLAH):69:

sabah 8 , akşam 6 (yazın 7 oluyor) masabaşı çalışanıyım ve haliyle çok hareketsizim.oturdukça göbekte toplanıyor kilolarım.1 verip, 1 almaktan bıktım artık.eşim , oğlum , çevremdekiler kilo aldığımı söyleyip duruyor(sanki ben bilmiyorum):63:

Bir haftadır dikkat ediyorum 1 kilom gitmiş :24: ve bugün gece reglim başladı şişkinlik var. hemde bugün sigarayı bırakmaya karar verdim.(herşey bugüne kısmış nedense) :1: inşallah sigarayı bırakcam derken iyice kilo almam.:25:

diyet yapmıyorum,listelere uyamam ben sıkılırım.herşeyden azda olsa yiyerek kilo vermek istiyorum.Kilo vermek isteyen herkesin allah yardımcısı olsun.:97:

yediklerimi yazayım çıkayım , çoooook işim var günlük. temizlik ,çamaşır,ütü ooooooooo yandım ben.günlerde çok kısa öğlen oldu.bu kadar işi ne zaman yapacaksam artık.1 güncük tatilim var sadece.

sabah 9:00 = 1,5 dlm (60 gr.) kepekli ekmek
8 zeytin
30 gr. beyaz peynir
5 çatal , yumurtalı maydonozlu çökelek kavurması
2 bardak çay(biri tek şekerli , biri şekersiz)

saat12:00 = 2si birarada nescafe

devamı gelecek günlüğüm, bekle.:27:
ben gidip işlerimi yapayım , yine gelirim.

evet günlüğüm ben geldim,işlerimi bitirmedim daha ,gidicem hemen.
sigarasızlıktan ölücem günlük beynim sulanıyor,sanırım dayanamıcamm bennnnn:43:

öğlen : 1,5 tane orta boy haşlanmış patates , 2 kaşık yoğurt

ara : 1 portakal , 10 badem

annem aradı biraz önce kurufasülye pilav yapıyorum akşama bizde yiyelim damadım sever diye(damadının kıymetine bak günlük,bizi düşünen yok zaten):23:

akşama kuru fasülye, pilav,salata olacak sanırım menümde. tabii bir süpriz çıkmazsa:) :125:

dayanamadım günlük gittim marketten sigara aldım geldim.:4:nescafeyle pofuldattım vallaa
kendime geldim sanki:51:
şimdi annemlere gidiyorum,gelince neler yediğimin hesabını veririm sana.:87:

selam günlük

bugün yediklerimi tam bir liste yapayım,bundan sonrada akşamları yazayım yediklerimi ne dersin.:34:parça parça yazmak iyi olmayacak sanırım.

SABAH: 1,5 dlm. kepekli ekmek - 8 zeytin - 30 gr. beyaz peynir - 5 çatal yumurtalı maydonozlu çökelek kavurması - 2 bardak çay (biri tek şekerli,biri şekersiz)

ARA: 2si birarada nescafe

ÖĞLEN: 1,5 orta boy haşlanmış patates - 2 kaşık yoğurt

ARA :1 portakal - 10 badem - 2 si birarada neskafe

AKŞAM :8 kaşık pilav - 5 kaşık kuru fasülye - 1 tane hıyar turşusu - azcık kuru biber kızartması

ARA : 1 fincan türk kahvesi - 1 çikolatalı gofret(babamı kıramadım)

pilavı biraz abartmışım hemide akşam akşam :20:ama annem yaptı çok güzeldi yaaa napayım dayanamadım.:19:

bugün böyleydi işte günlükcüm .anamı kıramadım, babamı kıramadım derken, yedim yuttum ne varsa.:27:

evet günlükçüm yatma vaktim geliyor.yarın güzel bir gün olur inşallah.iyi gecelerrrrrrr:16:

yaptığım sporları yazmayı unutmuşum günlükcümmm:8:

10 dak. tivis - 25 yarım mekik - 25 sol bacak - 25 sağ bacak açıp kapatma - 50 yere yatıp hayali bisiklet çevirme - 100 sopalı bel çevirme - birde temizlik ev işleri:21:

3 lt. de su içtim

günlüğünüz hayırlı olsun ıns hedefınıze ulasırsınız öğlen az aksam cok olmus yanı pılav sadece bende cok kısamıyorum onemlı olan aburc cubur yememek ve aksam gec saatte yememek sanırım sporda yapıyosunuz verırsınız bence:34:kolay gelsın hepımıze

günlüğünüz hayırlı olsun ıns hedefınıze ulasırsınız öğlen az aksam cok olmus yanı pılav sadece bende cok kısamıyorum onemlı olan aburc cubur yememek ve aksam gec saatte yememek sanırım sporda yapıyosunuz verırsınız bence:34:kolay gelsın hepımıze

günlüğüme hoşgeldiniz.:71:teşekkür ederim.evet öğlen az oldu,akşamda pilavı kaçırdım.:20:hafta sonu olduğu için öğlen çok işim vardı hemen ayaküstü geçiştiriverdim,pekte acıkmamıştım.bende kısamıyorum açıkçası.spor olarak kendi çapımda egzersizler yapıyorum işte.:8:hiç yoktan iyidir diyorum.sende hedefine ulaşırsın inşallah canım.sanada kolay gelsin.:3:

günaydın günlükcüm:3:
dün gelemedim.gündüz işlerim yoğundu pek vaktim olmuyor.akşamda oğlum ve eşim sağolsun pc yi bana kaptırmadılar.
.neyse günlükcüm bugün burdayım baak.dün yediklerimi yazayım hemen:109:
16.01.2012 pazartesi:56:

sabah :
1 dlm. kepek ekmek
30 gr. beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 bardak tek şekerli çay

ara:
1 fincan sıcak çikolata (79 kalori)

