Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar.31. haftadayim binerken doğumum var 21 haftalık .doğumdan 1 hafta önce tetanoz aşısı olmuştum sonra açılma oldu.bazi yerlerde aşının tetiklediğini okudum .sizler yaptirdiniz mi
Bazı kişilerde aşı erken doğumu tetikliyormuş, topikte bir arkadaş da öyleydi. Kaybı vardı bu sebepten. 2. Hamileliğinde doktoru yaptırtmamıştı.
Ben oldum bir sıkıntı olmadı şükür
Doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?
Bir de haftanız çok ileride sanırım bu haftadan sonra da yapılmıyor
Bazı kişilerde aşı erken doğumu tetikliyormuş, topikte bir arkadaş da öyleydi. Kaybı vardı bu sebepten. 2. Hamileliğinde doktoru yaptırtmamıştı.
Ben oldum bir sıkıntı olmadı şükür
Doktorunuzla paylaştınız mı bu durumu?
Bir de haftanız çok ileride sanırım bu haftadan sonra da yapılmıyor
1600 gram doğdu bir aydan fazla küvezde kaldı sonrada bazı sorunlar yaşadık prematüre bir benek büyütmek çok zor gerçekten ama benim o aşıyı yaptırdıktan sonra aşırı karın ağrım olmuştu nefes alamayacak derecede ağrısı da yaklaşık iki hafta sürmüştü doktora sordum yaptırma ikinciyi demişti
1600 gram doğdu bir aydan fazla küvezde kaldı sonrada bazı sorunlar yaşadık prematüre bir benek büyütmek çok zor gerçekten ama benim o aşıyı yaptırdıktan sonra aşırı karın ağrım olmuştu nefes alamayacak derecede ağrısı da yaklaşık iki hafta sürmüştü doktora sordum yaptırma ikinciyi demişti