Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 14. Haftada serklaj oldum. Tedbir amaçlı. Su gelmemişti. Hastanede misin hala tehlıkelı bır durum olabılır Allah korusun doğum başlamış olabılır geç yapılan serklajlar erken doğumu tetıkleyebılecegını duymuştum. Evdeysen lütfen hastaneye git
Bende 14. Haftada serklaj oldum. Tedbir amaçlı. Su gelmemişti. Hastanede misin hala tehlıkelı bır durum olabılır Allah korusun doğum başlamış olabılır geç yapılan serklajlar erken doğumu tetıkleyebılecegını duymuştum. Evdeysen lütfen hastaneye git
Yok canım spekulumla ve amnisure testle baktı gelen su değilmiş idrar sızıntısı dedi dün ultrasonla yine baktı su aynı duruyor dedi taburcu oldum ama akıntı sarı bazen kahverengi gibi geliyor ya akıntı demeye de bin şahit lazım hala beyaza dönmedi böyle az az bazen lavaboya gidince damlıyor zaman çabucak geçse keşke doğurana kadar yaşlanacağım