Serklaj yapilmasi gereken anne adaylari,paylasalim

aysel24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
10
0
86
Diğer
Merhabalar.Servikal yetmezlik nedeniyle erken dogumla bebegini kaybeden anneler.mafoldumben Lutfen paylasalim. ben 2 kez bebegimi kaybettim 4.5 aylik ve 5.5 aylik.ikincisi 5 dakika yasaya bildi :çok üzgünüm: Aranizda serklaj yapmis ve ya yapacak olan anne adaylari var mi. serklaj nasil bir amelyat? basarisiz olma ihtimali varmi

Son düzenleme:
canım çok üzüldüm fakat bilmediğim için soruyorum servikal yetmezliğin olduğunu nasıl anladılar bebeğini kaybedince mi kondu yoksa erken dönemde farkedildimi

canim sen asla uzulme.insallah saglikli annelerden olursun.benim durumumu 2. dusukten sonra anladilar malesef :çok üzgünüm:

merhaba ben 2 bebeğimi dikişe rağmen kaybettim, 3. 25 haftalık doğdu ve çok şükür yaşıyor. şimdi yine hamileyim ve abdominal serklajı düşünüyorum çünkü bu riski bir dahagöze alamam, hepinize geçmiş olsun diyorum

abdominal serklaj hamile kalmadan evvel yapılıyor.Hamilelik sırasında mümkün değil malesef...

bana 16 haftada serklaj yapildi,basta biraz agrim olmustu ve telasa kapilmistim fakat simdi bir sikayetim yok cok sukur.Bol bol dinleniyorum ve bebegimin sag saglim zamani gelince dogmasi icin dua ediyorum.

Arkadaslar burada yazisali yillar olmus ama abdominal serklaj yaptirip basari elde eden evladini kucagina alabilen varmi lutfen cevap bekliyorum:(

Güncel

Back
X