- 14 Haziran 2016
- 280
- 93
- 13
- 35
- Konu Sahibi zeynep3446
kızlar doktor bana serophene ilacı kullanmamı söyledi. aranızda bu ilacı kullanıp hamile kalan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hamile olmadığına eminmisin? adet söktürücü kullanma bilmedenGecen ay kullandim adetim hiç gecikmezdi beş gün oldu hala gelmedi bugün doktora gittim adet söktürücü verdi bilseydim kullanmazdm düzenimi bozduh
sonucunu merak ediyorum. buraya yazarsan sevinirim. güzel haberlerini verirsin insallah bizeCanım bana da verdi bugün ilkkez kullandım. Adetimin de 4.günü. haftaya gel yumurtalarina bi bakalim dedi. Inşallah olur
Kan testi yaptirdim doktor negatif dedi adet söktürücüden bitane içtim sonra kullanmadm, halada adet olmadm beklemedeyimcanım hamile olmadığına eminmisin? adet söktürücü kullanma bilmeden
sonucunu merak ediyorum. buraya yazarsan sevinirim. güzel haberlerini verirsin insallah bize
Aşılama yaptım ben. beklemedeyim:)
inşallah canım :) güzel haberlerini bekliyoruzBende bu ay ilk defa kullandım 11. Gün deyim bekliyorum ise yarar insallah
canım eşinin spermlerini iğne yardımıyla rahmine bırakıyolarAşılamayı nasıl yapıyolar ya:-( onu hiç bilmiyorum ben
canım eşinin spermlerini iğne yardımıyla rahmine bırakıyolar
Ne güzel :) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inşalahben kullandım .2 gün sonrası için çatlatma iğnesi oldum .aynı ay hamile kaldım