SERKLAJ AMELİYATI SONRASI

handanugxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2025
9
2
1
30
Herkese selamlar. Geçen hafta salı günü serklaj oldum.Rahimde kısalma ve açılma vardı 3 doktor gezdim ve hepsi aynı şeyleri söyledi çok acil bir sekilde operasyona aldılar. Bir gün hastanede kaldım ertesi gün eve geçtiğimde kanamam akıntım vs bitmişti. Dün uyuyana kadar çok iyiydim fakat gece hiç uyuyamadım ve sabah uyandıgımda alt bölgemde bıcak saplanır gibi bi ağrı vardı.Hafiften kasılmam da var. Tuvalete bile giderken rahmime ağrı giriyor yataktan kalkmaya korkuyorum yarın kontrolüm var aşırı endişelendim aranızda yaşayan var mı korkmalı mıyım lütfen tecrübelerinizi yazın

Nasıl oldunuz kontrole gittiniz mi doktor kasılma ve sancinicin endol fitil vermismiydi

İnşAllah güzel geçer başkalarının hikayelerine odaklanma . Senın vücudun Senın bebegın.
Piskoloji ister istemez bilinçe altından davetiye çıkarıyor kötü hikayelere ,en güzeli kendı hikayeni yaşamak .
Doğru söylüyorsun yapmamam lazım, dün zaten olumsuz şeylere baka baka rüyamda hep kötü şeyler gördüm. Düşünmesem daha iyi olacak 🥹

Doğru söylüyorsun yapmamam lazım, dün zaten olumsuz şeylere baka baka rüyamda hep kötü şeyler gördüm. Düşünmesem daha iyi olacak 🥹
Ben eğer transfere gittiğimde burayı biliyor okuyor olsaydım kafayı falan yerdim herhalde. amh lhs tsh neler neler burda öğrendim verdiğim kanı nie verdim rahim kalınlığı ölçmesi embrıyo günü hücresi bunları falan zerre bilmiyordum . E insan bilmediği seyı de kendıne sıkıntı etmıyor doğal olarak

Evet ben de 10 gün önce oldum, kasılmalarım benim de oluyor. Kasılmalarınızın sıklığı nasıl peki?
normalde sabah uyandığımda oluyordu bir süre sonra geçiyordu gün içinde tekrarlamıyordu ama bugün sabahtan başladı ve hiç geçmedi siz nasılsınız durumunuz nasıl ağrılar vs?

22 haftalığım şuan sizde mi oldunuz serklaj?
Yok ben araştırma aşamasındayım. Eğer sancılarınız geçmiyorsa bir doktora acile gidin muhakkak. Doktorunuz kontrol ediyordur mutlaka ama endolüde kontrollü kullanın umarım vaktiyle doğar bebişiniz

Yok ben araştırma aşamasındayım. Eğer sancılarınız geçmiyorsa bir doktora acile gidin muhakkak. Doktorunuz kontrol ediyordur mutlaka ama endolüde kontrollü kullanın umarım vaktiyle doğar bebişiniz
evet sabah bakacağım geçmezse mutlaka gideceğim dün gittim aslında hiç bir sorun yoktu bugün niye böyle oldu anlayamadım,güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim 🌸

evet sabah bakacağım geçmezse mutlaka gideceğim dün gittim aslında hiç bir sorun yoktu bugün niye böyle oldu anlayamadım,güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim 🌸
Çok ayağa kalkamayın tuvalet harici yatar pozisyonda olun şu kritik haftaları atlatana kadar en azından

evet öyle yapıyorum şuan varsa başka tavsiyeniz onları da söyleyin lütfen sürekli diken üstündeyim
Enfeksiyona çok dikkat edin. Su gelişine sebep olmasın. Mümkünse tuvaletiniz ayrı olsun eğer değilse her gittiğinizde sirkeyle dezenfekte edin. Sık sık çamaşır değiştirin. Pamuklu çamaşır kullanın. Onları ayrı yüksek ısıda bebe deterjanıyla yumuşatıcısız yıkayın sonra ütüleyin. Tabi bunlaır siz değil başka biri yapsın siz yormayın kendinizi. Stres olmayın stres kortizolu yükseltiyor oda düşüğe sebep oluyor olabildiğince rahat olun. Dediğim gibi endolü kontrollü kullanın olmazsa endolin yerine kullanılan başka ilaçlar var doktorunuz onlarla değiştirir. Magnezyumda kasılmalara iyi geliyor magnezyum takviyesine alabilirsiniz. Umarım her şey güzel olur 🌺

Back
X