serklaj sonrasi

ardatuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
96
9
36
Belçika
merhaba arkadaslar mutlaka benim yasadigim sorunlari yasayan vardir aranizda
ben biraz bilgi edinmek istiyorum.oncebi biraz anlatayim.ben ilk hamileligimde ikiz bebeklere hamileydim ve 10 haftadan itibaren hep kanamam oldu ve 21 haftada onlari kaybettim
ve suan yine hamileyim 14 haftadayim.12 haftada serklaj uygulandi sorunsuz bir gun hastanede kaldim ve eve ciktim doktorum bana pre par diye bi ilac verdi sanci kesiciymis kesiyoda ama aradan 1.5 hafta gecti daha gecmedi doktorum gecene kadar kullan demisti ama iki gun once ilacta etki etmedi yine dinlenmeye devam ettim halende cok korkuyorum arada duz yattigim zaman toplandigini hissediyorum acaba bebekmi toplaniyo yoksa sertlesmemi oluyo yani tam bilmiyorum.yine kaybedecegim diye cok korkuyorum acaba ben gibi boyle bu tur olaylari yasayan varmi bana yardimci olmak isteyen.mesajlarinizi bekliyorum.bu arada ben yurtdisindan katiliyorum doktorumun bana onerdigi ilac tabi yabanci gelebilir size siz gangilerini kullandiniz.tskler

Suan nasilsiniz??? Bana 16. Haftada serklaj ugulandi. Cumartesi gunu yapildi bugun carsamba hala hastanedeyim sanirim pazartesiye kadar da burdayim. Ilk hamileliyim.. Haraketsiz yatiyorum. Suan 17.haftamdayim. Ama tuvalete gitmek istiyorum hafta bir gun olsada 5 dakika dus almak istiyorum. Mantiken kabul edemiyorum haraketsiz 7/24 yatmayi. O yuzden serklaj sonrasindaki doneemleri merak ediyorum. Tabii ki de herkesin bunyesi hamileligi farklidir ama ben normal rutin randuvuya gittigimde ultrasonla bakarken farkedildi ve apar topar hastaneye gittik ve dikis atildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…