öğlen:
1 dlm. kepek ekmek
8 yk. kıymalı kapuska

ara:
1 portakal - 3ü birarada neskafe

akşam:
1 dlm. kepek ekmek
8 yk. kıymalı kapuska
2 yk. yoğurt

ara:
misafirlikteydik azcık azcık çekirdek çikolata bisküvi filan yedim ayıp olmasın diye:27:

3 lt. su - 1 fincan yeşilçay
:8: spor : 40 dak. yürüyüş ve bel kol sırt egzersizlerim:8:

günaydın günlük.günlüğüme hiç uğrayan yok.neyse ben yazmaya devam edeyim.:10:

dün yediklerimi yazayım:27:

17.01.2012 salı:56:

sabah : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. beyaz peynir -3 zeytin - 1 bardak tek şekerli çay

öğlen : 2 dlm. kepekli ekmek - 1 küçük kepçe etli nohut - yarım soğan

ara : 1 kuru incir - 1 ceviz - 2 kuru kayısı - 1 portakal

akşam : 1küçük kepçe etli nohut - 4 yk. salata - 2 yk. yoğurt - 4 yk. sütlaç (şekeri azdı) - 1 minicik havuç

gün boyu içtiklerim:7:

2,5 lt. su - 1 fincan form çayı - 2 tane 2si birarada neskafe - 1 tane 3ü birarada neskafe

spor :8:
15 dak. yürüyüş ve egzersizlerim

günaydın menüleriniz güzel ufak tefek kacamakalr harıcı onlarda normal ınsanız sonucta ve türk yemek kültürü diye bi gerceğin içindeyiz her zaman kacamıyoruz:1: düzenli tartılıyor musunuz merak ettım kılo verme durumunuz nasıl:34:

günaydın menüleriniz güzel ufak tefek kacamakalr harıcı onlarda normal ınsanız sonucta ve türk yemek kültürü diye bi gerceğin içindeyiz her zaman kacamıyoruz:1: düzenli tartılıyor musunuz merak ettım kılo verme durumunuz nasıl:34:

günaydın canım:71:
ben tam bir tatlı hastasıyım aslında.benim istediğim herşeyden abartmadan ,tadımlık yiyerek zayıflamak.kaçamak olmadan tadı olmuyorki:27: insanız sonuçta canımız çekiyor.ben geçen yaz kalori hesabı yaptım,çikolata tatlı dondurma ,herşeyden yedim anlayacağın 9 kilo vermiştim.kışın kilo alıp yazın verenlerdenim yani.:1:
regli olduğum için tartılmadım canım.pazar günü tartılmayı düşünüyorum.reglim bitsin hergün tartılırım ben duramam.bu dönemde şişkinlik olduğu için fazla çıkıyor benim kilom.moral bozmak istemiyorum canım.:23:

günaydın canım:71:
ben tam bir tatlı hastasıyım aslında.benim istediğim herşeyden abartmadan ,tadımlık yiyerek zayıflamak.kaçamak olmadan tadı olmuyorki:27: insanız sonuçta canımız çekiyor.ben geçen yaz kalori hesabı yaptım,çikolata tatlı dondurma ,herşeyden yedim anlayacağın 9 kilo vermiştim.kışın kilo alıp yazın verenlerdenim yani.:1:
regli olduğum için tartılmadım canım.pazar günü tartılmayı düşünüyorum.reglim bitsin hergün tartılırım ben duramam.bu dönemde şişkinlik olduğu için fazla çıkıyor benim kilom.moral bozmak istemiyorum canım.:23:

anladım canım bend eherseyden kısmaya karsıyım ölçülü ve dengelı yedıkten sonra herseyden yıyebılıorı zbencede kılod a vereırız:16:

merhaba kızlar bende yeni actım gunlk hic bakan yazan yok herhalde bende diyetteyim sporada gidiyom 1 ay oldu 5 kilo verdim elma sirkesi kürü yapıyorum

merhaba kızlar bende yeni actım gunlk hic bakan yazan yok herhalde bende diyetteyim sporada gidiyom 1 ay oldu 5 kilo verdim elma sirkesi kürü yapıyorum

merhaba hoşgeldin günlüğüme.:71:
ne güzel 5 kilo vermişsin.kaç kilosun canım.inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.:16:

selam günlükcüm ne haber. duyamadımmm :9: bende iyiyim.

bugün yediklerimi yazayım

18.01.2012 çarşamba :56:

SABAH : 1 dlm. kepekli ekmek - 25 gr. beyaz peynir - 6 zeytin

ÖĞLEN : 1 dlm. kepekli ekmek - 7 kaşık patlıcan yemeği - 2 kaşık yoğurt - 1 dlm. soğan

ARA : 2 portakal

AKŞAM : 1 dlm. kepekli ekmek - 7 kaşık patlıcan yemeği - 2 kaşık yoğurt - 1 dlm. soğan (öğleyle aynı)

ARA : 4 minik cin bisküvi - 1 fincan sıcak çikolata

gün boyunca içtiklerim :7: 2,5 lt. su - 1 bardak çay - 3 fincan nescafe - 2 bardak biberiye

spor :8: egzersizlerim :21:

işyerinde yemek çıkmadığı için mecburen evden götürüyorum yemeğimi.akşam pişiriyorum yemeğimi işe koyup gidiyorum.haliyle öğle ve akşam genelde aynı oluyor.işten geç geldiğim için gelince yemek yapmıyorum.yemeği yedikten sonra, ertesi günün yemeğini pişiriyorum.daha rahat oluyor benim için.:34:

Back
X