- 23 Ekim 2019
- 191
- 88
- 13
- Konu Sahibi Ozgeduruege
-
Bana 13. haftamda uygulandı canım genel anestezi altında yapılıyor yanma olmuyor kanama az miktarda oluyor normalmiş olması dikişlerde benim doğum anımda aldılarSelam kizlar
Dr bana 14. Haftada gecmis de erken dogum hikayem oldugu icin rahim agzini belki dikebilirz dedi. Simdi sorum su simdide kafama bunlari taktim 1. Dikildikden sonra yanma v.s oluyormi kanama oluyormu nezaman aliyorlar dikisi vajinal muane dahil hic birsey istemiyorum dusununce bile travma yasamama sebep oluyor beni bir bilgilendirirmisiniz valla simdide bunu taktim kafama
Genel anesteziden once peki her anki birseu flan ile rahim agzini aciyormi ben uyanikken bana birsey yapmasinlar yaBana 13. haftamda uygulandı canım genel anestezi altında yapılıyor yanma olmuyor kanama az miktarda oluyor normalmiş olması dikişlerde benim doğum anımda aldılar
Genel anestezide narkoz aliyoruz peki bi yan etkisi var mikiBana 13. haftamda uygulandı canım genel anestezi altında yapılıyor yanma olmuyor kanama az miktarda oluyor normalmiş olması dikişlerde benim doğum anımda aldılar
Yok açmıyorlar Sadece sarı bir ilaçla karnından diz kapağına kadar ilaçlıyorlar sonrasından haberin olmuyor zaten narkoz veriliyoGenel anesteziden once peki her anki birseu flan ile rahim agzini aciyormi ben uyanikken bana birsey yapmasinlar ya
Yan etkisi yok canım sadece ben ilk defa narkoz aldığım için hemen ayıkamadım oksijen verdilerYok açmıyorlar Sadece sarı bir ilaçla karnından diz kapağına kadar ilaçlıyorlar sonrasından haberin olmuyor zaten narkoz veriliyo
Valla beni bulur bole antin kuntin islerYok açmıyorlar Sadece sarı bir ilaçla karnından diz kapağına kadar ilaçlıyorlar sonrasından haberin olmuyor zaten narkoz veriliyo
Ay narkoz da bide sacmalarsamYan etkisi yok canım sadece ben ilk defa narkoz aldığım için hemen ayıkamadım oksijen verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?